Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetele! Ce faceti? Cum ati petrecut ieri?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

la multi ani fetele! tanima bine ai revenit!
mai eu m-am distrat ieri ca intre fete, am fost cu nasa si finele la restaurant la magic si ne-am dansat si petrecut. eu am plecat prima, am spart grupul, pe la 23.10 ca imi era un somn si ma gandeam cu groaza la cat am de condus pana acasa intr-o masina inghetata sloi, si cum o sa ma col de greu astazi sa ajung la serv si sa ii las si pe pitici la camin. si normal am avut surprize de la beki careia nu i-au convenit hainele de dimin, nici bluza nici pantalonii, ca deh ea vrea rochita!!!!! asa ca am avut ceva munca de lamurire pana am dat-o pe brazda si i-am calmat nervii...

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Ralu bine ca doar se plangea ca vrea acasa. Noi dc mergem cu Erica undeva cineva trebuie doar sa alerge dupa ea, nimic alceva. Noi de exemplu de revelion, la mare, la diverse mese mancam doar pe rand, da eu nu am cu cine sa o las, iar mama cand mergem impreuna undeva nu sta deloc dupa ea. Asa ca noi am ales sa stam mai mult acasa si am cam ramas si fara prieteni din aceasta cauza
O sa ai un nepotel/ nepotica? Felicitari si bafta la intarcat.
Mirela lux la tine.
maine esti libera si duci copiii la gradi si iti faci iar de cap?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

inteleg perfect ce spui pt ca si noi suntem la fel. numai ca de obicei eu cam mananc pe fuga si ii alerg apoi si pe ei cu ceva mancare in mana sau in furculita sa le dau sa manance. sotul il alearga doar cat sa nu se indeparteze prea mult de ei, el este ff ingaduitor si extreeeeeeeem de calm (de enerveaza ff rar, dar cand se enerveaza este ca o "fiara descatusata" =)))))))))) zici ca e alt om), tocmai de aceea el este preferatul copiilor pt ca el nu ii atinge la fund si nici nu ii cearta atat de des pe cat o fac eu. adik el este ALA BUN si eu sunt AIA REA!!!!!! ce sa ii faci, m-am resemnat deja cu pozitia asta.
cat priveste prietenii, ti-am mai zis ca si noi suntem la fel. avem 2-3 familii de prieteni cu copii (cam de aceeasi varsta cu ci nostri) cu care ne intalnim periodic. decat prietnii care au copii si stiu cat de greu este sa te descurci cu copii mai au loc in programul nostru. nu trebuie sa ii evitam noi pe cei care nu au copii, ca ne evita ei :))))))))))))))))))

Mergi la inceput

piticii au avut ieri serbase de ziua mamei, a fost ceva surpriza, nu stiam ca vor face pt ca nu ne-a anuntat mai devreme si nici nu le-a dat poezii acasa sa repede cum au facut de craciun. ne-a zis cu o zi in urma sa vina toate mamicile sa ia copii ca au o surpriza pt noi. au zis niste cantece si poezii dar, la fel ca si la serbarea de craciun, toti copii erau plitisiti si vroaiu acasa, mai ales ai mei care se tot perindau pe margine la mine si abia i-am convins sa ramana pana la sfarsit (dupa ce le-am promis ca am o surpriza pt ei la masina). am luat-o si pe mama cu mine care a fost mai dezamagita decat mine :))))))))))))) eu aveam experieneta de la serbarea de craciun. am invitat-o si soacra mea dar nu a vrut sa vina, a zis ca pierde timpul degeaba si ca mai bine se duce pe la o vecina :)))))))))))))))))))))) in fine, fiecare cu alegerile lui...
oricum eu sunt dezamagita de ei (nu isi dau interesul sa participe si sa fie atenti, se rasfata fara rost si trag mata de coada). si de educatoare in general pt lipsa lor de antrenament si de colaborare si implicare. mi se pare ca nu prea isi dau interesul cat ar trebui nici ele. or fi avand copii multi, nu stiu, dar parca asteptam ceva mai mult de la ele.
i-ar mi-au venit nervii pe gradinita asta (stiti ca ma mai apucase pe mine anul trecut) si as cam vrea sa ii mut, sau cel putin pe rares. oricum CLAR trebuie sa ii despart din aceeasi grupa pt ca se tot cearta si se tot impung unul pe altul si mai ales ca el va fi prima generatie care va face clasa 0 la gradinita, daca nu schimba astia niste legi in privinta invatamantului ca nu mai stii ce va mai fi. trebuie sa ma mai documentez in privinta gradinitelor. chiar ma gandesc si la una particulara, e una langa noi PITICOT BARBA COT sau ceva de genul. am fost ieri si am vb cu directoarea de acolo, dar trebuie sa ma mai documentez. costa si destul de mult 600lei/copil. nu stiu ce sa fac, dar simt ca nu e ce trebuie la gradinita lor.

Mergi la inceput

MIRELA TOTI COPII SUNT ASA SI EU M-AM RESEMNAT. NICI PE eRICA NU O POT COINTERESA DOAMNELE, DEOARECE E MAI ZVAPAIATA SI EDUCATOARELE EI SUNT COTATE CA FIIND F BUNE. IN 1/2 AN DE CAMIN REUSESTE CAT DE CAT SA IMPARTA IN SILABE SI ATAT.
Cat despre clasa 0 si Erica e in 2006(decembrie) si intra tot cu Rares. Va fi jale.
Ma bucur macar ca ai petrecut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

La multi ani dragi maici! O primavara frumoasa si multe bucurii!
V-am cautat putin zilele trecute, dar ... v-am gasit! Sper sa imi fac mai mult timp sa trec pe aici, desi este din ce in ce mai greu.
Si eu ma plang de lipsa de implicare a copiilor in activitati educative, cum ajungem acasa ma rog de ei cu scris/desenat/pictat/jucat si nimic. Miruna ce e drept nu are inca varsta necesara, desi mai degraba este ea interesata de mazgaleala decat Rares.
Mirela, dar ai profitat nu gluma de libertatea din week-end. Eu cred ca nu am vazut atatea filme in ultimii 4 ani jumatate.
Pupici.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) si Miruna (1 febr 2009)

tanima mergi deja la serv, nu? a facut 2 ani deja micuta. miruna cu cine sta? sau ai dat-o la cresa?
la noi este ceva de genul: rares vrea numai si numai desene, nu este interesat de absolut nici o activitate nici acasa nici la gradi. ff greu colaboreaza d-nele cu el, probabil ca nu sunt destul de autoritare, nu stiu sa se impuna, altfel de ce nu sunt luate in seama de un copil de 4 ani jumate pana la urma?!!!
ele zic ca este inteligent ca ii merge mintea, dar ca nu raspunde decat atunci cand este absolut sigur pe ce spune, nu este genul de copil care sa le ia "pe incercate" si ca la anumite tematici le-a uimit de cate stie, dar ca in gereral nu este f atent, ca trebuie sa ii zica de cateva ori sa faca ceva de ex sa picteze sau sa coloreze si el sa nu se mai uite doar la ceilalti cum fac, sa sa isi duca pijamaua la sacutel etc. ca se impunge cu rebeca, ca nu o suporta langa el, d-nele il mai pedepsesc la colt cand este rau cu ea si el se pune pe plans si simte ca pierde teren din cauza ei, ca d-nele o iubesc doar pe ea si pe el nu :((((((((((((((
rebeca este f apreciata si laudata de toata lumea ca este ff inteligenta ca stie f multe pt varsta ei. ca este atenta la tot ce fac copii, ca mai degraba deseneaza si scrie ea decat rares, ca mereu incearca si ea sa faca ca cei mai mari. si ca este ascultatoare, ca nu face probleme in general la nimic.
de mancat mi-au zis ca nu mananca nici unul, ca se bat si se imping la masa, ca rares arunca paine pe jos, se face ca ia 2-3 linguri de ciorba, dar nici unul nu mananca mai nimic.
acasa este total pe dos: rares nu face prea mari probleme la nimic, de mancat mananca mai mult pacalit la desene animate, dar mananca, nu se pune problema sa nu deschida gura sa manace ce i se da, in schimb rebeca se intoarce si de fataie de te apuca nervii, vrea sa manace ea singura dar de fapt vantura o zeama de iti vine sa urli, sa nu aibe legume in ea, saca este ceva cu sos ia cate un varf de lingurita din joi in pasti de te plictisesti asteptand dupa ea sa manance... cand este vb de somn rares nu comenteaza, merge la nani seara fara prea mari discutii, in schimb la beki trebuie sa fii ff atent sa nu ii treaca ora si sa oboseaca f tare pt ca devine nervoasa si nu te mai intelegi cu ea, cu greu ii intri in gratii cand e nervoasa si gaseste cele mai puerile motive sa fie nervoasa, chiar cauta scandal de multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sunt tare pe fuga, in pauza de 15-20 de min asa ca nu va suparati ca sunt expeditiva.
Mirela, eu am considerat ca ai facut o mare greseala inca de la inceput ca i-ai dat la aceeasi grupa. Nu te supara pe mine dar o fortezi prea mult pe beki iar lui rares nu ii dai posibilitatea sa fie el insusi ci il fortezi sa fie si acolo fratele mai mare. Eu in locul tau i-as separa, mai ales ca ea este clar de grupa mica nu mijlocie, neavand nici 3 ani impliniti.
Miruna este la cresa si tot la cresa va ramane si la anul pana la aproape 4 ani, eu consider ca la camin sunt prea multe activitati si are timp toata viata de activitati si de invatat.
Si noi am avut ieri serbare la Rares la camin. Ma deranjeaza si pe mine lipsa lui de implicare, sunt copii mai mici si mai putini capabili decat el care se reped sa raspunda, sa fie ei in fata, Rares este foarte delasator desi ma uitam ca i-a pus sa deseneze ceva si el a colorat foarte frumos, as putea spune fara modestie ca a colorat cel mai atent si variat niste floricele, nu ca altii care le-au facut aceeasi culoare pe toate. copii au fost pusi sa faca o declaratie mamicilor si mie fi-miu mi-a spus " Multumesc mami ca ma ingrijesti." Mi-au dat lacrimile, chiar daca as fi preferat o declaratie mai siropoasa, a fost strict fraza care a gandit-o el spre deosebire de altii care au spus exact ce ii indrumasera educatoarele.
gata cu pauza, fug ca am treaba.
Sa aveti o zi frumoasa.
Mai revin.

Mergi la inceput

of tanima, nu stiu ce sa mai zic. la momentul cand m-am decis sa o duc pe beki la camin mi s-a parut o varianta buna pt ca, spre deosebire de alti copii care sunt frati, ai mei nu s-au inteles si suportat pana atunci niciodata. adik rares nu a suportat-o niciodata pe rebeca, iar ea a fost "goga" pe el si ii cauta mereu atentia sa se joace cu el. plus ca ea il batea acasa pe el.
acolo s-au mai schimbat, au inceput sa se mai joace impreuna si sa mai colaboreze, fata de rel gen "soarecele si pisica" cum erau inainte pana in sept. deci o usoara imbunatatire s-a simtit, insa nu stiu daca este rezultatul faptului ca au fost in aceeasi gurpa amandoi sau daca ar fi fost aceeasi rel si daca mergeau in grupe diferite. pana la urma beki era rasfatata asa pt ca era obisnuita ca acasa sa i se puna partea (noi parintii nu faceam discriminari intre ei, dar bunicii faceau zilnic).
am zis ca daca vor fi amandoi in aceeasi grupa se vor obisnui mai bine unul cu celalalt, ca el o va accepta in sfrasit si pe ea. in plus cand am inscris-o d-nele nu m-au descurajat, au zis ca mai au frati in aceeasi grupa. au o pereche de gemeni fata si baiat, si au mai avut probabil si alte cupluri de frati de-a lungul vremii. eu neavand experienta in acest domeniu am facut ce am crezut de cuviinta, insa daca ele stiau ca nu e bine ar fi trebuit sa insiste sa fie mutati separat, nu? ele nici acum, cand m-am sesizat eu ca nu a fost o alegere inteleapta, tot nu au zis sa ii mut. totcmai de aceea sunt nemultumita si de cadre, pt ca am vazut lipsa lor de implicare la diferite niveluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani fetelor, cu intaziere...

tanima bine ai revenit...m-as bucura sa se mai ingroase randul pe aici.

Si noi am avut serbare ieri..a fost super, copiii au cantat, ne-au facut declaratii, iar l-a sfarsit am fost invitate sa facem cate o felicitare, care deja erau pregatite(taiate, scrise de pitici), fiecare cu copilul ei...foarte frumos..am primit si bomboane si flori de la educatoare

Mirela, eu sunt foarte multumita de gradinita Rianei. Daca va hotarati pentru particulara, eu v-o recomand cu drag, mai ales acum ca si-au schimbat locatia si au un spatiu enorm, ca la gradinitele de stat.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o cafea.
Se pare ca toti copii au avut serbare, mai putin noi, da nu ma supar!
Ralu voi ati primit cadouri de la doamne. Cred ca a fost super.

Mergi la inceput