Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)
Raspunsuri - Pagina 20
danaint spune:
Neata fetelor!
La multi ani Tudor George, bebitan de Diana!!
Ana ma simt mai bine, clar, dar nu am depasit inca punctul critic. Bebe este foarte bine in continuare, nu pare afectat! In leg cu coaforul, eu cand imi faceam veacul prin Tineretului mergeam la Bubbles. E fix vizavi de Banca Transilvania si Bellini, pe straduta care duce spre Piata Norilor. Mani/pedi e foarte buna, la fel si epil. La coafat e ok si ea, ma vopsea binisor. Nu stiu cum tunde insa, nu m-am tuns la ea niciodata.
Raportez o prima zi de dieta trecuta fara foamete sau alte incidente. Si deja 3 zile de medicatie de tiroida, fara niciun efect secundar. Maine imi cresc doza! Ma duc sa hranesc animalutul, ca se agita!
JoAnn spune:
hello
am dat ieri suculet de mere fetelor. e adevarat a fost fff. putin daaar, le-a placut de numa.
din cate am vazut sunt cam singura care a inceput oarecum diversificarea...sau mai e cineva???
am facut baie zuzelor si acu dorm.
eu trebuie sa innoiesc garderoba bubulinelor, fiindca deja toate hainele le-au ramas mici...ne-au mai ramas doar cate 2 salopetele , cateva perechi de pantaloni si niste bluzite....pana si fasurile le-au ramas mici
noroc, ca e frig si nu iesim .
in schimb avem n pijamale .
oooo...deja se agita Marti
sa avem o zi buna
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b Neata' azi va invit la o felie de tort... puiul meu face 3 luni!!! mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
La multi ani!!!!!!!
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b Neata' azi va invit la o felie de tort... puiul meu face 3 luni!!! mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
La multe lunitze Tudor!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
ana_o spune:
Hello. dragele mele!
Imediat va ofer si eu o cana cu ceai de lactatie. Si cafeaua de rigoare, pentru pofticioase!
La multe lunite si ani, bebe Tudor! Multumim pentru tort, Diana!
Dana, o sa te sun pentru detalii. Ma bucur ca Lucas nu manifesta vreun simptom si sper sa te refaci si tu cat mai rpd!
Azi dimi m-am trezit cu sanul drept pietroi, da' pietroi! Norocul meu cu Piersicuta mea flamanda, in 5 min m-a rezolvat!
adipapazi spune:
neatza,
la multi ani, bebe tudor!
mai fetelor, care ziceati ca schindufu ala e estrogenic? dezvoltati. io am oroare de hormoni. mi-ajung aia din timpul fertilizarii.