Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neatza fetelor!
multumesc frumos , ma bucur ca v-au placut, sincer cred ca nu stiam in ce ma bag...credeam ca am atins pragul maxim de epuizare dar vad ca mai e loc...am reusit sa ies asa din rutina de care vorbea fragutza acum cateva zile si care ma innebunea...

frag tu esti prietenoasa mereu, doar un pic ingrijorata acum.....va fi bine bunicul ai sa vezi!mi-a placut tare ideea ta cu gradi si ma bucur ca ai gasit-o pe cea potrivita...am de gand sa o duc si eu pe ama cate 2 zile pe saptamana in curand (luto sa traiesti mami ca tu m-ai mobilizat indirect), dar nu am gasit ceva aproape...legat de asta nu stiu cum se va impaca cu renuntatul la tzitzi...dar om trai si om vedea....vazand si facand..na...ce sa mai zic si eu...

Ama e la fel, intr-o perioada tare tare frumoasa cand intelege tot si comunicam excelent, chiar daca nu rosteste decat franturi de cuvinte...si da, dne fereste sa nu-i faci pe plac....seara inainte de culcare ne jucam groapa cu furnici..o punem intr-o patura si o balansam eu si tati...cand o asezam pe pat obositi o intrebam mai vrei? acum nici nu apucam sa mai intrebam ca zice da da da da..e criminala..iar daca am obosit..abia ne mai intelegem cu ea..

ne iubeste si ne pupa mereu si a facut o obsesie pt www.maxi-pet.ro/Maxi-Pet-Club/menu-id-25" target="_blank">catelul dalmatian de la maxi pet, cel din reclama si nu gasesc sa i cumpar unul. mai am o speranta la ikea ca am vazut unul pitit in catalog.la safari era stocul epuizat iar ea iubeste acum un tigru siberian mic crezand ca e catel dalmatian si cand pleacam isi ia toate cardurile maxipet revista si tigrul in mana...criminal...

mi-e dor de fete, kawa sper ca esti bine mami!nela !hepi busy? si va rog daca stiti ceva de iulika draga scrieti voi, e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Croco aici sunt mami,tocmai ma pregateam sa scriu.Ti-am vazut si eu azi noapte bijuteriile,sunt superbe,pe cuvantul meu! Ai talent si-mi place ca le-ai pus nume in engleza,sunt ff inspirate.

Bai io-s varza,am intrat intr-o mare criza,de fapt in mai multe deodata-de timp,de personalitate,de caldura&soare si de ce mai vreti voi.
Ma iertati va rog ca n-am mai dat nici macar buna ziua,am apucat sa citesc primele zile ale actiunii Trandafirasul,pt care imi scot palaria de un milion de ori in fata voastra...si dupa aia s-a intrerupt curentul,gata. Am pierdut si nasterea Daniellei Am aflat la vreo 3 sapt dupa,cand ma conversam cu o mamica din grup..evident ca am ramas masca,eu eram setata pe 8 martie,ca stiam ca asa are DPN-ul.Felicitari Iulikule si sa aiba parte printesa de o viata frumoasa,sa fie sanatoasa si sa va bucurati cu totii de ea!Refacere usoara scumpa

Noi suntem bine.Nu,n-am job si nici nu mai caut.Au fost destule,suficient zic eu cat sa realizez ca n-a fost o alegere buna QC.De la faptul ca am pierdut cateva joburi la mustata la faptul ca guvernul ne-a refuzat asigurarea de sanatate.Si au mai fost si altele care prea s-au tinut lant parca in ciuda,asa ca am ajuns la concluzia ca nimic nu este intamplator si ca probabil nu-i cazul sa ramanem pe plaiuri canadiene.
In rest-bolit-Josh vreo 3 sapt,eu una,apoi si-a luat si calculatorul un mic concediu de sanatate de o sapt Si ca sa nu se faca de rusine sistemul minunat pt clienti 'care este' in Quebec,reparatia dureaza..tananaaam-nici mai mult nici mai putin de o luna

Gata,am incheiat transmisia,ma duc sa iau puiul de la gradi.Singura experienta pozitiva cred in toata aventura asta-Josh a inflorit pur si simplu de cand e acolo,a fost cea mai buna decizie ever,sa-l duc la gradinita.dar despre asta vreau sa mai scriu si data aviatoare.

Va pup cu drag.
Katteryna sunteti in gandurile noastre
Fram,multa sanatate bunicului tau,tin si eu pumnii sa treaca cu bine de operatie

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Multumesc pentru gandurile bune, dragele mele! Sunteti tare, tare dragute!

Kawa, imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai planificat, dar poate ai avut nevoie de asa experienta ca sa faci cele mai bune alegeri . Te admir fff mult pentru curaj si initiativa.

Va pupescu girls, ma duc sa fac un pic de curatenie!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Fraguta, sanatate bunicului!

Miha, macar lui Joshua i-a priit schimbarea.

Sabyna, asteptam un semn de la tine sa ne spui ca e totul ok. Felicitari pt banutii stransi pt Raisa.

Vorba fragutzei, astazi sunt un pic neprietenoasa, nu am niciun chef sa ies afara, dar trebuie sa mergem in parc sa profitam de vremea frumoasa. Ma chinuie o tuse seaca si cand deschid gura sa vorbesc am stari de greata. Nu va ganditi la liniute ca nu are cum. Ma mai lupt si cu depenedenta mea de cola, de luni nu am mai baut dar nu stiu cat mai rezist. Era energizantul meu ca de la cafea imi este rau dar deja intrecusem masura cu cantitatea zilnica.

Bia, nu ne mai incanti cu un mesaj care sa ne mearga direct la suflet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna, fete!
Sunt si eu prin zona, dar niste zile mai proaste. Proaste rau, nu va doresc asa ceva. Baietii sunt mai bine, le-am dat Augumentin si se pare ca asta a fost rezolvarea. Le dau si de imunitate ceva Imuno Royal Junior. Nu mai au mucisori, mai tusesc un picut, rar. Le dau ceai de ceapa cu miere si lamaie. Nu i-am mai scos afara, sunt si eu chiauna de atata stat in casa. O sa imi scot parleala week-end-ul viitor, ca plec 2 zile cu mami la Roma. Si apoi plecam o luna la Corabia, la aer. Sper sa rezolvam cu cresa, de la 1 mai. Am impins cate ceva, acum asteptam rezultatele.

Miha, imi pare tare rau ca merge asa greu cu gasitul de lucru. Trebuie sa ramai optimista, asta e important.

Fraguta, sper ca e totul ok cu bunicul

Croco, superbe bijuteriile tale. Nu prea le am eu cu accesorizatul, dar apreciez lucrurile frumose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Kawaichan
Sabina e bine, am vazut ca a scris pe facebook. Off, ce s-a intamplat acolo e teribil!
Fragutza terminasi curatenia?
Mimikate intrebasem de baieti la celalalt subiect dar acum am vazut ca sunt bine. Si noi ne-am saturat de stat in casa. Astazi incercam sa iesim 5-10 minute si sper sa nu se intoarca mucii. Foarte frumos ca pleci la Roma. Astept pozici.
Va pupa Cati si Raisa!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut cu respect

fetelor eu m-am mutat dar acum incepe distractia cea adevarata. Nu va plictisesc cu asta.

Mi-e dor de voi si de dovleceii nostri dragi. L-am vazut si eu pe Andrei ce mancacios e, nu se dezice. David asa niste figuri face mai nou.....si scuipa ce nu-i place.....asa cu bolta si cu dispret.....nu stiu unde a vazut asta ca sotul mananca tot ce-i dau....cu comentarii dar mananca

Kawa, bafta multa mami, ma bucura concluzia ta cu gradinita, asa e. E o schimbare extraordinara.
Azi de dimineata la 8 David se repezise la niste jucarii iar tipele i-au spus ca intai micul dejun si apoi joaca. Pai fratele meu, s-a dus si s-a asezat la masa fara alte comentarii.....Ceea ce nu se intampla acasa unde face ce vrea din mine.....si mie imi place ce e drept. Sper sa-l educ frumos sa nu-mi dea un spit undeva mai pe la 5 anisori

Atata vreme cat vei face alegerile cu inima vor fi cele mai bune. Oricum rucsacul tau de experiente e atat de bogat incat toata lumea te apreciaza si te respecta pentru asta. Nu te incalzeste cu nimic cand intri sa vezi banii din banca, STIU....dar macar ai ceva in plus.

Framulica te pup si sanatate bunicului....e asa trist si greu sa fii batran.....offffff.
Diamar dar cu Pepsi nu ai incercat
Croco toate suntem lovite de trasnet, crede-ma....cel putin eu asta simt. Dar uite ca mai iese soarele, mai face pispirica ceva frumos si trece greul. Te felicit si eu ca ai timp de lucru manual.

Va pup si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna! salutam doamnele! Luci, Fragutza, Mimika, Diamar, Kati, Kawa
Fragutza, sper ca e bine bunicul tau, bafta multa la operatie, daca se ajunge acolo!
Kawa imi place optimismul tau, eu in locul tau as fi cedat psihic de mult
Luci, dar cum a fost primul drum la gradi cu David dupa mutare, a mai varsat?

mah, stiti ce va ziceam zilele trecute ca Andrei a urcat singur 4-5 trepte tinandu-se de balustrada? azi a urcat 2 etaje ; va zic sincer ca am plans cand l-am vazut cat e de voinic, iubirea lu' mami!!!
hai va pup ca ma duc sa-mi pun etajera in baie!!!!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei
mah, stiti ce va ziceam zilele trecute ca Andrei a urcat singur 4-5 trepte tinandu-se de balustrada? azi a urcat 2 etaje ; va zic sincer ca am plans cand l-am vazut cat e de voinic, iubirea lu' mami!!!
hai va pup ca ma duc sa-mi pun etajera in baie!!!!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Avem deja copilasi maricei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara fete dragi.

Va rog sa scuzati absenta, am citit din umbra, sunt la zi, dar nu am avut tragere de inima sa scriu...de ce??? Aiurea, asa.

Sunteti mereu in gandurile mele si sper ca toata lumea e ok.

Katteryna jos palaria pentru ceea ce faci, esti un OM in adevaratul sens al cuvantului, si nu trece zi in care sa nu fiti in rugaciunile mele.

Kawa eu nu stiu de unde ai atata putere, zau asa. Esti un exemplu de urmat, parca nimic nu te darama...nu pot decat sa iti urez bafta in tot ceea ce faci.

Fragutza multa sanatate bunicului. Iar la partea cu gradinita nu pot decat sa astept sa ne dai feedback si sa impartasesti cu noi experienta.

Mamideandrei ai baiat mare, super, felicitari. De acum sa te tii, nu mai aveti scapare.

Luto sa iti fie de bine mutatul.

Mimika multa sanatate la puii mici, te cred ca ti-e greu, e o perioada tare nasoala din cauza virozelor.

Croco foarte frumoase bijuteriile, se vede ca pui mult suflet.

Noi suntem ok, nu intr-o perioada tocmai minunata, ne ies toate 4 maselele si e jale mare. Deja 2 sunt aproape iesite, restul sunt umflate rau de tot. Se trezeste urland si pe langa asta mai este si putin infundata si asta amplifica senzatia ei de discomfort, mai ales la somnuri, dar asta e, trecem noi si peste asta, nu e un capat de tara. La capitolul cuvinte cred ca suntem in urma rau de tot, nu rosteste mai nimic, dar nu ma ingrijorez deloc pentru ca intelege absolut tot ce vorbim si executa si comenzi simple, deci poate nu e pregatita inca sa vorbeasca. Spune doar mama, tata, Alm (catelul nostru Alma), amam (hamham cand vede orice caine), papa (la revedere cand pleaca cineva) si cam atat. Altceva chiar nu stiu ce sa ma zic, doar ca va pupam pe toti.

Sper sa fiu mai activa de acum incolo, desi e mai greu, imi solicita toata atentia ziua si mai nou laptopul este un obiect interzis pentru mine.

Mergi la inceput