Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

JoAnn, eu stiu ca mai sunt fete care au introdus cate ceva in alimentatia copiilor, deci nu esti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

costumul de brotacel mi-a placut si mie enoooooorm de mult, doar ca era mult peste bugetul meu!
felicitari ana_o pentru alegerea facuta si sper sa se rezolve problema cu marimea: ar fi pacat la cat de superb e costumasul!
sa ne ti la curent cu evolutia...

multumim tuturor mamicilor si stati linistite, tort e pentru toata lumea

bebe al meu are pielea foarte uscata si iritata ... imi puteti recomanda si mie un dermatolog bun, va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

'Neata!

La multe lunite puiului Diana!

Si eu am hainute care n-o incap. Si-s noi, doar spalate si nepurtate deloc! Asa rau imi pare de unele dintre ele, sa mor de nu! Ca-s primite si frumoase rau! Dar n-am ce face... A mea mandra s-a lungit se pare destul de mult daca nu-i mai vin salopetelele...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

noi am skimbat majoritatea hainelor de la botez cu unele mai mari. cel mai usor a fost la chicco, fetele de acolo sunt foarte amabile si mi-au skimbat fara bon. aveam la haine pt varsta asta de n-apucam sa-i imbrac cu ele. plus ca erau numa fuste/blugi/strasuri etc, deci chestii cu care n-am ce face acu, cand nu iesim decat in celebrele salopete de fash.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna dimineata si de la noi!!

Noi raportam o noapte grea, dar azi suntem in forma. Ne simtim mult mai bine si nu mai avem nasucul infundat. Pana acum nu am administrat nimic lui bb pt raceala, dar ca sa il ajutam sa respire mai bine am dat drumul la apa fierbinte in cada si am picurat un pic de esenta de eucalipt in apa si l-am tinut pe bb la abur vreo 30 min, apoi l-am aspirat/desfundat bine, am pus si in vasul de pe calorifer 2 picaturi de esenta de eucalipt, am inclinat patul pe niste carti si cam atat. Se pare ca ii trec incet, incet mucisorii si ne revenim. Azi sunt happy, si ma declar multumita si de pediatra care m-a rugat sa am rabdare cu bb si sa nu sar cu medicamente pe el .. ca eu in disperarea mea.. i-as fi dat orice, numai sa il vad facandu-se bine .

In alta ordine de idei, si noua ne-au ramas hainutele mici, deja avem un sertar plin, dar am reusit sa le purtam cam pe toate (mai putin cele primite care se incheie la spate ca mi s-a parut cumplit cand trebuia sa il schimb noaptea). Eu le pun deoparte caci am o prietena insarcinata si una care vrea sa ramana.

O sa incerc sa fac si capitol nou.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la CAPITOL NOU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lidia imi pare rau k s=a intamplat asa. dc nu te supori, poti sa imi zici la ce biserica s-a intamplat asa?
despre taxa..nu te-a mintit, patriarhia a impus o taxa, dar de 100ron la bisericile mici, cele de cartier, iar cele de centru, de "fitze" de 500ron. iar p langa asta, se mai adauga pt preoti si cor dc exista.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Vai Lidia, ce nasol!Noua ne-a cerut 150 ron pt ca am vrut sa fim singuri, ne-a intrebat daca vrem ca bebe sa fie singur sau nu.
Am vrut neaparat si cor!

Mergi la inceput