Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus,am venit de aseara dar eram asa obosita ca nu am mai intrat si azi am avut multa traba.Ieri am ajuns pe la 7:30 la Cluj m-am internat si apoi m-a chemat prof Stamatian pentru control si reevalure.Sunt 2 lucruri separate:
1.cordonul bivascular la cel mare - pentru care am facut amiocenteza dar a zis ca au toate organele sunt bine dezv si ca par OK dar cel mai sigur este amio.Nu doare,este mai mult frica ,ce m-a impresionat tare a fost ca i-am vazut pe motanei pe ecran si cand a bagat acul s-au speriat ,se retrag.
2.se pare ca se confirma sindromul transferat - transfuzor si nu e bine deloc.A zis ca important este momentul cand se face cezariana si trebuie sa se faca cezariana cand unul din ei are sanse mari ,ca nici pt cel mare nu este bine ca nu poate procesa atat de mult .dupa ce aflu rez ma mai duc o data la Cluj si poate raman acolo cu monitorizarea,a zis ca important este sa gasesc o clinica unde poate sa se asigure conditii si macar sa mai reusim sa-i tinem 6 saptamani,va dati seama ? eu sper sa nu fie asa dar sunt multe semne si a zis sa iau in calcul si varianta sa raman doar cu unul dar nici macar nu vreau sa ma gandesc o clipa ,eu stiu unde este fiecare ,misca diferit ...e cumplit.
Sper sa fie mai bine ca socul a fost cumplit ,mai ales ca pana acum totul a fost bine si eu ma simt mai mult decat bine si este greu ca eu nu pot sa fac nimic.

Va pup pe toate si va multumesc pentru sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Misspii, imi pare tare rau! Insa o intrebarica de nepriceputa: problema asta nu se poate rezolva de ex cu o operatie cat timp sunt in uter? Chiar nu se poate face nimic altceva? Ma gandeam, poate ar fi bine sa mai ceri o parere, poate se gaseste vreun dr curajos-sunt lucruri la care unii se baga acolo unde majoritatea nu...dc are rost, dc nu te bulverseaza mai rau o reconfirmare la ceea ce stii deja ca solutie... Ce varsta aveti acum? Of!
Didi
Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi...bine ca ai scris.M-am gandit toata ziua la tine si nu aveam nr de telefon!!Sa speram ca pana la urma va fi ok si nu tb sa renunti la nimic si o sa fiti voi 3 in continuare!!!Cate saptamani ai tu acum???asta sa-mi dau seama cat ai avea peste 6 saptamani...Doamne ajuta sa mai poti tine si sa nu fie nici un risc pt nici unul!!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

misspii draga mea , imi pare atat de rau , roagate sa fie bine... si noi toate o sa incercam sa ne rugam putin pt tine si motaneii tai. asteapta si amnio si iti urez curaj la ce o sa fie apoi, eu am inteles din ce spui tu ca este posibila o nastere prematura, nu? nu am cuvinte, dar am speranta ca va fi bine si ii vei aduce pe amandoi santosi acasica, chiar daca vei sta mai mult in spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

te pup lucia
Doamne ajuta sa fie bine chiar m-ar face placere ca studiul acesta la care am acceptat sa particip sa ajute multe fete pe viitor si sa scapam odata de boala asta pacatoasa promit k merg pana la capat si va voi impartasi toate experientele din moment ce 3 doctori mi-au zis k asta e urmatorul pas si k treb facut acum...cred k nu sunt probleme cu anestezia. oricum eu am luat de la mine putere pe perioada menopauzei niste silimarina pt ficatzel si o sa mai iau si dupa. Dr este exact cel de care zici tu l-ai nimerit si evident k si eu sunt mai "implinita" din cauza bolii asteia si a nenumaratelor tratamente facute de-a lungul anilor...daaarrr m-a acceptat asa si a zis k ma pune la slabit dupa diphe k sa am sanse mai mari la si sa-mi fie mai usor in sarcina la inceput nu-mi picau chiar bine remarcile lui, insa am inteles substratul si ii dau deplina dreptate este un adevarat profesionist si merg cu el pana la capat!
pup!

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Neata!
Roxypuy, bafta la operatie sa primesti vesti bune! Ok, esti intr-un program si iti multumesc pt asta pt ca studiul se face pt toate cele care suferim de boala asta, insa e bine pt tine sa faci atat de repede din nou anestezie generala? Macar sa faci ceva, sa-i intrebi sau tu de la tine putere sa detoxifici ficatul. Ptiu sa nu-l deochi pe dr tau, rari sunt doctorii care stiu de stimulari si de ACO in endo. Dl nu e acelasi dr care ridica din spranceana dc pacienta e mai rubiconda?
Didi e buna sfecla in sucul meu din cauza ca iasa prea dulce de la ingrediente, i-am pus ultima oara lamaie mai multa si a iesit un deliciu

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

misspii - trebuie sa fii tare pt tine in primul rand, pt cele 2 galuste si pt sotul tau! noi suntem toate alaturi de tine, ne rugam pt voi si sigur va fi bine
kitty - cam toate am facut diphe (sau echivalenti) si se pare ca este singurul tratament care stopeaza cat de cat evolutia bolii. e adevarat ca exista reactii adverse, riscuri care insotesc acest tratam, insa...eu zic ca merita incercat!

eu mi-am facut analizele de sange pt operatie, maine merg la ekg si ma pregatesc k mai e un pik pana sambata

va pup si va doresc noapte buna!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxypui..mult succes sambata!!Curaj,tb sa fie bine!!Tinem pumnii si ne gandim la tine!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

misspii fi puternica, gandeste-te ca Dumnezeu nu ti-a oferit copii doar asa ... ca acum sa ti ia, nu in modul acesta in care tu ai luptat pentru ei, te-a ajutat ca FIV-ul sa reuseasca si ti-a dat 2 bebei, acum trebuie sa fi increzatoare in forta divina, tu nu cred ca poti face mai nimic decat sa te rogi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

misspii, toate gandurile bune spre tine si puii tai! Doamne-ajuta!
Nu prea inteleg, 6 saptamani de acum incolo? Reusesti sa ajungi la sapte luni? O cunostinta a nascut acum un baietel la sapte luni, nastere provocata (nu stiu exact din ce motive, dar trebuia neaparat sa iasa bebe din burtica). Sunt foarte bine amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

lucia, am facut aseara o ulcea de suc buuun, am dat si la copil si la sot, am pus sfecla rosie, morcovi, mere, portocale si lamai. Am facut mai mult, vreo 2 l, unul si pt azi (asta e, n-am timp sa fac in fiecare zi. sucul nu e greu de facut, da' pana speli storcatoru'...). E bun, bun!

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cum e cu tratamentul dupa laparo. Luni merg la medic si m-am pregatit sufleteste de laparo (ca mai mult ca sigur o sa-mi zica sa ma operez. Acu' sper sa zica laparo si nu clasic).
Acuma, eu nu inteleg de ce se da tratament dupa laparo pentru cele care vor copii si practic se opereaza doar ca sa ramana?! Ca am tot citit si cica cea mai fertila perioada dupa laparo sunt primele 2 pana la 4 luni! Pai daca in timpul asta faci trat., cum sa mai ramai?! Mai ales ca eu vad ca la multe fete endo recidiveaza sub trat? Eu am luat anul trecut ac trei luni, dupa o perioada in care imi sagnasera chisturile si ma simteam bine, si in timpul ac-urilor mi-au crescut si chisturile si CA125 (putin, e adevarat, dar au crescut).
Plus ca am intrat pe niste forumuri straineze, unde vad ca dupa laparo li se da liber la incercat si multe din ele raman cam la doua luni dupa laparo! Si am citit bine: dupa laparo, nu dupa diphe sau altceva!
In concluzie, stiti cumva din ce motive nu se recomanda si la noi ca dupa laparo sa incerci sa ramai direct?

Mergi la inceput