Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
bobitamica spune:
Sa va expun problema pe larg ![]()
La mine la serviciu e cat de cat relaxant. Sunt si la noi regului,dar destul de permisive,in sensul ca avem internet,deci yahoo,mess si alte chestii. Noi suntem 2 baieti si 2 fete in birou. Muzica e in surdina,nu va imaginati ca urla radioul. Si ascultam un post de radio cu muzica acceptata de toata lumea mai putin de catre ea. Atmosfera era destul de degajata pana sa vina ea. Acum toti trebuie sa stam drepti.Daca noi vorbim intre noi,vrea sa facem liniste,daca unul dintre noi rade,nu prea e acceptat. Acum,stiti cum e...te mai si adaptezi la situatie. Eu am venit in departamentul asta in septembrie si baietii ascultau doar postul ala de stiri fotbalistice. Nu am avut nimic de comentat. Incet, incet le-am spus ca daca sunt si ei de acord sa facem cu schimbul. Sa ascultam jumate-jumate din timp alternativ 2 posturi. Si am reusit sa ne intelegem minunat.
GALLY...sanatate multa!!
Didi81 spune:
Noi suntem 7 intr-un birou mare, avem tinta de darts, acvariu, plante mari in mijlocul camerei (e ca in jungla la noi
). Unii asculta muzica in casti, altii joaca darts eventual in timpul sedintei... apropo, tinta e langa usa, deci tre sa fi atent cand intrii sa nu iti iei o sageata
. Se rade, se glumeste, dar suntem toti pe aceiasi lungime de unda, nu e nimeni indispus.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bobitamica spune:
DIDI...super!!! asa era si la noi inainte. e o atmosfera relaxata. Veneam de drag la munca,acum e mai nasol. E atat de ciudata tipa asta. Nu poti sa schimbi 2 vorbe cu ea.
SONIA....La multi ani!!!! sa cresti mare si santoasa!!
O pupam pe mami si pe surioara!

vias spune:
La multi ani Sonia! 

eu azi am fost la maternitatea din Brasov, azi s-au adus donatiile de la Pampers. A fost atat de frumos 
...am ajuns si am putut sa ating si incubatorul unde a stat o zi Dariusica...
M-au napadit amintirile, a fost atat de emotionant pentru mine ... mi-a facut tare bine sa fiu acolo printre atatia copilasi.........
Va pup pe toate 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
bobitamica spune:
A nascut fina mea!!!!
Am o finutza frumoasa si mancacioasa!!! deja i-a dat-o la san si stie sa traga bine
!!
Sper sa reusesc sa plec mai devreme de la birou sa ma duc sa vad fetele!!!
mcoca spune:
Bobita, Felicitari!! SA-ti traiasca finutza si sa aiba o viata plina de bucurii.
Vicky si Printzesone
Biribu spune:
Fetelor cu intirziere si de la mine o floricica si un martisor
!
O primavara frumoasa sa aveti 
ce e cu linistea asta pe aici?
Soniuta LA MULTI ANISORI pui mic!!! sa cresti mare si sa ai tot norocul de pe lume 
Bobita sa-ti traiasca finuta!
unde sunteti fetelor???
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"