Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Asa este, parintii au un rol foarte important.
Am uitat sa precizez faptul ca al meu e la o scoala mica, unde sunt doar clase I - IV. Cred ca si asta conteaza.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, magnolia a inflorit de o saptamana, cel putin

la avantgarde trebuie facuta inscriere. stiu ca l-a inscris Ovi pe Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc tuturor pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Mie imi plac la nebunie ''teoriile'' persoanelor fara copii si a parintilor care au baieti si nu fete.
O sa starnesc controverse dar nu m-am putut abtine.Fetele sunt supuse mai multor riscuri .Doar daca esti pus intr-o situatie asemanatoare ai dreptul sa comentezi ce ai face cu o fetita in jungla asta nebuna unde fetitele sunt furate pt. trafic de organe pt. ca sunt dragute, sunt violate etc.
Saptamana asta am auzit de 3 cazuri de tati sau mame care si-au ucis copiii.Daca parintii au ajuns sa faca asta cum sa am incredere in straini si sa nu vreau siguranta unui copil , si mai mult siguranta fetitei mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

De siguranta copiilor nostri ne temem, fie ca sunt baieti sau fetite. Nu vad diferenta si numai cine nu e parinte poate sa spuna senin ca e 100% linistit. Chiar daca sunt mama de baieti am si eu temerile mele. Dar am decis ca nu imi voi creste copilul sub un clopot de sticla. Pana la urma deciziile sunt ale fiecarui parinte, fie el parinte de baiat sau de fetita.
(am o cunostinta care are un baietel de 8 ani caruia i-a spus ca pana la 18 ani nu va iesi singur din casa; copilul stie ca daca nu o asculta il vor fura si ii vor taia mana, picioarele, il vor pune sa cerseasca, in cel mai bun caz va ramane in viata. Cum spuneam, e decizia fiecarei mame/familii cum si ce decide pentru copil. Eu, recunosc, am decis altceva si nu doar pentru ca am baieti.)

De curiozitate: Lorym, tu ce/cum ai decis sa-ti protejezi fetita? Si unde anume vezi tu diferentele dintre a avea baiat si fata? Crezi ca un baiat nu poate fi furat? Sau crezi ca la varsta asta ei sunt suficient de barbati sa se apere singuri? De baieti violati nu ai auzit? Eu da, de asta "teoretizez" cu atata aplomb. Petru ca e decizia fiecaruia. Scuze, ma repet, dar daca e rost de controverse....eu simt nevoia sa accentuez asupra modului cum gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Oana, magnolia a inflorit de o saptamana, cel putin

la avantgarde trebuie facuta inscriere. stiu ca l-a inscris Ovi pe Matei.

Am ajuns ieri prin zona si am vazut magnolia (sau magnoliu, cum se zice?). Superba.

La Avantgarde nu am mai ajuns. Ne-am trezit tarziu. Sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

La multi ani! de Florii

Fetitele sunt expuse unui risc mai mare decat baietii. Ma refer doar la ceea ce se poate intampla la scoala si nu in afara ei.
Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni dar din pacate asta ne demonstreaza practica.

Duminica placuta in continuare tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare sau Florin, Florina!

Nu vreau sa intru pe teren minat, dar la varsta copilariei, atat fetitele cat si baietii sunt expusi cam la fel.... NU se pot apara nici unii nici ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Octavian!
La multi ani, Horia!

Mergi la inceput

La mult ani, Horia!
La multi ani, Octavian!
sa cresteti sanatosi

Mergi la inceput