Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

mihaela badea este cea care era colega cu tine, cu dulama, remus si restul?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

da Mirela, chiar ea in persoana. A lucrat la vama pana anul trecut in septembrie si i-a ajutat pe ai mei sa faca actele pt niste autorizatii, iar acum lucreaza in combinat

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

ca sa vezi ce mica e lumea si cum se invart unii incat tot in picioare cad!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Buna ziua si poftiti la o cafea.
Azi e vineri...
Mirela tu mai ai un pic si pleci acasa
Ce faceti?
Noi azi am mers la gradi dupa 2 saptamani de pauza, fara comentarii, dar cu conditia sa o ia mama la pranz

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

da, mai am un pic si pleca home! sper sa vad un film diseara. ieri am spalat toata dupa-masa. cu mancarea stam mai prost ca s-a cam terminat dar ne descurcam noi.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

anca sper sa aveti multe zile de gradinita frumoase fara comentarii ca astazi. bravo voua!
noi suntem cu toane de la o zi la alta, in mod special rebeca. rares este cumintel de obicei. f rar isi face numarul. in schimb rebeca nu rateaza aproape nici o zi.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

stii anca, chiar ma gandeam zilele trecute de ce ne-om mai fi obosind noi sa scriem aici. in afara de noi, tu, raluca si cu mine, nu mai activeaza nici o pitesteanca din lista aceea lunga. mai are rost sa continuam?!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Buna dimineata si va doresc o saptamana frumoasa si o cafea fierbinte!
Mirela ma gandeam si eu la asta, dar mi-ar fi tare dor de voi

Mergi la inceput

:)))))))))))))))))))) m-ai dat pe spate cu asta.
pai mai bine ne intalmin toate 3 face to face o data pe luna. am fi mai in castig asa

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mai Mirela sa sti8 ca ai dreptate, da e naspa cu copordonarea si cu timpul. da cred ca o msa vina in sfarsit caldura

Mergi la inceput