Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

lyly, uite ce am gasit aici:
http://www.advancedfertility.com/day3fsh.htm

si aici:
http://www.advancedfertility.com/amh-fertility-test.htm

Din ce am citit eu, tu ai fsh si estradiol in limite, ceea ce e bine, iar amh in ceea ce ei zic "low normal range".

Eu m-am hotarat sa fac maine doar fsh si estradiol (mi se pare inoportun sa fac amh-ul avand in vedere ca nici nu sunt operata, nici nu ma pregatesc de fiv). Si mai costa si 260 lei...

E foarte pervers fsh-ul asta, daca cititi ce scrie in primul link. Adica el poate varia de la o luna la alta si poate chiar sa iasa in limite, dar totusi rezerva ovariana sa fie scazuta. De aceea vreau sa testez si estradiolul, ca sa poata fi corelate cele doua valori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor si la multi ani
am si eu o problema....mi-e rau de mor....sunt la munca si am vomitat toate suplimentele pe care le-am luat, as mai vomita dar n-am ce acum , am luat o gura de apa si aia imi vine sa o vars...si imi vine inapoi numai kamaiani ala...pe care totusi il iau de 2 ani...si aseara aveam vesnica mea temp de 37,2 care se pare ca de cand am fost in medical nu prea a scazut...am luat panadol si am baut ceai aseara si azi dimi m-am trezit fresh, dupa ce am luat pastilele am inceput sa ma simt raut , apoi am luat taxi pana la munca si pe masina s-a accentuat, si ajunsa la munca ....nu stiu ce analize sa mai fac si pt asta , iau si hepatoprotectoare...deci nu mai stiu ...acum mi-e si foame...dar cine are curaj sa manace
va puuup si la multi ani again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

xdidi tare as vrea sa mai zic ca sunt simptomele unei gravidute
I-ti doresc din tot sufletul sa fi graviduta si sa fiti sanatosi,

Ieri,.... asa ca de 8 martie am avut si eu o surpriza mi-a venit ciclu dupa luuunnnga mea menopauza, deocamdata ma simt ok, nu am dureri, ma simt ca la 14 ani o fi facut dipherelinul si ceva bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

didi,eu kamaianii nu mai iau ca am citit pe undeva ,nu mai stiu unde, ca este estrogena...stiu ca avea un gust naspa...ia niste Largininina care este si hepatoprotectoare si face bine si la endometru,pana la ovulatie....incearca si un pic de regim ,poate bila face figurii...
dr nu i-am trimis val la AMH inca, pt ca este in concediu,dar o sa il mai bat la cap sa imi dea macar AC pana ajung la el
irina ,multumesc frumos..eu zic sa iti faci si AMH pt ca pot sa ai val f bune hormonale si AMH sa faca figuri..asa stii cum stai
La multi ani la toate fetele si sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

La multi ani fetelooorrr!!!! sa avem toate o primavara frumoasa, cu sanatate si plina de vesti bune! si sa dea DD ca la anul pe vremea asta, sa sarbatorim aceasta zi nu doar in calitate de doamne, ci si de "MAMICI"!!!!
lelu - f tare! si la mine au inceput primele semne de ieri...discrete, dar semne! ma dor un pic sanii si capul, dar burtik...deloc! in mod surprinzator. cred k doar in primul an mi-a venit asa fara dureri acum astept sa vad dk chiar se declanseaza ceva normal sau e doar ceva timid...pe urma o sa-l sun pe dr. azi mi-am comandat si coktail-ul de ceaiuri k sa ma apuc sa le beau din z7 (akum sa vedem cand o sa consider z1...).
didishorul meu - ai toate simptomele de gravi nu stiu ce sa zic...ia mai fa un test ceva, un beta...nu sta asa. vezi k supliform e destul de soft. la inceput e bine sa folosesti ceva mai "arzator" k sa se vada si abia la intretinere poti sa fol supliform. iti pot da pe PM ce sa folosesti (eu le-am cam testat pe toate ).

va pupicesc si va doresc o zi minunata!

va pupicesc pe toate

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

fatelor, mi-e mai bine dar mi-e foame.....ma scoate sotu in oras sa vad ce pot ingurgita...ca am mancat doar o banana si aia cu sila...apa nici sa nu vad....o sun pe doc de familiesa vedem ea ce zice....
va puuup si 8 martie frumos

Mergi la inceput

Tocmai am citit pe net rezultatele de la synevo. Deci:

FSH: 4.6mUI/mL (!culmea aceeasi valoare de acum vreo cinci luni la alt laborator!)

estradiol: 166.1 pmol/L = 45.35 pg/mL (conversia e facuta de mine folosind factorul de conversie de pe site-ul synevo).

Indraznesc sa sper ca e de bine. Conform link-urilor pe care le-am dat mai sus, e ok. Trebuie sa mai fac sapaturi.
Lyly, ai dreptate, e f bun AMH. Cu siguranta il voi face in viitorul apropiat.

Mergi la inceput

mda, hai ca m-a luat gura pe dinainte. Am verificat "dosarul" (vai de capul meu, am un ditai dosarul cu analize, nici bunica-mea nu-l are asa de gros...). FSH din octombrie era de 4,0 nu 4,6.

E2 pare sa fie in limite, desi mi-ar fi placut sa vad o valoare mai mica, in jur de 30 era ideal...Am citit intr-un articol ca 50 e considerata o valoare prag de unii medici, iar eu sunt destul de aproape. Problema cu estradiolul este ca daca e mare, mascheaza artificial un FSH mare.

Mergi la inceput

didi, poate totusi sunt cam multe suplimente deodata. Zic eu, care am bagat naturiste in mine ca sparta, si mai iau si acum. Da'sa stii ca si stomacul meu, candva de fier, a inceput sa dea rateuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oshima spune:

La multi ani fetelor!
Va urez un 8 martie de vis in care sa va simtiti femei frumoase si puternice!
Eu pot spune ca ma simt cam rau de ieri pentru ca...MI-A VENIT CICLUL!!!!! in cele din urma...dupa o menopauza cam lunga...
Imi puteti spune si mie ce analize se face in perioada ciclului...
Voi luati naturiste si in perioada ciclului sau atunci faceti pauza?Va pe toate!

Mergi la inceput