Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Seara buna,

In ultima vreme stau si eu cu voi pe forum pana tarziu..asta pt ca prind calculatorul liber..pana acum a stat sotul gramada pe el.Zice ca eu stau toata saptamana de dimineata pana seara pe forum..

Incep si eu galeia pt Roxy:

HAI ROXY!!!

Spiridusha..frumoase poze si burtica la fel!!

Strumf si azi ai fost tare dragalasa si rochita ti-a venit f.bine..Nu mai zic ca m-am topit dupa aranjamentul floral al soacrei..parca ii simteam mirosul prin ecran..mmmm

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

bb yasmi daca ar fi dupa mine eu as merge pe varianta mai des la san, dar fara formula. Din experienta iti spun ca eu am dat gres. La fel imi facea si mie si am preferat sa i se dea formula in clinica.
Ajunse acasa, normal ca n-aveam pic de formula, eu lapte de ajuns ioc, asa ca am cumparat si dupa 3 luni, chiar daca eu mai aveam lapte, desi nu prea mult, Bry nu a mai vrut sub nicio forma sanul, doar bibe. si numai eu stiu cat m-am chinuit

de data asta sper sa reusesc, dar nu mai fac greseala sa ii dau formula. prefer sa stea la san din ora in ora sau sa faca foamea un pic decat sa faca ca Bryanna

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

strumpfitza foarte haios povestesti tu acolo

super pozele si am vazut aseara si camera bubulinei, foarte frumoasa

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

lalely vad ca noi suntem cam singurele pe aici.
ti-am trimis PM, l-ai citit?

oricum vb la tel daca vrei detalii

si am uitat sa iti spun si despre bibe, eu am folosit numai Avent si am fost f multumita de ele, si le folosesc in continuare

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Dorinut@ si spui ca mi-a stat bine in rochie azi ? ... mie mi-a placut dar aveam emotii ca nu o sa le placa la aia acolo la restaurant si o sa ma trimita la plimbare in Hyde Park ca tot era aproape
Socrii si prietenii astia ai nostri , toti au spus ca arat foarte bine si radiez de fericire si ne mai tachinau cum stam cu dragostea si viata de familie, acum ca suntem cu verigheta pe mana ? pai cum sa fie... foarte bine, Nick s-a schimbat mult, e si mai iubaret si mai afectuos , daca mai era loc ca si asa era destul ... nu se mai satura sa ma alinte si sa ma numeasca sotia lui de cand ne-am luat oficial si sa imi multumeasca pentru asta , ca am acceptat sa fiu sotia lui dragostea asta... fluturasii in stomac ... frumos , ca tot vine primavara

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi si eu as merge tot pe alaptatul la cerere
desi cat a stat in spital nu stiu daca a primit ceva antonia
caci noaptea era la ele
da noi cand veneam dimineata plangeau mititeii
ca ii cam lasau asa sa aibe putere sa suga tata
ca am vazut si unii bebei pututrosi de se chinuiau cu ei o groaza pana ii invata sa suga

da
si eu mi-o doresc pe mami langa mine macar o saptamana dupa ce nasc
la antonia nu a putut veni ca era cu tata
da acu poate vine
sa ma ajute putinca e si antonia
si sa stea macar cu ea

deea ti-am trimis PM
hai ca poate alaptezi
de ce crezi ca nu vei alapta?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ssabrya ai 2 PM
apropo poate imi dai pe PM si adresa ta de mess..sa vb acolo...

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Am ramas singura pe aici???

Si cum nu amsomn cred ca mai bantui pe net..plus ca bebe nu a fost deloc activ azi si sunt si ingrijorata...La varsta asta de sarcina ma asteptam sa miste des...

Cand va aud pe voi ca face tumbe..eu nu ma regasesc..bebe misca mai mult dimineata la 4-5 cand ma trezeste din somn...si ziua asa cate putin...

31+ David

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna,fetelor. eu azi am fost un pic prin cora si baumax, ca doar mi-ampropus sa-mi intredeschid macar un pic colulamplecat de-aceolo cracanata,dar fericita, ca amrezistat sa ma tarai dupa sot ca o lebada tarsaita, intorcea lume acapul dupa mne- ce-si ziceau- ce cauta femeia asta in magazin, nu sta si ea casa, nu vede ca mai are u [ic si naste. si eu, nu si nu..ma ajutam si de maini..ca inotatorii..pana am cerut voie sa ma lase sa stau pe un scaun care era pus ca exponat la o masa de picnic de cumparat langa iesirea din baumax, si sotul s-a dus sa traga masina in fata intrarii
culmea e ca,aveam dureri oase pelvine, dar contractii ioc.organismul face tot ce vrea el
-cami- incantata de cunostinta
-pai asa era frumos, sa te vedem si noi, si familia ta,ca doar ne povestesti aproape zilnic despre ei..e altfel cand stii chipul persoanei cu care vb..eu m-am uitat asa mult la poze,incat pe unele fete care au avut pozele de la inceput, si au tot pus poze noi, le-am memorat fetele tot uitandu-ma. asa incat eu sunt genul ala care s-ar duce la respectiva dc m-as intalni in spital, s-o trag de maneca si sa-i zic buna.chiar sper sa ma intalnesc cu anaxena in giulesti

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

lalely ti-am dat PM

si iti dau si aici id-ul de mess si pt cine mai vrea sa ma adauge in lista marynescuanamarya

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput