PRIETENE FARA TITLU (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
INGRID n-am coborat inca sa scot analizele,am vreme.
MIRA vine vreun bebe-flacau la sora-ta ?
DENISA baba-nebaba, sper sa iti raspunda macar aia la mail-uri si sa se poata face ceva. Mai zi-ne si de Alex,cum mai e.La capitolul atentie-concentrare cum sta,se vad ceva progrese de la ABA? Si nu dispera,ai vazut ca se poate,ai pe Razvan a lui Astery un exemplu major! Lui Alex i-ai facut RMN la cap sau ce se face? Asta fiindca imi aduc aminte de nepotica aia a mea cu probleme,ei i-au iesit transformari,deci e clar de unde-s problemele - de la nastere,probabil lipsa oxigenului.Partea de kineto s-a rezolvat,acum umbla si se misca ok,dar la vorbire tare greu progreseaza cu toata logopedia.Dar ... totusi progreseaza si asta e important.
Am vazut ca scriai de Tudor in drop ca e un mic geniu ... nu e nici pe departe asa ceva,e doar normal,ceea ce ii doresc din tot sufletul cat mai rapid si lui Alex

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daa, noi ne-am distrat la greu cu filmele azi, a insistat sa-i scrie ea in drop Emmei, Tudor si Dianei. Il manca dn ochi pe ala micu' al tau Moni, dar si eu...o mandrete s-a facut. Ce bine se intelege cu tata-su, Ghita cel relaxat. Zicea Genu de nu stiu ce meci cu Craiova, nu vreti sa ne trageti o vizita?
Dianei tale nu-i mai trebuie cadouri? Hait. Io cred ca vrea sa impresioneze audienta (adica pe tine). Ce copil zice nu la iepuras?
Mai, voi ati vazut asta? http://www.dropshots.com/maryd#date/2011-03-02/09:30:01
Diana mea nici pe jumatate nu citeste asa de bine sau in engleza! Imi creste inima cand vad asa progrese.
Si ultimele desene, fluturii sunt foarte frumosi, Denisa. Poti sa le pui pe perete, cateva "opere" de-ale Dianei le-am lipit cu scotch sau le-am facut rama si stau la vedere. Pentru desenele pasagere, avem o alta metoda, le prindem cu magneti pe frigider si troneaza cateva zile. Asa ii dai senzatia ca a realizat ceva.
Mira, daca sora ta avea nevoie de alte analize, da. Te costa o caruta de bani. Vrea bebelus? (o copiez si eu pe Moni).
Dar ce mai face Anda?? Nu stiu nika de ea. Macar Anamaria scrie acolo un rand-doua cand are timp, dar Anda? Ursu? Deea?
Danielo, cum e fetita?
Bee, iar ai multe pe cap?
Aici sunt pozele cu icoana.
http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/
Nu a mai finisat-o ca era tarziu si era obosita, probabil se simtea mai rau de la boala.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID eu n-am apucat inca sa ma uit la poze/filme ca a fost frate-meu p-aci si iar am avut de dat telefoane ,listat,butonat Recuperez io, mai incolo ,dupa ce mananc si ma spal si pe cap.
Si ma simt ca naiba de la CM ... numai chef de serbare si interviu am O sa iau mai incolo un nurofen sa ma anesteziez macar oleaca.
Am intrat sa iti zic de analize.Leucocitele tot scazute 2,4 la fel colegele hematii 3,64,hemoglobina 10,8 si hematocrit 31,1.Si evident dereglate cu + sau - si neutrofilele,lymfocitele,monocitele,eozoo ...
In schimb trombocitele sunt relativ ok 178 - numai la astea se vede ca am lasat sapt.trecuta pe dinafara dozele.
La celelalte analize, VSH e ok 12 ,ex. de urina negativ,glicemia,fibrinogenemie (ce-o fi asta?)tgo,tgp ok.Si Ca si MG mi-a facut,is ok dar cam la limita de jos.
In concluzie sunt tot cu leucopenia aia de la interferon.Amu' daca sun oncoloaga iar o sa zica sa scot o doza? De aia si voiam sa consult oncolog din Cluj sa vad ce zice si-aia,dar acum trebuie sa astept pana e gata biopsia.Oricum sapt viitoare am programare si vad atunci ce zice.

A si vsh 12 e cam la limita de sus,pesupun ca poate e asa de la herpesul asta.Ultima oara cand l-am facut,in septembrie aveam 6.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Show-ul continua: ma suna tipa de la firma de recrutare sa ma intrebe cum a fost aseara la interviu.Zic aseara? Nu azi? Noa se pune ea sa verifice pe-acolo,dupa care isi cere scuze.Deci e totusi azi, nu am ratat ditractia
INGRID super i-a iesit icoana aia !!!
Intru imediat si la Denisa in drop,dupa aia merg sa ma spal pe cap si sa vad ce toale imi trag pe mine - ca sa nu va ganditi ca am de gand sa ma echipez cumva "oficial" pentru interviu.La toate m-am cam dus in "uniforma" blugi si pulovar sau camasa, depinde de sezon.Adica sa ma vada din prima fix cum is, daca le convine bine,daca nu iar e bine.

Wow DENISA e efectiv grozava EMMA!
Abia astept sa ii arat diseara si Dianei ce frumos citeste si ce frumos scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea, desi am baut una acasa, am nevoei ca am dormit cred ca maxim 4,5h-m-am psu tarziu al culcare dupa ce am scris la politicieni si Dr a venti al 10 si ne-am pus la un film si ne-a apucat miezul noptii si Alex de pe la 2.30 s-a zvarcolit cel putin 1h si jumate, si dimineata trageam de el,sper sa doarma la prinz la gradi ca nu prea le serveste, cam 2 zile din 5 doarme-noroc ca la 8.30 se culca,
Ingrid si Moni-multumim de aprecieri,dar sa stii ca mai are de lucru si la scris, mai ales la spelling si la citit,dar lucram incet-incet.
O sa pozez peretele din basement sa vezi cate lucrari are atarnate si o sa incep sa o pun sa deseneze si ea dupa model si i le mai pun pe frigider,avem multe poze acolo si nu prea e loc,dar am in cap demult sa mai raresc din ele si asa va fi loc si pt desenele ei-normal ca o incurajez mereu ,cu 80% din ele vine de la gradi.
Si da Primarita la varsta asta se tine inca bine, merge la parade si e f.a ctiva, de aia au reales-o populatia, sa vedem,deocamdata am primit de la liberalul care ne reprezinta in parlament, o instiintare ca a primit mesajul si imi cerea adresa si nr de telefon, sa vedem ce raspuns imi da.
Moni-bafta cu interviul si sper analizele sa isi revina spre normal curand. Lui Alex i-am facut si RMN si encefalograme, normale amindoua, cu atentia inca mai are ceva rpobleme, dar e mai bine, in toate se vad ceva progrese, dar nu asa cum ar trebui pt varsta lui si la vorbire e cel mai urma,abia acum incepem sa il "fortam" sa zica cate 2 cuvinte, suntem inca la inceput si nu ies mereu.Dar continuam cu toate terapiile si speram ca dupa 4 ani sa se vada si mai clar.
VA pup,sper sa mai intru

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

Noi acasa..gata cu gradinita! Amandoi copii cobza. Ziceam ca Rares nu are nimic...a venit si el din urma repejor. Azinoapte si el febra, a si vomat...Azi a fost un pic mai bine pentru Ioana cu toate ca dimineata o dureau ochii atunci cand ii misca.
Nu le-am dat mare lucru, doar antitermice si ceva siropuri antialergicde, pe Rares l-am auzit si tusind si respira greu(la el s-a inflamat mucoasa).
Acum Ioana nu mai are febra in schimb Rares este la 39. Am cumparat deja antibioticul dar mai astept o zi doua..
Emma citeste foarte bine. Felicitari!!! Denisa stim ca mai are de lucru dar ce face acum la varsta ei este excceptional! Mandreste-te. Ai o fata de milioane!!!
Ingrid foarte frumos deseneaza Diana!!! Acvariul ala este minunat. Si icoana aia m-a lasat masca. Foarte frumos este realizata.
Nu costa foarte mult lectiile de pian. Si doar o ora pe saptamana?? Nu-i putin?? Ma bate gandul sa cumpar si eu o orga...
Moni, bafta la interviu
La serbare noi am lipsit va dati seama. M-am scos deloc copii din casa. Eu banuiesc ca au luat gripa la petrecerea de sambata nu de la gradi.
Ma duc sa ma mai joc cu ei. Ioana a decupat toata ziua niste personaje si acum le asambleaza. Un fel de colaj. este dintr-un caiet de activitati.
Si Rares face din caietul de mate al Ioanei de anl trecut. Este foarte usor ca-i pentru 3-4 ani.
Cam asta este nivelul la noi la gradinite. Din pacate nici un copil educat astfel nu cred ca va ajunge la HARVARD!!

Mergi la inceput

Daniela-sanatate multa, tin pumnii sa treceti cu bine,pt tuse stiu ca si ridiche aneagra ajuta, pe linga miere, lamaie si ginger.
Mersi de aprecieri, eu nu ma gandesc la HARVARD sub nici o forma, stiu ca are sanse f.ff..mici,mai degraba are sanse prin state sa prinda o bursa si asta se poate insa printr-un sport si trebuie lucrat si investit la greu-nu vrei sa stii cat lucreaza o fetita prietena de a noastra de 10 ani la tenis pe saptamina-12-14h, si are acuma calificarile pt provinciale si apoi nationale dc la provinciale e in primele 6 parca, are sanse f. mari dar apoi mi-a zis tatal ei care joaca cu ea f. mult pe linga antrenor ca treb sa faca cel putin 20h pe saptamina-si nu neglijeaza scoala, e si acolo printre primii 5 copiii.
Moni-nu ai venit de la interviu?Cum fu?

Mergi la inceput

Saluti,am aparut si eu.Gata si serbarea si interviul.E o vreme aici de groaza,ninge in ultimul hal viscolit,dar nu se prea prinde ca e moale - exact pe o asa vreme am fost si la primul meu interviu la o firma italiana.De interviu ce sa zic,sigur o fi ultimul avut de ei pe ziua de azi (si poate si ieri au mai avut) si or fi fost plictisiti.Au fost doar administratorul care pare ok si "scorpia" cum ii zice colegu-meu (si chiar asa pare tipa ) Propuneri de salariu nu au facut (si e normal,ca e doar interviu preliminar),doar au intrebat cat primeam la ultima firma unde am lucrat.Cu tipa am mai vorbit una alta de conta cat a fost el iesit si ea ar vrea sa gaseasca om si "ieri" sa se scape ea,a zis ca vor om bine pregatit bla bla - si eu am minusul ca am stat acasa un an jumate (dar atunci de ce m-au mai invitat la interviu ? ).Da' no problem ca io tot minusuri am avut de cand ma stiu ba ca nu aveam inca copii,ba ca aveam doar unul,ba ca acum am stat prea mult acasa In plus,abia cand am iesit mi-am dat seama ca am uitat sa ii zic la tip de colegul ce lucreaza acum la ei - el a tot insistat sa ii zic - asa ca daca chiar ar iesi ceva,macar iese fara sa am "pile"
Ce am aflat nou e ca raportari de-alea speciale se fac doar de doua ori pe an la bilanturi si nu e mara branza,asa ca nu pricep la ce a stat fosta candidata trei luni ,sa invete ce? Programele cu care se lucreaza sunt fix Cielul cu care lucrez de 15 ani si eu si inca unul bunicel pentru productie.
Le-am zis ca oricum mai devreme de-o luna nu as incepe nici din greseala,ba preferabil ar fi peste vreo doua luni.Asta de-o fi cazul,dar ma indoiesc.
La serbare totul a fost ca de obicei,multe cantece,poezii si in romana si in engleza si doar un dans.Faza zilei a fost cand un baietas s-a impiedicat de firul de la microfon si a aterizat pe burta O sa pun maine si ceva filme/poze.
Copiii nu au dormit la amiaza si la Diana se vede,e surescitata si a plans in ultimul hal ca ea vrea cu Tudor (l-a luat mami la ei) .N-a mai facut demult asa circ Iar acum e deja in pat ,la ora asta

Mergi la inceput

Moni- lasa ca dc te vor te iau ei, eu zic pe viitor sa nu le mai spui ca ai stat asa mult acasa,gasesti tu o solutie cum sa zici ca de 6 luni lucrezi dar fara sa intri in detalii unde sau eventual zici ca la firma lui fratelo si gata-de unde sa stie ei ca Cristi e frate cu tine,aveti nume de familie diferit,asa-i?
Eu maine o imbrac pe Emma in costum national,abia astept ca are ziua internationala, dar pacat ca nu stiu dc va face cineva poze.
Ingrid-cum mai e Dia,sper ca e usoara raceala

Mergi la inceput

N-am apucat sa se zic sanatate Dianei,Ioanei si lui Rares!
DENISA pai nu pot sa trombonesc asa,e aiurea.Si atunci pe ce motiv am plecat de la o firma la cealalta? Eu doar de la una am plecat de buna voie,in rest s-au cam inchis dupa o vreme (is si piaza rea deci ) sau acum cu CIC-ul.Tipul nu mi-a zis nimic de asta,doar individa.Ei i-am zis ca sunt inca in problema,dar cica nu e totuna la o firma simpla (mica,romaneasa),fata de una cu export si alte cele.De parca n-am lucrat vreo 12 ani la din alea Si ea il poate influenta f. mult ,iar ea se si tare grabeste vad.Conteaza si daca s-a oferit altul sa inceapa mai devreme,cere mai putin etc. Ah si stai ca am si minusul ca am doi copii mici Angajatorilor le-ar trebui una single ,fara obligatii,20-25 de ani, dar cu experienta de 10-15 ani Si daca s-ar putea si top-model ar fi ideal.Acum ca sa nu fiu chiar rea,la faza cu top-modelul nu se uita ei la asa post.Eventual pentru postul de secretara
Mi-am adus aminte ca si acum am o ciuda pe un individ,patron roman,care a fost si presedinte la Cam. de comert din oras.Si era in anul cand am terminat facultatea,cautam de lucru si voiam 1500 lei/luna - eu aveam atunci 700 lei,dar oricum ramasesem si somera.Ei bine am nimerit la interviu cu tipul ala de doua ori,odata la firma lui personala si odata la un post la cam. de comert.La cam de comert ne-a dat test de conta,eram eu cu o fosta colega si inca una si magarul a venit la final si ne-a intrebat doar atat: cati copii avem fiecare Si eu n-aveam niciunul (si m-a luat cu "si cand ii faci?" ) ,colega avea unul,cealalta avea doi.Ghiciti pe cine a luat-o - pe cea cu doi copii, evident! Bine,colega-mea a zis din start ca precis aia venise cu pile,dar ... io-s mai naiva si nu prea cred.Dar tot ce se poate.
Ah si la el la firma m-a enervat si mai groaznic tipul: cand i-am cerut 1500 net salariu,m-a privit foarte de sus si dispretuitor si mi-a zis ca nu voi primi niciunde in orasul asta atat !!! Numai ca ,n-a trecut mult si am primit fix suma respectiva pe care o cerusem Asa ca ... Era la prima firma italiana la care am lucrat. Patronul italian a zis ca " e o suma mare si sa ma straduiesc sa o merit" si peste doua luni aveam deja 1700 si asa mai departe,scoala de soferi platita de ei,prime de sarbatori etc. !

Mergi la inceput