Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Selen expune-o la ambele limbi fara frica.
Daca e sa aiba probleme, le are indiferent daca vorbeste o limba sau 3. Pe forumul lui Peter sunt 3 baieti care ies din "norma" : un baiat vorbeste romana, portugheza, olandeza, (n-a avut nici o problema niciodata), Peter era cu probleme mari, acum vorbeste 2 limbi, un alt baiat din Galati a avut aceleasi probleme ca Peter, el vorbeste doar romana.
Sugestia mea (de fapt nu-i a mea, e a profesoarei de anul trecut a lui Peter) e ca tu sa-i citesti mereu in turca, sotul sa-i citeasca mereu in romana (sau invers, cum stabiliti voi). Daca se poate aceeasi carte.
La copilasi functioneaza validarea : adica , bine vorbesc mama si tata ceva acolo, dar cand si vecina zice "hei, ce fetita mare te-ai facut", hopa, deci mai stie cineva cuvantul "fetita"? atunci ia sa fiu atenta sa-l invat. La fel in turca, click-ul e cand vine bunica si-i zice... nu stiu ce-i zice , dar si mama si tata zic la fel, deci ia sa invat.
La 3 ani jumate Peter facea figuri la scoala, iar profesoara ma roaga s-o invat ceva in romana. I-am scris pe o foaie "nu tipa" si "mama se supara". Am avut succes total Cica a intepenit cand i-a zis prima oara "nu tipa", a doua ora cand i-a zis, cica s-a facut mititel si n-a mai scos un sunet . Asa ca profesoara mi-a dat foaia inapoi si asa a ramas, Peter n-a mai tipat in scoala.

Ei invata fara sa-si dea seama, faza la Peter: ma uitam la Mircea Badea la laptop, el vine, asculta putin si zice "eu inteleg engleza asta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Nicholas intelege ambele limbi, are cuvinte doar in romana, altele doar in engleza, altele le stie in amblele limbi, face propozitii in engleza "this is fish, let's go (asta azi nopate la ora 2", uneste cuvinte si in romana "mai asta, tata becu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

saru'mana Diana, esti o comoara!
f tare Nicholas, deci mai avem dovlecei care leaga propozitii felicitari!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna, fetele!
Diana, e super interesant ce povestesti tu acolo, iar faptul ca Nicholas leaga propozitii deja ; abia astept si eu sa zica si praslea ceva concret ;
Selen nice to see you!

eu sunt tare neprietenoasa azi, cred ca si-a pus amprenta ziua de marti, chiar daca nu 13, dar Andrei a plans azi din toate pozitiile, nimic nu-i convine, de fapt experimentam crizele de personalitate zilele astea! de cand s-a incalzit si mergem in parc la topogane, leagane, etc, plecam de acolo cu un show adevarat; urlete, tavaleli, zbuciumuri, cum n-am vazut in viata mea; cred ca si de aia sunt un pic bulversata

si la fel ca ceea ce povestea Diana, cand suntem afara in parc parca nu ma mai aude: strig dupa el de cateva ori, el nimic; dar cand ajunge in locul dorit (leagan, topogan si alte cele ce se mai gasesc), nu sta mai mult de 2 minute si se plictiseste, zice GATA, (si atunci trebuie sa fiu atenta ca se si arunca de unde e, adica gata e gata) vrea la altceva

nu mai stiu ce vroiam sa zic ; va pup si va doresc o seara linistita

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!

las aromata si fierbinte pentru toata lumea!!!

sa aveti o zi asa cum va doriti!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Mamideandrei ma servesc si eu cu o cafeluta mica cu mult lapte, astazi parca as avea nevoie, nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Seara buna!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!
Nu pot exprima in cuvinte cat de implinita ma simt...

De noi ce sa va mai zic,eu trag de-o raceala care nu vrea nicicum sa plece si imunizez copiii din plin ,sa nu-i molipsesc.

Samburel e bine,topaie intruna ..suntem in cautari de nume,nu avem nici macar unul pe lista .

Mamica de 2 nazdravani si de baietel mic in burtica 19+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Salutare,

Nu prea am avut chef de nimic zilele astea dar daca tot am primit cd-ul cu poze azi de la educatoare il impart cu voi.Zambiti va rog

http://www.dropshots.com/josh0909#date/2011

Va pup cu drag si va multumesc pentru gandurile bune.Vreau sa revin curand pt ca am atatea ganduri de share-uit dar timpul asta e atat de scurt.Posibil sa ne mutam pana la sf lunii,inca nu stiu exact,dar daca e,o sa incep iar cu bagajeala&co.Daca nu,o sa stau cu voi la povesti,promit

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Meli felicitari pentru samburel! Ma bucur tare ca e ce ti-ai dorit

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multi ani MONICA

Mergi la inceput