Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Fetelor, azi am esuat lamentabil in indeplinirea obligatiilor de mama. Incep sa suspectez gripa, si nu raceala. Bebe se simte acu f bine, insa eu sunt varza am febra, tusesc, muciosesc de zor, ma tin departe de el. Noroc ca a cooperat si a dormit multisor, si in rest s-a jucat cu arcada cu zdranganele. E asa mirat cand prinde cate o zdranganea in manuta, si nu intelege de ce nu poate sa o duca la gura
Cand am inceput sa improsc sange pe nas si pe gura am capitulat si l-am chemat pe barbata-miu acasa. Inca nu a venit
Unde-i oare rezistenta fizica remarcabila de care vorbea endocrinologu?
Cand vine sotu il pasez pe bebe si ma duc sa ma incolacesc intr-un colt sa mor in liniste
Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Aloooo, cum adik sange pe GURA, hai pe nas e acceptabil, dar pe gura nu e deloc ok!!! Suna pe tatic si roaga-l sa vina acasa, iar tu du-te la urgenta! please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Madalina, Dana

Mirunaaaaa, Doraaaaa, Ratuscaaaaa??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

noi la botez o sa facem masa separata pentru copii si cu meniu separat; adica la aperitiv ei o sa aiba platou, ca nu mananca niciunul tot ce contine aperitivul - asa au posibilitatea sa aleaga de pe platou - , apoi o ciorbita pentru copii si seara snitel de pui cu piure. si avem copii intre 3 si 10 ani.
sa le comend meniu intreg, mi se pare risipa si nici nu vreau sa manance in bratele parintilor.

Danaint, ai grija de tine; pana la urma vad ca tot apar efecte...nu e deloc ok. fugi la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, dragelor! Gata si eu cu botezul si cu baitza de a doua zi. Am scapat si e tare bine! A fost obositor, cu ceva stres, dar si tare frumos si emotionant! Asa cum spunea si Ana ca va pati, asa am patit si eu. M-am emotionat de intensitatea momentului, am plans in diverse momente, iar la final, in timpul predicii, ochii mi s-au intalnit cu ai nasei si am vazut ca si ea plangea. Sotul se gandeste ca eram la sincron si spera sa ne fi prins fotograful pe amandoua in poza la acel moement. Iulia a plans destul de mult, dar a fost si cuminte si parintele si-a putut tine cuvantarea cum se cuvine, o cuvantare plina de invataminte care a emotionat pe multi sau chiar pe toti. La restaurant noi am avut o surpriza mai putin placuta decat a Sugubinei, adica am fost mai putini decat am estimat. Dar atatia cati am fost ne-am simtit tare bine! Micuta nu a vrut sa doarma aproape deloc, a fost vesela, a trecut din brate in brate la poze si a fost tare apreciata. Lumanarea nu mai zic. Dar, o sa pun poze de maine incolo, ca sa ne vedeti :) Aseara au venit nasii sa ii faca baita si totul s-a terminat tarziu, eram tare obositi si am lasat pe azi descarcatul pozelor. Iar pe cele de la fotograf nu stiu sigur cand le primim, dar abia le asteptam. Nu am apucat sa vad pozele cu ursuletii vostri, dar voi intra cat de curand!

Va pup pe toate si inainte de a imi lua ramas bun, va invit la o lectura faina:

Cararea imparatiei

http://www.scribd.com/full/8422954?access_key=key-1z9fprk8ojmomenrhryr

De asemenea am gasit si: Viata si lucrarea parintelui Arsenie Boca

http://www.scribd.com/full/8636904?access_key=key-277u3wdi0whoo0jq0wh3

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna la toata lumea!
Dana ai grija de tine si sa te faci bine repede...nici mie nu mi se pare ok sange pe gura...ti se intampla de obicei asa cand racesti? Cand stai langa bb sa stai cu masca, cat de cat mai protejeaza...eu am vazut diferenta cu treaba asta
Amelia si la mine la fel cu dormitul ziua langa el...parca are senzor de mama
Noi dam zor cu pregatirile de botez...am asa emotii... pe de o parte abia astept sa treaca. Vai si cand ma gandesc la biserica...avem un preot care are un stil mai aparte, adica ii baga cu totul in apa si apoi ii arunca asa in sus...pfoai...nu imi place deloc treaba asta, am sperat ca va fi celalalt preot care e asa bland, dar va trebui sa plece din tara si nu va fi prezent la botez. La cel mare sotul era cat pe ce sa scape camera de filmat cand l-a aruncat in sus
Cu decalotarea nici noi nu ne agitam...spalam cat se poate fara sa fortam nik...la cel mare nu am avut nici o probl procedand asa si s-a rezolvat de la sine in timp.
Si noi in principiu vom astepta 6 luni pt diversificare, pe aceleasi principii enumerate de Olgutza
Beatrice si Ana_O super distractii pt invitatii vostri de la botez!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Elfica sa va fie de bine crestinarea si sa va traiasca mica crestina! Cred si eu ca e emotzionant...eu ce sa zic...si acum cand merg la serbarile lu fi'miu al mare imi dau lacrimile...parca sunt nebuna...nu stiu cum sa ma ascund p-acolo :D...chiar ca..in curand va avea serbare de ziua mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ce e aia tal-valg???

dar pentru dj, cameraman si fotograf comandati menu????????

Mergi la inceput

Mamaaaaaaa, Elfica, asa m-ai emotionat cu plansul! Pe undeva imi pare rau ca am asteptat atat sa crestinam pe bebe Robert sau Alex
Anymona, aseara am visat ca vrei sa-i schimbi numele lui bebe din Robert Alexandru in Ion Alexandru

Mergi la inceput

Elfica, cum a iesit clipul cu videoproictorul?

Mergi la inceput