Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
gallyb spune:
Cum vine sambata...cum se asterne o liniste aici....
DIDI cautati ap.t in zona unde stati sau in alta parte? Eu as alege la et. 4.
Xenia si 18 S +
gallyb spune:
Ati avut careva dintre voi carucior la pepenasi SISTEM 3 IN 1 PEG PEREGO? Daca da, ati fost multumita de el?
Xenia si 18 S +
boticelina spune:
Moni_or parca are acum la Alex un Peg Perego. Si vezi ca e si unul de vanzare la bazar...
Monica si
Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Camy da sunt foarte multumita de calitatea lor,de pretul lor.
Ai investit ceva,nu gluma.
Eu i-am luat multe hainute si de vara.
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Camy da sunt foarte multumita de calitatea lor,de pretul lor. Ai investit ceva,nu gluma.![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
pai cum???
mi-a spus "comanda minim 500 ron"
si ce sa fac??? creste f repede...s-l vezi cum trage de manecute..ca au ramas mici

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Tecky spune:
Eu am comandat de vreo 200Ron dar m-am unit cu mai multe fete de pe DC sa facem o comanda minima de 500Ron.Eu astept colectia noua
Sa le poarte sanatos Flavius!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Eu am comandat de vreo 200Ron dar m-am unit cu mai multe fete de pe DC sa facem o comanda minima de 500Ron.Eu astept colectia noua ![]() Sa le poarte sanatos Flavius! ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
si cand apare colectia noua?????

eu am zis ca spre toamna mai dau odata comanda daca voi fi multumita de calitate..acum vedem...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Gini75 spune:
Gally, a avut o prietena caruciorul acela si zicea ca e ok. Vezi ca este in Cora la reducere (20% la produsul respectiv + 20% promotia la orice produs la alegere), iese la vreo 900 lei (carucior sport, landou, cos auto, geanta).
Pentru gravidute si mamici cu bebei mici, in Cora, daca aveti card de fidelitate, primiti un cadou pentru bebe.
truli-luli spune:
Eu sunt intoarsa pe dos de cate ori vad stirile despre Japonia.
Oare ce mai face Nati? Nu stiu in ce zona locuia ea dar sper ca sunt bine. Poate ne mai da si noua un semn