Sa mai am rabdare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 4
Un_cabotin spune:
E inteleg, atat cat poate Un_cabotin sa inteleaga, faptul ca Sollaine si-a luat un rol de mama in acest cuplu.
Neavand copii, sotul (?) e pe post (si) de copil.
Sollaine nu spune in clar daca-l cicaleste si ea, daca-i face observatii, daca-l cocoloseste...
In ceea ce priveste apetitul lui sexual vis-s-vis de asa o partenera, sa va spun in doua cuvinte cum am fost eu in relatia (sexuala) cu o fosta prietena:
Ea putin mai inalta decat mine (1-2cm), masiva (nu obeza, ci doar mare), cu apetit sexual (ne-manifestat ostentativ, dar evident).
Eu nu aveam mai niciodata chef sa facem dragoste, iar cand o faceam, era mai mult un chin: se excita numai intr-o anumita pozitie, destul de obositoare pentru mine, ma solicita fizic pana la extenuare ptr. a avea orgasm...
In plus, nu ma excitam aproape deloc in prezenta ei. In fine, ne-am despartit si gata.
Cum a fost cu alte partenere (nu dam nume, sotia mea si o alta domnisoara, din alta epoca):
Era suficient sa le ating ptr. a ma apuca un chef nebun de a face dragoste. Chiar si numai mirosul (in special cel genital) ma innebuneste.
Simpla vedere a trupului gol al sotiei/iubitei defiland prin camera ma electrizeaza.
In primul caz, cel al fostei prietene cu care (zic eu) nu eram potriviti, parca ma uitam la un lemn, de erectie nici sa nu mai vorbim...
In fine, vad ca autoarea sade prin UK.
Daca barbatul (sa ma ierte Dumnezeu!) este vreun semi-degenerat, rezultatul incrucisarii de secole intre doi vecini de mosie, nici nu ma mira comportamentul lui.
Probabil ca si-a facut deja datoria morala de a avea o familie si un copil si gata, adio sex.
Sfaturi, concluzii:
Daca Sollaine facea o echipa buna cu o alta femeie, iar sexul cu acea partenera era demential, ce facea?!
Barbatul acesta o critica cu o placere diabolica, spre a-si defula frustrarea de mascul calcat (la propriu) in picioare!
Asta-i o echipa?
Unde-i armonia, completarea reciproca, comunicarea, performanta?
Ah, stai ca dpdv profesional au performanta.
Dar aici e vorba si de relatii sexuale, de dragoste, de iubire.
Sollaine a aprovizionat casa cu jucarii (mecanice) sexuale, ba il mai si trimite la doctor, il provoaca prin neglije-uri (sau cum naiba s-o scrie)...
Bietul de el, cred ca e deja terorizat cand se apropie seara...
Hai ca m-am cam intins, si cred ca fabulez.
Ati fost impreuna intr-o vacanta de weekend?
Comunica cu el, Sollaine, discuta cu el la un pahar de vin ce te framanta.
Ce rost are sa va chinuiti reciproc?!
Viata-i frumoasa, dar e foarte scurta.
El a avut un esec, poate-l simte si pe al doilea, crede ca e vina lui (ipohondru).
Stii povestea Frumoasei din padurea adormita:
Sarutul care o trezeste (sexual/orgasm) trebuie sa fie al unui anumit print. Degeaba o tot pupa piticii (no offence ) peste tot, ea se va trezi cand o atinge (unde trebuie) barbatul potrivit.
Cred ca e valabil si pentru barbati.
Doar femeia potrivita il face sa tremure de dorinta si sa devina armasarul naravas pe care ti-l doresti in pat. El doarme inca, saracul, si poate asa va dormi pana la sfarsit.
Have fun!
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Printr-o intamplare (aproape nemaivazuta...) il domini si sexual, ceea ce e grav pentru el. "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, ce vrei sa zici prin ´´aproape nemaivazuta´´?
Amina_Marina spune:
Cauta-ti altul, dragoste oricum nu e..
Predatori care sa te babardeasca pina ajungi la perfuzii se gasesc pe toate drumurile.
CorinaDani spune:
sollaine, ce mai tura-vura si despicat firul in 16...
nu va potriviti si gata ! si nu numai la pat, ci si in alte aspecte ale traiului in comun. cu timpul se vor adanci aceste nepotriviri. luati-va la revedere in mod civilizat, puteti chiar sa ramaneti prieteni sau parteneri de afaceri; el isi va gasi o femeie mamoasa si domoala, care sa-l accepte cu calitatile si defectele pe care le are. considera investitia in sex-toys/afrodisiace o pierdere totala . totusi, pune-le la pastrare, nu se stie niciodata .
tu - bucura-te de energia pe care o ai si cauta-ti un "armasar" pe masura. poate vei gasi unul cu care sa poti alerga impreuna, in acelasi ritm, tragand la aceeasi caruta/caleasca/sanie/whatever...
viata e atat de scurta, din pacate...daca o irosesti cu frustrari si neimpliniri, chiar ca traiesti degeaba...
de curiozitate, in ce zodie esti tu nascuta ? dar el ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
babyblue spune:
faptul ca unii oameni sunt mai hormonali nu inseamna ca sunt defecti si event. au nevoie de perfuzii. mi se pare usor agresiva exprimarea.
poate tipul e un impotent, ce mai conteaza, n-are libidou. nu inseamna ca e ea nimfomana.
am avut si eu candva dilema asta, cu un singur barbat mi s-a intamplat ca eu sa vreau mai mult si el mai deloc. omul nu avea libido si nu a avut cu mine, nici cu exa si nici cu cea care a urmat, ca ambele femei mi-au fost sort of amice.
ma simteam aproape una de pe centura cu el, ca incercam sa-l provoc prin orice fel: desuuri sexi, pozitii, filme etc. si nema..
si cu fix urmatorul, nu faceam nimic, nimic (eram deja exasperata de ex) si o lua razna doar cand ma plimbam prin casa, gateam, sau faceam orice. nu mai scapam de el, la inceput voia si cate 6-7 numere pe zi, de mergeam cracanata. si nu, n-am ajuns la perfuzii, doar la orgasme multiple.:))
si m-am simtit super ok. eram mereu imbujorata de nu stia lumea cu ce elixir ma hranesc.:)) deci si satisfactia asta sexuala are rolul ei.
atunci eram mai tanara si ma hormonala, sau eram mai odihnita si aveam timp de asa ceva. dar nici akm n-as suporta sa stau sa fac eforturi inumane ca sa i-o scol unuia, oricat l-as iubi.
dc un sot e sanatos, femeia la fel si cuplul e ok, sexul vine de la sine, intr-un ritm care ii satisface pe amandoi, decurge fara prb si e un moment de relaxare nu de stres si de frustrare.
un barbat sanatos, parerea mea, care isi iubeste partenera, a fost si inca mai e atras de ea, ii ofera SI satisfactie sexuala, nu doar afaceri/bani impreuna, crescut copii, sau alte chestii. si dupa 5 ani de relatie si dupa 10 si dupa 15 si dupa 20, cu o frecventa convenabila pentru amandoi. mai departe nu merg cu gandul....dar dupa parerea mea, asta este o relatie sanatoasa, echilibrata, care nu te duce nici la frustari, nici la adulter, nici la nimic dubios.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
andacos spune:
citat din mesajul lui Un_cabotin Daca barbatul (sa ma ierte Dumnezeu!) este vreun semi-degenerat, rezultatul incrucisarii de secole intre doi vecini de mosie, nici nu ma mira comportamentul lui. |
mey...hai ca m-am distrat copios!
Zau ca am citit multe pe forumul asta insa uite...asa ceva...!!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Predatori care sa te babardeasca pina ajungi la perfuzii se gasesc pe toate drumurile. |
Daca e sa facem un top aceasta e cea mai cea exceptand povestea initiala.
Babardeasca?!...:))))))
http://www.trilulilu.ro/lauvoi/c7dd44c61c8d69?playlist=78062
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui Un_cabotin Stii povestea Frumoasei din padurea adormita: Sarutul care o trezeste (sexual/orgasm) trebuie sa fie al unui anumit print. Degeaba o tot pupa piticii (no offence ) peste tot, ea se va trezi cand o atinge (unde trebuie) barbatul potrivit. Cred ca e valabil si pentru barbati. |
Foarte, foarte nostim...
Un_cabotin, felicitarile mele pentru umorul brodat pe marginea intelepciunii populare.
Nici macar faptul ca piticii sint din povestea cu Alba-ca-zapada nu m-a impiedicat sa ma amuz copios!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Daca e sa facem un top aceasta e cea mai cea exceptand povestea initiala. Babardeasca?!...:)))))) http://www.trilulilu.ro/lauvoi/c7dd44c61c8d69?playlist=78062 Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Aka ...replica ta sau constatarea ta era profunda,frumoasa , amuzanta insa poate reala...habar n-am ,aia cu babardeala...e de banda stradala!( replica tipica personajului as spune)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Daca e sa facem un top aceasta e cea mai cea exceptand povestea initiala. Babardeasca?!...:)))))) |
Da, de rasu´plansu.
Imi aduce aminte de adolescentii fara educatie, anxiosi si frustrati, care se cred mai cool si mai stapani pe ei cand folosesc cuvinte din astea.