Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

roxana, nu e asa cum am pus in link-ul de mai sus? eu cu asta ma descurc, dar am inteles ca adevarata batista a bebelusului e cea care se pune la aspirator si care ar fi cea mai buna . chiar daca e asa, imi e putin peste mana sa iau si aspiratorul la ea . ideea e ca nu ma mai suporta sa ma ating de nasul ei...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka, eu am www.marimer.com/ro/mouche-bebe.html" target="_blank">asa

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mai jos mesajul la care scriu de azi dimineata

Sunt cu treaba la calculator, ca de vreo cateva zile nu am mai lucrat si am mult de recuperat. Printre picaturi va citesc.

Crispo, mie imi plac planurile tale cu excursii.
Pufescu, ce m-ai amuzat cu plimbarea ta din parc, pe ploaie. Chiar treceam cu masina pe langa parc si ma intreba oare o fi cineva? Si eu ascult radio guerilla, inainte cand mergeam la birou nu era ziua buna daca nu ii ascultam pe baieti de dimineata.
Acum vad micul dejun care l-ai preparat, imi ploua in gura. Ce talente culinare, asa de dimineata! OO, acum vad si mesajul cu adaosurile, acum definitv imi ploua in gura, nu mai pot. Mai ales ca deja mi s-a facut foame si am mancat doar un mar
Andivele imi plac la nebunie in salate. Evident, alea facute de altcineva, nu de mine.
Auzi, dar tu stai aici aproape de mine, poate imi arunci si mie ceva, o imbucatura din mancarurile astea bune. Catering nu faci?

Succes cu soacra, s-ar putea dovedi o misiune dificila…sau cine stie din contra exceptia care intareste regula. Scuze ca-s mai amara, dar zilele astea iar am “boala” pe a mea

Adriana, ce mare s-a facut si Rebe, am vazut-o, ce frumos cum se ridica. Si e tare frumusica, cu ochii aia mari, migdalati.

Rody, bravo pt kilograme si pupam grasunica, sa se ia de mana cu a mea. Ma amuz cum iti aduci tu aminte de mine cu pestele.
Crispo, ce de dinti aveti!! Va invidiez pe voi, cei carora v-au iesit repede multi dinti, e bine asa, macar stii ca scapi mai repede.

Am vazut si eu poze multe multe si inca mai am de recuperat

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

ASPIRADOR NASAL SUAVINEX ANATOMICO 351783
Asta e Rodica. Cred ca daca as aspira in fiecare seara si la noi ar fi scandal mare de tot. Isa

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Acum anunt "comercial" pt fetele cu baieti. Ma iertati ca postez aici, dar am zis ca cine stie, poate vreuna din voi chiar aveti nevoie.

Vand o geaca de iarna-primavara-toamna, pt baietei, de la Zara. Nu e nici groasa tare dar nici subtirica, daca se mai incalzeste cam la 5 grade, e tocmai buna, asta dupa mine..... E de 12-18 luni, 82 cm.
O am din Spania, a fost luata la cerere pentru baietelul unor prieteni, insa se pare ca ii e fixa (are 1 an si 2 luni dar e mai bine dezvoltat). Am luat-o noi inapoi ca am zis ca gasim sa o dam altcuiva. E nou nouta, are eticheta, se vede si pretul
E faina geaca pentru baieti iar daca vreti ii fac o pozei Larisei imbracata cu ea sa vedeti cum ii vine
Aici poze

https://picasaweb.google.com/oanacambera/Geaca#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

laurica cum te simti cu gatul? Si-a dat drumul?

racusor ce imi place cum povestesti despre Andrei

aelita de acord cu tine referitor la FB

roxana bafta cu recoltarea, sa fie cu noroc.

alice bine ca nu s-a lovit Mara.

oana ce haioasa ai fost cu mesajul tau compus de dimineata :)))

Ce de dintzi avem in delfinariu
crispro voi detineti recordul la nr de dinti, 7, dar noi cred ca detinem recordul la numarul de vartecusuri din cap avem 5!
Si la chestii mostenite de la mami se numara o alunita si urechea taiata si de la tati, motzul din varful capului

pisicile din casa - noi l-am dus pe Oscarica la mama cand aveam 37 de saptamani, era oarecum familiar cu environmentul, caci mereu il luam cand mergeam la ea.

sotii care se implica - al meu are si el sarcinile lui, sta mereu cu mine cand ii fac baie, daca unul din noi nu e, nu ii mai facem in acea zi, se joaca cu ea, sta cu ea daca eu am treburi (fie in casa, fie afara, cumparaturi sau entertainment), o schimba, nu e problema. Uneori il surprind ca se uita la tv, si ei ii zdrangane o jucarie in fata, dar ea nu il baga in seama
Sa vedem la bb2 cum va fi

eritem fesier/ inghinal - i-a trecut in sfarsit!!! Dupa 2 saptamani!! Uraaaaaa
Am dat-o cu Pimafucin si alternativ cu o crema preparata la farmacia de langa spitalul de copii (are si vit E, si galbenele si altele, nu scrie pe ea, dar mi-a zis o asistenta)
Ce nu au functionat: Bepanthen, Sudocrem, Vitella, Nivea cu zinc

In alta ordine de idei - mandra mea papa cam 40-80g fructe dimineata si cam 50 g zeama de supa dupa amiaza. Sunt f incantata

Thomas
Paul

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Bun, si acum despre noi. Azi am stat toata ziua cu ochii in calculator si tot nu am terminat. Larisa a cam sarit peste o repriza de somn si acum e tare mataita, de 2 ore m-a inebunit de cap. O tine Paul acum si fug in 5 min sa ii facem baita. In rest e bine cu bona, dar cred ca o sa se obisnuiasca sa stea tot timpul cineva cu ea, sa ii dea atentie. Asta e, nu am ce face, nici nu ii pot zice bonei sa o lase singura.

Racusor, am citit si faza cu plansul, eu zic sa o chemi tot timpul langa tine cand il adormi pe Andrei, sa prinda si ea tehnica si sa se obisnuiasca si Andrei cu ea. Si e tare tare greu, dar chiar daca mai plange cu ea cand adoarme, trebuie sa il lasi sa vezi daca reusesc pana la urma sa rezolve problema.

Si da, ne-am mutat in sfarsit, sambata a fost haos general in casa, bagaje peste tot, Larisa cu noi, mai venisera si muncitorii sa mai faca o mica reparatie si sa prinda ceva in perete. Nebunie
Larisa plangea ca ii era foiame, nici nu aveam loc de trolere si genti, perdeaua din sufragerie era in mijlocul casei, munctorii ma chemau sa imi dau cu parerea, Paul ma intreba unde sa puna bagajele......
Sambata am dormit prima oara aici, mi s-a prut putin ciudat, obisnuita de atatia ani dincolo.
Si chiar asa obositi terminati, sambata dupa amiaza am fost la o zi de nastere, duminica la restauranat la pranz si duminica seara a venit cineva in vizita la noi. Toate activitatile cu Larisa.
O sa va pun mai tarziu ceva poze sa vedeti ca ii place fetei mele in casa noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am culcat piticul, tot 37.7 avea, i-am pus iar juma de paracetamol sup. Of, si s-a lasat cu maraieli si ieri si azi la culcare. Sper sa fie mai bine. Asa is de obosita... Sotul mai nou vine mai repede acasa, ca ma vede ca is rupta, si il ia pe VLad de la 6 seara, il plimba cu hamul. Tre sa imi iau un ham nou, pana la 15 kile. Ca asta de acum e primit si e pana la 9 kile. Ca Vlad nu sta in carucior mult, asa ca va trebui prin oras sa il iau in brate- si sa imping caruciorul. In sling sta numai cand ii e somn, in rest musai sa vada tot.

Rodi, pt nas am de toate 3 felurile- tip para (nu imi e de nici un folos, Vlad nu sta nici sa ii pun serul in nas, daramite la scos mucii cu pompita aia), mai am aspirator din care trag eu cu gura (de care are si Roxana) - iti trebuie ceva plamani, dar am , ca is cat un munte- dar Vlad plange la ea, si ies doar mucii din nas. Iar batista bb -legata la aspirator ii scoate tot- am scos si acum o tura buna de muci aposi- iar secretul sa stea e sa nu il ating cu mana pe la nas. Asa incat ii dau lui sa tina cablul cu mainile si eu umblu cu capatul celalalt la nasul lui- nici nu se misca Vlad, deloc. el nu suporta nici sa il sterg pe gura, pe la nas, dupa ce mananca, mereu se lasa cu plans.

Michelle, ma bucur ca i-a trecut Biancai problemuta!

Merg la un dus, ca in 20 min se trezeste...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochidut, o de casa noua. :)
in ce zona stai?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

in alta ordine de idei, ca sa imi mai revina moralul..ce ziceti de cadoul asta pt 1 si 8 martie :)

http://www.electro-casnic.ro/produse/230-Prepararea-hranei/188-Roboti-de-bucatarie/682-Robot-de-bucatarie-Moulinex-Odacio-3-FP7231.html

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

robotul asta il am eu si e suuuuuuuuuuuper.l-am primit de la sot inainte sa nasc si e ff bun. are o gramada de chestii si e fff rezistent. eu l-am scapat jos de la o inaltime mare adica de deasupra capului meu cumva pt ca din lipsa de spatiu il tin pe combina frigorifica in bucatarie, si nu are nimic. merge ca nou

Mergi la inceput