Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Maine la 10.30 mergem la vaccin. Sa ne tineti pumnii...eu pana acum nu am putut sta langa ea cand ii dadea injectia. Sigur nici maine nu o sa pot.
Referitor la ajutorul taticului....eu sunt f norocoasa. Al meu sotz, de cand vine de la munca (14) sta doar cu ea, o schimba, se joaca, ii mai da sa si manance, se joaca in pat, in patutz, pe patura de activitati, canta la pian impreuna (i-am luat azi un pian pt 6 luni si de cand am venit acasa, mi-l tot zdrangane), o plimba in brate sau marsupiu, iar la baie...toti 3. Din acest motiv am si putut sa merg la lucru de la 3 luni.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

de unde v-ati luat rezerve pentru baby safe feeder??

caut sa comand de pe net si nu gasesc

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

cauta pe sfinx bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Michelle,multumesc de intrebare, gatul inca e intepenit dar sper sa treaca , mi-a facut sotul masaj cu ben gay. Acum miros rau de tot.

Stefi a dormit de la 2 la 5 iar la 6 jumate a luat-o un somn ca abia am putut s-o tin pana la 8 cand am facut o baita. Nici lapte n-a baut decat 100ml ca nu mai putea. Cum am pus-o in patut si i-am dat suzeta a adormit aproape instant. Parca nu-i a buna cu somnul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Maine la 10.30 mergem la vaccin. Sa ne tineti pumnii...eu pana acum nu am putut sta langa ea cand ii dadea injectia. Sigur nici maine nu o sa pot.
Referitor la ajutorul taticului....eu sunt f norocoasa. Al meu sotz, de cand vine de la munca (14) sta doar cu ea, o schimba, se joaca, ii mai da sa si manance, se joaca in pat, in patutz, pe patura de activitati, canta la pian impreuna (i-am luat azi un pian pt 6 luni si de cand am venit acasa, mi-l tot zdrangane), o plimba in brate sau marsupiu, iar la baie...toti 3. Din acest motiv am si putut sa merg la lucru de la 3 luni.

ce fel de pian i-ai luat de 6 luni, ca eu nu am gasit decat de la 2-3 ani in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am rugamintea sa nu mai postati-link uri care stiti ca-s publicitare si nici anunturi de vanzare. Folositi PM sau mica publicitate.
Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ochidut, acum vad cat costa rezervele- sunt 4 rezerve cu 50 lei . Pai la Sensiblu gasesti tot safe feederul la 10 lei.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ce fel de safe feeder ai? oare rezervele astea nu sunt universale??

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alice, da..robot din ala am avut eu, dar de la philips si mi s-a ars motorul. are soacra braun, ca al tau si inca merge.(are vreo 4-5 ani)- bine da ea bate albusul cu telul clasic, nu la robot ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Eu o tin in camara cand nu o folosesc, mie nu imi place sa fie NIMIC pe blatul din bucatarie. Toate aparaturile le tin in camara si le scot cand le folosesc. Aparatul de facut paine isi merita toti banii. Eu am de la Moulinex.

uite eu din asta am si sunt foarte multumita
http://www.philips.ro/c/prepararea-sucului-si-amestecare/pure-essentials-collection-bara-din-metal-cu-5-accesorii-700-w-hr1372_90/prd/
si chiar il recomand din toata inima

mi-as cumpa masina de facut paine dar cum zicea si Paula nu mai am nici loc in bucatarie, nici priza libera...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

vai saraca camara am desfiintat-o rolul ei avand-o debaraua care a devenit camara-debara si unde e si masina de spalat iar deasupra 3 rafturi din care unul e ocupat cu trolerele

clar trebuie sa ma mut ca nici mie nu imi place pe blatul din bucatarie decat expresorul...si eu am acum si robotul si sterilizatorul

Noi 2

Mergi la inceput

Ochidut iti trimit acum PM

ati cumparat cuburi pentru copii? de care?
minge? de la vtech? de la tinylove?

astea sunt urmatoarele achizitii cuburi si minge...acum strang info

Noi 2

Mergi la inceput

rusinica mare pentru racusor

am uitat sa va servesc de dimineata cu un pahar de sampanie si o felie de tort, azi am implinit 2 ani de la cununia civila

A fost soare de dimineata, dar pana seara a inceput sa ninga, iar noi am inghetat acolo pana ne-a venit randul noi si toti prietenii care venisera sa ne fie alaturi Doamne ce emotionata eram si cum am mai fugarit mamele pana la primarie stateam aproape, asa ca am mers pe jos, ca era mai greu cu masina si mergeam in sir indian, eu in fata, mamele si cumnatica in spatele meu, abia abia tineau pasul cu mine, dar nu zicea nimeni nimic si...din greseala cineva a dat drumul la confetti in interior, a pocnit...si poc si tavanul fals amintiri....

MICHELLE ce bine ca ati scapat de iritatie

OCHIDUT sa va fie de bine!! sa fiti fericiti si sanatosi in casa noua, asteptam poze

cum e geaca, ai zis ca e cam de 5 grade asa...eu i-am cumparat lui andrei o geaca, dar e pentru acum, si mai trebuie una de primavara, pana ajungem la hanorac, crezi ca e ok, sau e prea grosuta si asta?

CRIS va doresc o noapte linistita, sa ii scada temperatura lui Vladut

ELADEA Filip a mai facut febra?

RODI Iza cum mai e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

de unde v-ati luat rezerve pentru baby safe feeder??

caut sa comand de pe net si nu gasesc

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Amazon.co.uk

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput