Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 11
katteryna spune:
LA MULTI ANI!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
miha74 spune:
La multi ani! sa aveti o zi mirobolanta!
un buchet de ghiocei doar pentru voi!
katty, raluca- sanatate puiutilor vostri!
- emma mucioasa si vorbareata de Cristina. noi stam prost la capitolul asta, dar nu ma vait ca Matei a inceput sa vorbeasca aproape de 3 ani, iar acum nu mai tace si e asa intrebacios, ca te duce cu de ce si ce la infinit.
ai mei sunt foarte plimbareti, Matei cel putin cand se scoala intreaba: unde merge Matei? sau cine vine la Matei?
ma gandeam serios ca trebuie sa mai facem o incercare cu gradinita, ca sa aiba baietul o activitate mai serioasa.
Frag- intrebai de gradi pt dovlecei, pe mine o sa ma ajute soacra, ca va iesi la pensie...sper sa se intample in septembrie.
si sa ma laud si eu cu ceva- din ianuarie am inceput sa ma bat cu kg in plus. M-am oprit si din alaptat, am fost la nutritionist si mi-a facut un program, merg la sala de 3 ori/saptamana si sunt mandra sa va spun ca sunt la -7kg
miha74 spune:
diamar- capul sus...si conduceti bine! ia arata-i tu data viitoare la politai ce tare esti!
hihihihi- vad ca deja se fac picturi rupestre pe la voi. Ai mei...nu inca...pentru ca nu le-am lasat creioanele la indemana., dar cu siguranta se va intampla si la noi asta. Ma gandeam sa le cumpar o tabla sa scrie pe ea cu marker-ul cu apa...dar oare se vor limita la tabla?
a, eu asta seara merg cu niste prietene si mamele noastre la restaurant sa sarbatorim.
mimika spune:
La multi ani, mamici dragi!
Draga Raluca, tare rau imi pare ca aveti iar probleme. parca nu se mai termina o data si la voi..offf
Cati, tie ce sa iti mai zic...Afurisit de pseudomonas, s-a prins tocmai de trandafirasul nostru...Multa putere.
Un pentru toate mamicile si mamicile mamicilor!
crocodana spune:
ziua buna mamici dragi!
o zi frumoasa sper sa aveti, speciale sunteti deja!
iulika ce fac fetele? sunteti bine?
katy am ceva formulare si ceva banuti de pus in cont, sper sa reusesc curand! m-am bucurat enorm ca ati fost acceptate pt operatie! suntem mereu alaturi de voi!
cristina ma regasesc f bine in descrierea cu tortul, d-aia nu mai fac! bag cioco neagra daca am pofta, migdale si stafide!
mamideandrei mi-am facut temele, e un dulce care iti seamana tare tare!
sabina asa simt si eu, am mii de planuri si timpul e pe sfert! groaznic! ce frumoase cred ca s fetele tale!
mi-e jena tare ca nu am intrat de atata vreme, m-am reapucat de bijuterit, vechea mea dragoste si acum nu mai fac fata cu nimic...sunt cam varza la patrat!
ama ne-a confirmat inca o data wkndu trecut ca are rau de masina, mi se rupe sufletul de nu mai pot mai ales ca stiu atat de bine ce inseamna...
draga luto ne aflam in acceasi situaie..eu incerc sa- i distrag atentia sa nu se uite pe geam, uneori imi iese...stau cu inima cat un purice sa nu verse ca e tare tare greu..ciudat e ca in taxi sau in bus nu s-a manifestat.
i-am dat cocculine dar cam aiurea, inainte sa plecam, data viitoare incerc din timp desi stiu pe propria piele ca nu trece cu nimic...
sa fie intr-un ceas bun mutarea!
cu alaptatul suntem in acelasi stadiu...adica anytime anywhere....cu kg mele la fel....cu picturile pe pereti progresam,cum prindem un creion cum il testam!
va imbratisez cu drag pe toate!
Lullaby_2009 spune:
Buna!
La multi Ani!
Sa fiti cele mai fericte mamici!
Raluca, tare rau imi pare sa citesc ca treceti iar prin momente grele. Multa sanatate si putere! Te imbratisez!
Miha, felicitari ca ai reusit sa mergi la sala si pentru rezultate! Se joaca Matei cu Iris? Ma gandeam sa-l duc macar cateva ore la gradi pe Alex de la anu, asa mult ii place afara, cred ca i-ar prinde bine sa se joace cu alti copilasi in fiecare zi. Cand e frumos il scot in parculet, dar iarna (care tine aproape jumatate de an) nu prea are activitati. Pup familie frumoasa!
Crocomam tare dragute bijuteriile. Felicitari pentru ca reusesti sa iti gasesti timp pentru micile placeri!
M-am tot gandit la Nela si scumpa Ana. Ce mai faceti?
mamideandrei spune:
seara buna, fetele, si sa aveti fiti la fel de frumoase si minunate mereu! sunteti niste mamici speciale! un buchet mare de
Croco, bijuteriile sunt minunate, zic eu cea care ar schimba la fiecare tinuta cate un set ; te urmaresc, poate facem afaceri impreuna!
Raluca_u, Katty sanatate multa la dovlecei, sa se face repede bine!
Miha felicitari pentru ambitie si reusita! la cat mai multe kg minus!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI