Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata la amiaza si de la noi!

Eliza, Geniusamb Felicitari si voua pt crestinarea micutilor!

Raportam zi agitata ieri, nimic nou sub soare, ma lupt cu ea sa-i dau sa manance ceva de speriat! Am sunat dr pediatru, mi-a zis ca ft probabil anemia care i-a iesit la sange acum 1 luna sa nu se fi vindecat, si trebuie sa reiau fierul. L-am intrerupt, fiindca dr a zis ca atat timp cat ia in greutate nu e cazul s-o bibilim prea tare! Inca fac show de zile mari la baie,ma oftic ca in loc sa se calmeze si s-o relaxeze baia, stau 2 ore s-o linistesc eu dupa... sunt disperata efectiv!!!

Olga Multumim ft mult de aprecieri! Si eu zic ca s-a facut o domnisoara ft frumoasa (cra-cra), a luat cate 1,100 pe luna, dar luna asta nu mai vrea...de asta ma ofticam ca trebuie sa incep pe LP, ca laptele meu ii pria ft bine! Plus, ca a evoluat ft bine din toate punctele de vedere!Cand ma uit la poze si o vad atat de mica, nu imi vine sa cred ca e acelasi bebe!

Syl Iti inteleg starea, roaga sotul in wk sa stea mai mult cu bebe sa te poti relaxa si tu mai mult! Sper sa reusesti!

Ana multi de Sper sa iti vina zile mai bune!

Adi Intr-adevar copilasii tai au luat super in greutate!

Beatrice, Ana Abia astept si eu botezul sambata asta, si de abia astept sa ne impartasim impresii!

Diana, Lorin Ma bucur ca mai dati vesti despre voi! Si noi ramanem cateodata in urma, stim cum e sa fii 24h din 24 singurica cu bebe!

Claudia Ft dulce Patrick la cum il descrii! Si Evelina ne cearta cand nu suntem langa ea cu aaa, eee, mhhaa!

Mai era ceva de zis, am lasat printesa in patut la un capat, si am gasit-o la capatul celelalt! Deci nu o pot lasa 5 min singurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salutare fetele

noi am facut azi vaccinul
au chitait bubulinele un pic, nimic grav...
cum am ajuns acasa am bagat un paracetamol in fundulet si o bucatica de cartofior pe intepatura.
acu dorm duse.

eu am hotarat sa incep diversificarea cu suculet de mar, fiindca oricum nu e dulce, si cu suculet de morcov.
apoi pe la 4,5 luni bagam cereale seara...si pe urma mai vedem, probabil supa de legume strecurata....asta de la mine putere. nu o sa merg la pediatru pt diversificare.

de acu ma pregatesc sa merg la cursuri.
raman bubulinele cu tati...sa vezi distractie.

sa avem o zi cut mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

la botez ati avut acelasi menu pentru copii ca cel pentru adulti sau pentru ei ati ales ceva mai light?!?!?

si pretul pentru meniul copiilor a fost acelasi ca pentru adulti??? nu mi s-ar parea normal, caci ei nu beau alcool

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

la botez ati avut acelasi menu pentru copii ca cel pentru adulti sau pentru ei ati ales ceva mai light?!?!?
si pretul pentru meniul copiilor a fost acelasi ca pentru adulti??? nu mi s-ar parea normal, caci ei nu beau alcool
mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Diana Si noi o sa avem cupluri cu copilasi! Nu fac meniu separat, efectiv le las pe mame sa aleaga ceva din meniul restaurantului si platesc in final la total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna cikas!

anymona la multi aani! Ce pofta imi facusi cu tortu tau!..Da tre sa rezist.

andreeacc felicitari pt botez! Si la mine le-a placut vinisoru, si la fel le-a turnat doar apa in cap nu le-a bagat la fund. Mai bine asa.

Fetele ce se face cu lumanarea de botez? Ca sunt si mari+lungi,si loc nu am.
Au fost decoate cu red roses si frezii-foarte frumoase. Am scos florile si le-am pus in vaze ca imi era mila de ele sa se strice. Si le usuc dupa si le pastrez.

JoAnn pai si dc nu mai le speli seara nu ai discoteca pan la culcare? Sau se linistesc doar cu papa seara?

florina22 cu ce vrei sa incepi diversificarea?
Eu nu prea stiu cu ce sa incep ca aliment ca sunt atatea pareri, eu sunt impartita si nu stu cum sa fac. Mai avem tot doo sapt si noi-pe 6 facem 4l.

beatrice75 da e asa important sa nu se vada operatia? ca pan la urma sta in kiloti acolo...

anymona cred ca as sta si eu sa vad ca stau in fundulet. Da care e legatura oare intre statu in fund si diversificarea?

Ratzele sunt neobisnuit de linistite acu vad ca sed in patut-le-am pus una lg alta si dau din maini si stau in cumulare acolo. Au papat si sunt calme. UAU. Cred ca am timp sa fac salata de vinete. (Adipapazi o fac montignaca. Azi dimi am bagat omleta de oo de tzara).

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

sugu nu stiu cu ce se incepe, saptamana viitoare vine pediatrull si va spun ce imi zice..eu auzisem ca intial vine sucul de mar, apoi cel de morcov si apoi se trece la legume...dar, sunt multe si multe pareri pe subiectul asta..fiecare bebelus primeste si accepta alimentele in felul lui, unii nu vor marul si vor morcovul, altii nu vor deloc fructele si vor legumele si tot asa..e pe incercate aici

Mergi la inceput

mersi mult olga pentru informatiile legate de decalotare si pentru link - trebuie sa vad cum imi fac timp sa-l si citesc

beatrice, eu dimineata iau o pastila de schinduf, la pranz iau doua pastile de galafor, seara iau o pastila de schinduf; zilnic beau un litru jumate de ceai de lactatie de la fares si o data la doua zile beau o cana ce ceai de schinduf (din pacate nu suport mirosul acestui ceai, dupa doua zile de baut zilnic juma de litru, simteam ca parca imi miroase si pielea asa urat ca ceaiul ala... bleahhhhhhhh)
cu cele descrise mai sus, nu mai am nevoie de suplimentul de 60-90ml de LP in fiecare seara.

Mergi la inceput

madalina, ce descrii tu e valabil pentru copii micuti, dar pentru cei de 10-12 anisori??????

nu le-ar trebui si lor ceva separat???

nu stiu, ma gandesc si eu... nu as vrea sa ma fac de cacao si de aceea intreb! daca voi spuneti ca nu trebuie meniu, asa am sa fac!

gata, urlaaaaaaaa..........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

madalina, ce descrii tu e valabil pentru copii micuti, dar pentru cei de 10-12 anisori??????
nu le-ar trebui si lor ceva separat???
nu stiu, ma gandesc si eu... nu as vrea sa ma fac de cacao si de aceea intreb! daca voi spuneti ca nu trebuie meniu, asa am sa fac!
gata, urlaaaaaaaa..........
mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Diana Cand zic copii micuti, ma refer la copilasi de 2-3 ani! Ei o sa manance un aperitiv, un gratarel de pui cu cartofi/legume sau ce aleg mamele lor! Nu are rost sa le iau un meniu intreg, cu siguranta ar fi risipa! Si cu un platou de aperitive si un felul 2 tot ies mult mai ieftin decat dc as plati un meniu intreg lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, azi am esuat lamentabil in indeplinirea obligatiilor de mama. Incep sa suspectez gripa, si nu raceala. Bebe se simte acu f bine, insa eu sunt varza am febra, tusesc, muciosesc de zor, ma tin departe de el. Noroc ca a cooperat si a dormit multisor, si in rest s-a jucat cu arcada cu zdranganele. E asa mirat cand prinde cate o zdranganea in manuta, si nu intelege de ce nu poate sa o duca la gura

Cand am inceput sa improsc sange pe nas si pe gura am capitulat si l-am chemat pe barbata-miu acasa. Inca nu a venit

Unde-i oare rezistenta fizica remarcabila de care vorbea endocrinologu?

Cand vine sotu il pasez pe bebe si ma duc sa ma incolacesc intr-un colt sa mor in liniste

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce voiam sa mai zic!

Am fost la ortoped si GATA cu DRUMURILE de 2 ori pe sapt!!! Iuhuu! Tal valgul a disparut, iar pozitia preferentiala nu mai are! A ramas sa ii facem noi de 2-3 ori pe sapt mici exercitiide masaj sa evitam sa reapara tal-valgul.

Sashenka Felicitari pt cele 6 kg, e super, de abia astept sa ma duc si eu!!!

Dana Bafta multa cu tratamentul! Sa dea Dzeu sa aiba efect rapid! Si multa sanatate, sa scapati repede de raceala! Poate, totusi, nu e gripa!

Mergi la inceput