Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Noi suntem bine, voiosi. Ne pregatim de o plimbarica pe afara.

Imi place soarele de azi...

O zi superba!

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Clar eu o sa imi iau campii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ajunge ce am, mai am bagat mana , degetul in gura lui si stau sa sparga maselele no 13, 14, 15, 16.........................
nu mai pot
va spun ca nu mai pot

incontinuu plange, nu papa si nu mai stiu ce sa ii fac........

in ritmul asta o sa scriu cand si cum apuc...........
ca daca stau cat doarme, iar vine nopatea si treziri fasra numar si urlete si..............doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fsot mai bun cand era nou-nascut..............acum parca e mai nasol.........

Asa ca mi-e greu sa ma impart intre asa de multe chestii........si smotru si papa si copil in brate toata ziua , urlacios si cand or sa iasa...................si cand s-or termina numai dumnezeus tie.........

dar numai tremur si plang..........ca nu mai pot......va jur ca nu mai pot..................daramite el............

oooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff
si nici afara nu e de mers.........si inauntru se satura..........si nu mai e bun nici jucarie nici suzeta nici nik...........................

Aveti grija mare de voi!!!!!!!!!!
Va pup si sper sa pot da un buna ziua macar odata la 3-4 zile......................
si mi ciuda de nu mai pot..dar5 nu am de ales.............
din pacate..............

p.s. o sa imi fie dor de voi...........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI DAVID! Sa fii sanatos si bucuros! Norocos esti deja cu asa parinti care te iubesc mult, mult mult!!!

Felicitari Lali ptr rezultate, a luat extraordinar de bine!

Ruxita bafta cu rezultatele la analize!

Decenuela offf facem si noi maine ROR-ul...mama lui de vaccin...sper sa fie mult mai bine Jiji azi!

Mai erau de zis dar profit ca e un pic de soare si fug sa cumpar d-ale gurii ca in weekend cu vremea naspa nu am iesit deloc si am consumat majoritatea resurselor

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Miki, Alexuzzza....la bucuresti e soareee?
Nu ma mai joooc..la noi ninge de dimi, si se topeste, si e asa flescaraie si uraaat..

Bea..off, doamne, saracul Ivanel, si saraca de tine!

Myky...si la noi e problema mare cu rufaria...si, asa cum a zis Ruxita, nu atat cu spalatul (care este), ci cu uscatul, mai ales cu vremea asta scarboasa..nu se mai usuca..neam. Imi pare tare rau de problema ta cu migrenele...poate totusi exista o rezolvare...un homeopat, bioenergie, reflexo-terapie ai incercat? Zic si eu, ca daca medicina alopata n-a avut rezultate...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

Sanatate, noroc, fericire!
Sa cresti mare si sa-i faci mandri pe parintii tai pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am terminat de recuperat...phew..

Nu prea am intrat zilele astea pe net..ba n-am avut timp, ba n-am avut net, ba n-am fost acasa, si toate astea impreuna cu butoiul ce se pare ca ma va insoti peste tot o buna parte din timp...nu-i nimic, deja m-am obisnuit cu el!

Tomaca, mergeti in Bg anul asta la mare?
poate ne sincronizam

Ayanna, esti culmea..pai nu puteai sa ma suni sa ma intrebi unde e aiai, unde e ailalta, cum se ajunge acolo si acolo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Nu prea am intrat zilele astea pe net..ba n-am avut timp, ba n-am avut net, ba n-am fost acasa, si toate astea impreuna cu butoiul ce se pare ca ma va insoti peste tot o buna parte din timp...nu-i nimic, deja m-am obisnuit cu el!

poate ne sincronizam

Ayanna, esti culmea..pai nu puteai sa ma suni sa ma intrebi unde e aiai, unde e ailalta, cum se ajunge acolo si acolo??

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Cam asa am vrea. Chiar vorbeam cu sotzu in wk. Ar fi si grecia de luat in calcul, dar si Bg e aproape si in caz de ceva, top in masina.
Si da, musai sa ne mai sincronizam cu cineva sa se mai lipeasca si juniorii la taclale .
Daca mergem la flamingo unde am mai fost, f ok, iese beton. Dau sfoara la agentie sa tatonez terenul (ak preturile) de acum.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

poate ne sincronizam

_

_

Cam asa am vrea. Chiar vorbeam cu sotzu in wk. Ar fi si grecia de luat in calcul, dar si Bg e aproape si in caz de ceva, top in masina.
Si da, musai sa ne mai sincronizam cu cineva sa se mai lipeasca si juniorii la taclale .
Daca mergem la flamingo unde am mai fost, f ok, iese beton. Dau sfoara la agentie sa tatonez terenul (ak preturile) de acum.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

sa-ti zic agentia aia din sibiu...care a av preturi muuult mai bune decat oricare alta din bucuresti...am dat 800cu pensiune completa..7 zile in conditiile in care la ac pret in buc nu am gasit decat mic dejun

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

...

_

_

he, he...pai m-am crezut viteaza, ca doar am stat 4 ani de zile in Iasi la facu...dar au trecut ceva ani si amintirile nu mai mai sunt asa fresh...plus ca eu circulam cu tramvaiul, nu eram prea familiarizata cu traseele de masina si acum era de vreo doua ori sa intru pe ruta de tramvai...(trebuia sa ajung in Tatarasi, la Optaprof, pe undeva prin spatele liceului Cuza, printre blocuri). Oricum m-am ratacit de vreo doua ori in sensul ca nu stiam exact unde sunt, dar eram in plin trafic...ce sa mai sun? mergeam in coloana si tot cautam repere...nu ma temeam neaparat ca nu gasesc drumul, doar ca eram in criza de timp si cand esti stresat de ceas e si mai naspa...
Oricum...prima oara a fost problema, ca dupa aia eram experta, am mers intins...

Era vorba sa vin si azi...dar s-a intamplat problema cu zgubi cu manuta si am preferat sa raman acasa, am gasit alt sofeur...

Trebuie sa mai venim la control si peste o luna si peste trei luni iar...si daca o fi vremea buna poate vin eu iarasi si o iau si pe zgubi la o plimbare, ca si asa trebuie sa ajungem la clinica de alergologie sa-i facem analize...inca nu avem stabilit nimic, dar daca ajung va anunt...am vb si cu Danasor...chiar mi-ar face placere sa va vad...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, DAVID!!!

sa cresti mare, sanatos si voios, micule luptator!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!
sa cresti mare, sanatos si voios!!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput