Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

am citit din urma....si sunt ...fara cuvinte. Chapeau bas!
ce frumos fetelor! cat altruism. Cata solidaritate! FELICITARI!

am gasit si contul, am intrat si pe blog, si il trimit si eu mai departe la lista mea de yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Miha, bine ai revenit!

Uite aici blogul Raisei facut de fetele pricepute. Gasesti toate datele acolo.

Si zici ca nu ii mai faci fata lui Iris... Te cred, plus ca mai ai inca 2

Mergi la inceput

da, acum vad ca nu dadusem link-ul. Noroc ca l-a gasit Miha si singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

vik- si noi am avut problema asta cu Matei, si am fost la 2 ortopezi, facut si RX, si se pare ca daca a avut o raceala inainte...se intampla ceva cu soldul. noua ne-a dat nurofen, si in doua zile a trecut exact asa cum a aparut dintr-o data. sper ca e bine Isa acum.

luto- pune-l pe pitic sa conduca mi-e asa imi trece starea de voma te imbratisez cu drag

mimika- am noroc cu Matei care este un ingeras si acum ne intelegem de minune, dar Iris...daca vrea ceva.. reuseste! la cumparaturi cu ea este imposibil, la plimbare...ea vrea sa mearga exact in directia opusa...este la totale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

luto- pune-l pe pitic sa conduca mi-e asa imi trece starea de voma te imbratisez cu drag

Citat:

mimika- am noroc cu Matei care este un ingeras si acum ne intelegem de minune, dar Iris...daca vrea ceva.. reuseste! la cumparaturi cu ea este imposibil, la plimbare...ea vrea sa mearga exact in directia opusa...este la totale.

Inchipuie-ti cum e sa ai doi, fiecare de capul lui. Am iesit intr-o zi singura in fata blocului cu ei amandoi. Au stat 2 secunde cu mine de manuta, dupa care unul a plecat in stanga, unul in dreapta. Ala din stanga s-a impiedicat, a cazut cu nasul in noroi, ala din dreapta a gasit o cutie de bere si se pregatea sa o duca la gura. I-am luat iar de manute, iar dadeau sa fuga, eu ii tineam de gulere si ei urlau. Inutil sa spun ca toata lumea se uita la noi. I-am dus la lift, am chemat liftul, mi-a fugit un copil, pana am adus copilul langa lift, mi-au furat altii liftul. Si asta este numai o zi. Minunata, de altfel.

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Iar v-am gasit pe pagina a doua.

Vik, ai ramas fara cafea sau ai gasit unde si-au deschis fetele topic?

Am intrat sa va anunt ca am fost catastrofa la examen asa ca nu mai asteptati bautura promisa. Am inceput cu stangul, mi-a murit motorul la plecare si apoi am tinut-o tot asa. Efectiv nu-mi dau seama ce a fost cu mine, ca nu pot sa spus ca am fost emotionata. Problema este ca acum m-am descurajat, degeaba merg bine la ore si la examen o dau in bara. Sincer, nu ma gandeam ca nu o sa-l iau, ca ma simteam destul de stapana pe mine.

Mergi la inceput

Sal'tare!
Diamar, capul sus, nu se poate sa renunti asa repede. Orice sut in fund...programeaza repede urmatorul examen, pana nu trece timpul si uiti ce ai invatat. Un de la baieti, ca sa te simti mai bine.

Miscare tare slaba pe forum.
Nici iulika nu intra sa ne zica ce face Daniella, cum e cu 2 brotacei frumosi, ce zice Bruce-ulica.

aricel, voi cum mai sunteti cu iritatia aia? Au ajuns dermatologii la vreun verdict?

Eu ma gandeam zilele trecute la Santorini. Stiu ca facea Andrei kinetoterapie ca era mai in urma din punct de vedere motric. Sper ca sunt bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Diamar..nu am ramas fara ...uite va dau una slaba, asa cu lapte mult, de dupa masa, dar de la 8 am avut azi ore asa ca nu am avut timp nici sa beau eu cafea...

Zic si eu sa nu iti pierzi curajul si sa mai dai o data examenul repede, repede...succes!

Miha94...nice to see u again! Isabela e ok cu soldul, a fost o contuzie, nu a mai schiopatat, acum fuge prin casa si prin parc de nu ne putem tine dupa ea. Miine mergem sa ne vaccinam...ca am tot aminat, facem anti-hep A.

Va , dupa masa faina!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata,

Iaca am timp liber la birou.Nu-mi vine a crede,minunea sigur o sa tina
mult asa ca profit acum,cat timp am.Cand ajung seara acasa,nu e chip sa mai stau la calc.Noroc cu telefonul "dejtept" ca asa mai pot citi intre o Erika si o Lisa.
N-am mai povestit de mult despre noi.
Eu ma simt obosita si ma oftic in fiecare seara ca nu reusesc sa fac ce mi-am propus.Casa arata jalnic,nu mai apuc curatenie,nu mai apuc nimic...Lisa de cum ajungem acasa,se agata de mine si daca indraznesc sa o pun jos,urla rau si mai nou a inceput si cu tavaleli pe jos.Sau arunca obiecte sau da in cine apuca.Offf.
Erika e atat de cuminte si intelegatoare pe langa mica terorista Lisa.
Seara pic lata cand le adorm.Ma supar asa tare ca nu sunt in stare sa raman treaza,sa mai fac ceva si pt mine.Ma simt asa frustrata si trista.Vinovata ca sunt lazy si nu ma pot schimba.
Luna asta a fost si sotul ocupat la munca cu un program de securitate.A lucrat serile pana tarziu,weekendurile la fel.Maine are evaluarea si scapa.Poate si asta m-a obosit,sa vad de fete mai tot timpul.
Erika a crescut tare mult.E atat de frumoasa si desteapta.Vorbeste foarte mult,la gradi are foarte multi prieteni si socializeaza bine.Ii vorbesc mult in romaneste in ultima vreme.Intelege tot ce ii spun,alege insa sa raspunda in japoneza.Totusi,cand suntem afara sau in masina,ma intreaba cum se spune in romaneste la diferite obiecte,apoi repeta dupa mine.
Habar n-am de unde a invatat putina engleza.Numara pana la 10,spune culori si fructe.Poate de la dvd-urile pe care i le pun in eng,rar insa.Sau de la gradi.La anul viitor,in aprilie va intra la ore de engleza.As fi vrut de anul acesta,insa in grupa sunt copilasi mai mari(de 6 ani) care fac deja engleza de peste un an.La anul,o sa fie grupa noua si atunci acomodarea mai usoara.
Dimineata se imbraca singura,isi alege hainele tot singura.E absolut indragostita de fuste si rochite.S-ar imbraca zilnic.Azi am convins-o cu greu sa isi puna pantaloni,s-a anuntat ploaie si frig.Are preferinte cum sa ii prind parul,ba doua codite,ba o coada lunga,ba coc intr-o parte...cand nu-mi spune ce vrea,ii fac eu ce cred ca i se potriveste in ziua respectiva.Uneori se supara si ma pune sa ii refac coafura,ca nu asta isi doriseHabar n-am de unde e asa cocheta si atenta... :D Spuneam ca mananca f bine.In ultima vreme,nu prea am fost atenta si a cam dat iama in dulciuri,alaturi de Lisa,bineinteles...nu se poate sa faca ceva una fara cealalta,sunt la pachet.De obicei,cand se intorc de la gradi si pana e gata mancarea,vor ceva.Am sa incerc sa inlocuiesc painea dulce,biscuitii si alte rontaitoare,cu fructe si stafide&nuts,cum faceam in iarna.
Lisa este intr-o perioada mai delicata.E foarte sensibila si cere foarte multa atentie.Noaptea se trezeste,si vine la mine in brate,asa doarme pana dimineata,daca incerc sa schimb pozitia si sa o tin in brate langa mine,se supara,plange si trebuie sa o pun din nou,pe mine.N-ar fi o problema daca nu as amorti in aceeasi pozitie ore intregi,plus ca s-a facut grea.
A inceput sa vorbeasca,spune cuvinte atat in japoneza,cat si in romaneste.Repeta mult dupa noi,mai ales dupa sor-sa.Formeaza propozitii simple,nu mai mult de 3 cuvinte.
Are un prieten la gradi pe care il striga tot timpul cand se intoarce acasa. Takkun in sus,Takkun in jos,la masa,la joaca,la baie,peste tot.
Cam o data,de doua ori pe saptamana se mai joaca cu Erika si pentru 15-20 minute pot face cate ceva prin casa.Le-am mai taiat din portia la tv,medicul mi-a spus nu mai mult de 2 ore,la gradi am avut o sedinta si directorul ne-a inmanat un pliat,nu mai mult de o ora de activitate media,de orice fel:calculator,televizor,jocuri.Asadar,acum se uita doar dimineata,in jur de 15 minute.Si chiar asa,pt Lisa mi se pare mult.
Sper sa se faca cald cat mai curand si sa avem activitati diverse,afara.Sa mai organizam iesiri si sa ne mai relaxam.
In aprilie vine mama si as vrea sa reiau lectiile de lb japoneza.Pt examenul din vara nu ma pot pregati,dar pentru cel din decembrie as avea timp suficient.As putea sa o rog pe mama,sa vada de fete o data pe saptamana,cat sa ma duc eu la cursuri.(mama o sa locuiasca la sora mea anul acesta)
Cam astea ar fi noutatile despre noi.Duminica vreau sa merg la cumparaturi,am nevoie de pantofi si geanta noua,pt primavara.Habar n-am ce se poarta anul acesta,ce mai este prin magazine.Sper sa gasesc ceva dragut.

Diamar,hai ca ai pierdut o batalie,dar tu castigi razboiul.
Katterina,am sa pun banii care i-am strans pana acum in contul pay-pal.In ultima vreme toti au bagat capetele in nisip.Au promis multi,putini s-au tinut de cuvant...
O zi frumoasa tuturor!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Daniella bine ai venit, sa ai o viata frumoasa si un car de noroc!
Raluca
Kiki
Katteryna

Noi suntem in vacanta in North Carolina, baietii sunt bine, am descoperit aici ca lui Nicholas ii place mancarea mexicana

Mergi la inceput