Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neat a fetele,

Va dau eu o firebinte.
Carla am facut si eu mucenici ieri moldovenesti. Am inceput sa ii fac 8 dar spre sfarsit nu ma lasau copiii in pace Asa ca au iesit si nits chisel acoperite cu mire si nuci. Ma duc sa dau de pomana la vecini :)

O zi buna fetele

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,ce a crescut andrei,asa-mi dau seama ca nu mai sunt copilasi sunt adevarati barbatei..ce bine ii statea cu papion si vesta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mychy, frumos si elegant mai e Andrei . da' unde va duceati? ca m-ai luat asa cu bunatati de dimineata .

ai mai tinut "regimul" ala cu spalatul pe cap cu solutie de bicarbonat? eu am intrat in a 3-a saptamana si ma declar super incantata. nu mai cade asa rau, ba mult mai putin ca de obicei. si sper si eu ca in cateva luni sa pot sa zic ca am par in cap, nu doar 3 floace razlete.
i-am aplicat metoda si lui david, i s-a incretit si mai tare parul .

Carla, sa mancati sanatosi mucenicii.
da, da, mi-a dat drumul david in casa, doar nu scriam de pe balcon . m-a lasat doar vreo 5 minute. dar mi s-au parut foarte lungi, mai ales ca nu aveam cu ce sa ma acopar (eram in niste pijamale fff subtiri), aveam pe sarma la uscat doar niste sosete .

vreau varaaaaaaaa ... vreau sa ma plimb, mi-e dor de munte de ma zgarii pe fata cand vad o poza! nu pot nici macar sa ma uit la pozele din anii anteriori, ca mi se strange stomacul de dor.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Laur si David sunt super haiosi ! Cred ca K e o litera f apreciata..si Emily o stie si tot de la kk vine..

Michy o sa il admir pe Andrei de acasa ca aici sunt blocata..

Fetelor mucenici nu se fac pe 9? Nu i'am ratat nu? Ca si eu vreau sa fac si moldovenesti (care au succes la toata lumea) si cu zeama...pe care ii mananc singura cu fie'mea...
Aici a venit primavara azi au anuntat 17 grade !
Va pup si va urez o saptamana minunata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

la noi in Ardeal nu se fac mucenici, cel putin la noi in familie n-am facut niciodata ... noi facem coliva sambata, de Sf. Teodor, prima sambata din post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, nu mergeam nicaieri, doar am serbat lasata secului.....
am tinut regimul cu spalatul pe cap .....doar aseara am apelat la sampon pen' ca am uitat sa iau bicarbonat . si eu as vrea sa-l spal si pe andrei , dar mi-e ca-i intra in ochi si face ca toate cele, ca la noi spalatul pe cap e inca tabu!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

voi stiati ca la 7 ani se face rapel la ROR? eu am intrebat doctorita lui david acum ceva vreme despre existenta unui rapel la ROR si cica nu exista.
acum tot citind despre vaccinuri, am dat de rapelul la ROR de la 7 ani.
pe asta o sa-l sarim cu mare gratie...am fost doar socata ca se face si doctorita noastra habar n-are de asa ceva.

edit: si la 4 ani se face vaccinul ala care se facea initital la 2 ani jumate, nu? pfuai...

Mergi la inceput

Vivela, din cate stiu eu, poate ma insel, rapelul la ROR la 7 ani il fac la scoala, nu-l mai face medicul de familie

la 4 ani, nu stiu, n-am mai fost la medicul de familie cu copiii de la ultimul vaccin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Vivela, din cate stiu eu, poate ma insel, rapelul la ROR la 7 ani il fac la scoala, nu-l mai face medicul de familie

la 4 ani, nu stiu, n-am mai fost la medicul de familie cu copiii de la ultimul vaccin

Mamica de D&M
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Ioana, da, asa e, se face la scoala (sa dea necuratul sa se apropie cineva cu vreun ac de fi-miu ).
dar trebuie sa apara vaccinul asta in fisa medicala a copilului, nu? (daca il faci). medicul trebuia sa stie, oricum.

tocmai ce citisem pe hotnews despre 2 vaccinuri retrase in Japonia pe motivul ca se suspecteaza o legatura intre ele si moartea a 4 copii intre 2 si 4 ani .
http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-8366925-japonia-doua-vaccinuri-produse-pfizer-sanofi-aventis-interzise-dupa-patru-copii-murit.htm

Mergi la inceput

eu saptamana trecuta am scos fisa cu vaccinurile, pentru David, ca l-am inscris la scoala, erau scrise acolo o gramada, bine, noi le-am facut pe toate (cele din schema)

Mergi la inceput