Pentru moderatori - bazar

Pentru moderatori - bazar | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragi moderatori,

Nu prea stiu cum sta treaba, asa ca va intreb. Am postat un anunt la bazar. In conditiile in care nu am vandut produsul, dar am o oferta pe pm, de ce acesta a disparut din lista de anunturi? Ca eu una, nu il mai vad.
As vrea ca anuntul sa ramana acolo pana expira timpul sau vand produsul. Nu de alta, dar m-am chinuit o ora sa pun anuntul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Despre ce anunt este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anuntul tau s-a inchis cu succes, fiind cumparat de userul nanica in 19.02 la ora 08:40

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17212&n=Vand-scaun-auto-Chicco-Key-1-x-Plus-Fuego intra unde scrie 'istoricul achizitiilor' si o sa vezi cine a facut oferta. La statut scrie 'Reusit'.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cat am cautat subiectul!...

Aha...am inteles acum. Nu stiam ca se liciteaza pt anuntul meu! Oricum nu e vandut...repet, am un pm cu oferta, sa zicem ca e aproape vandut.
Cum e primul anunt, nu ma pricep la partea tehnica, am inteles de licitatie de la tine, kid, asa am facut legatura...
Nu am timp acum sa verific starea anuntului, da' va cred pe cuvant. Daca apar ceva modificari sau mai am intrebari, promit sa va trag de maneca!

Multumesc mult, kid, Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Zilele trecute am vandut scaunul, primei persoane care a licitat (nu am avut timp insa sa ne vedem mai repede, din cauza programului).
Intreb acum, anuntul dispare de la sine cand e licitat, apare ca vandut sau cum? Mai este in sistem sau tre' sa-l sterg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Apare in sistem insa in momentul in care este vandut si nu se cere licitatie tranzactia se inchide. Deci este un istoric ca sa ma exprim astfel.
Nu trebuie sa mai faci nimic din punct de vedere al bazarului.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput