Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Inca una asa rapid...

Toate ati facut vaccinurile decalat sau doar cele care ati facut optionale? Din cate stiu ROR-ul intra si in schema obligatorie...asta inseamna ca tre' sa fac cel de la mana si cel de la picior la distanta de o luna? La 6 luni cand am facut in piciorus doua vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ayanna de ROR nu stiu ce sa zic. Piticul nu a parut suparat decat in tp ce ii facea vaccinul. Infanrix i-am facut fiica-mi si a zis ca o doare cam 2-3 ore dupa vaccin dar nu tare. Adica nu atat de rau cat sa o incurce la sarit, si i-a trecut miraculos dupa o cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Inca una asa rapid...

Toate ati facut vaccinurile decalat sau doar cele care ati facut optionale? Din cate stiu ROR-ul intra si in schema obligatorie...asta inseamna ca tre' sa fac cel de la mana si cel de la picior la distanta de o luna? La 6 luni cand am facut in piciorus doua vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata...

_

Noi decalat ptr ca asa am vrut eu. Dr voia sa le facem pe amandoua odata, unul in mana si unul in piciorus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Inca una asa rapid...

_

Ayanna.... daca faci schema de la stat, vaccinul de 1 an este format din 2 intepaturi in piciorus. Bonus la un an (sau 13 luni, mai sigur)este ROR sau priorix, care sunt acelasi lucru, dar in manutza..
|Scriu repede ca ma striga pitica!
Pupam zgubi, sa n-o doara!!
Eu am cerut sa-i faca ror-ul peste o luna. Acum i-am facut infanrix, o singura intepatura (schema optionala)

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Lillo..., saru'mana de raspuns...

Foarte tare pitica ta..., sper s-o rezolv si eu 'miraculos' cu zgubi cu ajutorul tzitzii...

Am plecaaaat!!!!!!!!!!!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Inca una asa rapid...

_

Ayanna.... daca faci schema de la stat, vaccinul de 1 an este format din 2 intepaturi in piciorus. Bonus la un an (sau 13 luni, mai sigur)este ROR sau priorix, care sunt acelasi lucru, dar in manutza..
|Scriu repede ca ma striga pitica!
Pupam zgubi, sa n-o doara!!
Eu am cerut sa-i faca ror-ul peste o luna. Acum i-am facut infanrix, o singura intepatura (schema optionala)

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

...adica in total 3 intepaturi??? doamne iarta-ma, ma ia cu rau...

...sunt gata de iesit pe usa...vad io ce si cum la fata locului...

Multu' de raspuns!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Inca una asa rapid...

_

Ayanna si noi le-am facut pe amandoua in aceeasi zi si David a facut o reactie alergica foarte urata. M-am speriat foarte tare atunci. Daca stiam ii spuneam dr sa le facem separat.
De durut, nu stiu ce sa-ti zic. Am observat ca atunci cand ii tineam eu piciorul la vaccin mereu se umfla si se inrosea zona. Cand il tine asistenta nu are nici o problema. Deci cred ca este foarte important sa nu miste piciorul in timpul intepaturii. zic eu...

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Ayanna de ROR nu stiu ce sa zic. Piticul nu a parut suparat decat in tp ce ii facea vaccinul. Infanrix i-am facut fiica-mi si a zis ca o doare cam 2-3 ore dupa vaccin dar nu tare. Adica nu atat de rau cat sa o incurce la sarit, si i-a trecut miraculos dupa o cioco

Imi place pitica ta! Cum e cu gradi?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Plec la ceremonia de circumcizie a unui baietel de 8 zile. :)
Ne-au invitat niste vecini, el e evreu, ea romanca. Nu am mai vazut niciodata asa ca....mergem.
Sper ca folosesc anestezic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Plec la ceremonia de circumcizie a unui baietel de 8 zile. :)
Ne-au invitat niste vecini, el e evreu, ea romanca. Nu am mai vazut niciodata asa ca....mergem.
Sper ca folosesc anestezic!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

chiar vrei?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput