Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, stii bine ca nici al meu nu e usa de biserica (si asta e eufemism, al meu e distructiv de-a dreptul!). si David mai apasa pe tavita aia, dar i-am tot explicat cum se face, cat de tare sa apese, sa aiba grija mereu sa fie ceva sub tavita (adica sa nu stea in aer, ca e normal sa se rupa mai usor asa). nu de alta, dar e mai sigur sa stiu eu ca a priceput macar un pic din cum se face, decat sa-i zic sa nu mai puna mana pe calculator (oricum as latra de pomana).

in general (cand sunt calma ) - daca David strica ceva, ii explic de ce s-a intamplat asa (ca a apasat prea tare, ca n-a tinut paharul bine, ca a aruncat mingea acolo, etc.), eventual daca e posibil, ii arat cum trebuie sa faca. daca s-a facut mizerie, ii dau hartie/prosop sa stearga sau matura si faras sa curete (nu-i iese,d ar incearca). daca a stricat ceva - gen calculator- il las un pic sa vada consecintele (se urcase cu picioarele pe laptop si i-a cam bulit display-ul, se vedea doar pe jumatate de ecran. o vreme n-a mai vazut niciun desen la calculator, pt ca nu se putea vedea. l-am reparat dupa vreo 2 saptamani, acum nu mai vrea sa se urce cu picioarele pe calculator, stie ca se strica si adio desene pt o vreme).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

mai, la curatenie eu o laud pe Dariuca mea. Chiar incearca mereu sa curete, din proprie initiativa, atunci cand murdareste ceva. daca da acuarele pe masa, se duce si ia hartie igienica si sterge, daca da framituri pe jos le aduna, daca mai face frichinele de-alea la plastilina se duce si aduce matura. Poate fiindca e fata si are curatenia in gene, stiu si eu?!!
Ea are altele: raspunsurile astea care ma fac sa ma gandesc cu groaza la perioada adolescentina si ma rog sa am mintea si intelepciunea necesare sa mi-o apropii cat mai mult. de-asta nici nu am certat-o aseara fiindca a avut curajul sa ne zica ce a facut. Si mai are cataratul care ma face sa-mi stea inima in loc cand o vad ce pozitii adopta.

Astazi a venit de la gradi, s-a mai jucat putin si s-a culcat singura. Se straduie sa fie cat mai cuminte sa nu cumva sa-i zic ca nu mai mergem la petrecere deseara. Merg doar eu cu ea la ziua unui baietel. Abia asteapta. Mi-a zis ca nu vrea mancare cand se trezeste ca apoi nu mai are loc tortul. , a anticipat fata ca o sa-i dau de mancare

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

una si gata, va las
Apropos de adolescenta, pe 28 i-am aratat eu martisorul si ii spuneam cum a doua zi mergem la gradinita si il punem in piept, ca vine primavara, ca...bla, bla iar ea imi raspunde : 'aaa, punem asa ca si cand suntem intr-un club' Pe moment m-a blocat, m-am si gandit peste ani cum o sa fie ea prin n cluburi, apoi mi-am dat seama de unde a asociat replica asta. Din UP, un filmulet de desene f fain cand o fetita ii da o insigna unui baietel si-i spune ca acum fac parte din acelasi club. Si ea si-a adus aminte de asta.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Dana felicitari pt nepotica. Ieri am avut vizita de la o asistenta sa o evalueze pe Catarina. Vine de cand sunt bebelusi pana mai tarziu. Acum nu a mai venit de 1 an. Tipa mi-a adus o brosura pt parinti in care scria cum sa iti educi copilul fara sa il umilesti, fara sa il critici, fara sa bati, tragi de par, fara sa tipi la ei. In principiu multa rabdare, rabdare si iar rabdare. Sa ascultam copiii dar sa nu ne fie frica sa spunem nu atunci cand suntem convinsi ca e pericuulos sau nepoliticos.

Sa ii invatam regulile si sa le spunem clar si concis ce vrem de la ei. In gandul meu cucoana crezi ca eu nu stiu, dar ce ii intra lui fiimea pe o ureche iese pe cealalta. De bine ce mi-a adus cartea a facut si Catarina o criza urata pt ca nu o las sa ia sandalele pe sofa si nu ii dau voie in gradina cu sandale si rochita de vara la -3 grade. Era obosita mititica. Am trimis-o sus in camera ei sa se relaxeze ca eu nu dau time-out. Dupa 3 min coboara cu alta rochita de vara dar cu sosete

De calculator nu avem probleme ca avem un Ipad care e mai mult al ei decat al nostru. Va recomand cu caldura.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Pe mine ma enerveaza ca nu pune jucariile la loc si o amenint ca le arunc la gunoi. Asta a tinut pana intr-o zi cand mi-a zis sa le arunc ca nu le mai vrea ii cumpara taica-su altele

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

mai am o durere ambasada romana vrea sa ma cheleasca de bani

Ca sa ii fac certificat roman de nastere lui Andre ma costa 240€ ca sa calatoresc cu ei ca cetateni portughezi ca au carti de identitate mai imi trebuie si autorizatia sotului care tot asa ma costa 70€ astia nu stiu cum sa mai faca bani.

La ambasada portugheza nu am platit nimic pt certificatul de nastere si am platit 3 € pentru carti de identitate. Nu au cerut traduceri si legalizari pt ca erau si in engkeza certificatele de nastere.

Mi s-a pus pata rau de tot pe ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
stefania,si eu l-am amenintat pe mihnea ca ii arunc jucariile la gunoi pana cand intr-o zi le-a luat el frumusel si le-a pus in gunoi

azi am patit o nepatita..fiimiu in drum spre casa a vrut sa faca kk,am oprit masina si scremandu-se a vomat,mancase inainte cu 15 minute...clar e ca trebuie sa-i mai schimb dieta,desi mananca ciorbe si bea multe lichide se pare ca nu are fibre destule.

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele, neata. Hai si martisoare virtuale de la mine, de-alea cu gutza si salam, ca am auzit ca se poarta.

Deci nu mai departe de azi, in fata la Carrefour. (Super-aglomerat, ca doar e criza, ce dreaq!)

Laur: Mami, ce scrie acolo sus?
Eu: Scrie "Carrefour". Uite: C,A, doi de R....
Laur: Trebuia sa scrie cu K!
Eu (uimita): Cu litera K??? De ce?
Laur: Ca sa fie mai usor: uite: Krrefour (pronunta repede)
Eu: Mami, dar de unde stii tu de litera K? (cred ca stie de la jocurile de pe laptop unde da OK...)De la ce vine litera K?
Laur: Exemplu de la kkt!

Repet: super aglomerat, ca doar e criza...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Hei, fetele, neata. Hai si martisoare virtuale de la mine, de-alea cu gutza si salam, ca am auzit ca se poarta.

Deci nu mai departe de azi, in fata la Carrefour. (Super-aglomerat, ca doar e criza, ce dreaq!)

Laur: Mami, ce scrie acolo sus?
Eu: Scrie "Carrefour". Uite: C,A, doi de R....
Laur: Trebuia sa scrie cu K!
Eu (uimita): Cu litera K??? De ce?
Laur: Ca sa fie mai usor: uite: Krrefour (pronunta repede)
Eu: Mami, dar de unde stii tu de litera K? (cred ca stie de la jocurile de pe laptop unde da OK...)De la ce vine litera K?
Laur: Exemplu de la kkt!

Repet: super aglomerat, ca doar e criza...

si david stie literele reprezentative pt limba romana: Q, W si K. zici ca le-a ales, pe celelalte nu prea le stie, ma intreaba de vreo 2000 de ori pe zi ce litere sunt fiecare, dar nu s-au lipit de el decat cele sus enumerate.

ieri:
D - mami, intreaba-ma ceva!
eu - ce vrei sa te intreb?
D - intreaba-ma daca imi aduc aminte cand m-a dat tati cu saniuta!
eu - ok...David, iti aduci aminte cand te-a dat tati cu saniuta?
D - daaaaa!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, am ras cu lacrimi!!!!!!!!!!!

Parca e in bancul ala cu "intreaba-ma ce fac" :)) :)) :))

Mergi la inceput