America (219)
Raspunsuri - Pagina 16
blackpanterro spune:
Ramona, daca e ca si in Italia vara, 40C si umiditate 80% o sa ma obisnuiesc. Am stat acolo 2 ani jumate si a fost ok si nici nu am avut AC. Numai cat am fst gravi am inchiriat unul portabil. Ah well, o sa vedem cum va fi.Mai rau ca acolo nu cred ca se poate.
Adriana mami de Isabelle Marie - 6 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
blackpanterro spune:
Problema mea cea mai mare e tantarii care ma mananca de vie, sunt toata bube :( .Trebuie sa caut o solutie ca sa fie ok pt alaptat ca Off are DEET in el...am vazut ca sunt chestii portabile electronice, o sa imi iau unul sa vad daca merge altfel cainele va trebui sa invete sa faca la WC :)))
blackpanterro spune:
Sau cred ca trebuie sa astept pana se satura tantarii de mine, sa zica "Ah shit, Romanian food again???" :))))
miereamara spune:
Adriana ce grupa de sange ai?
De mine nu se apropie nici un tantar, pe barbat il mananca de viu.
Eu am 0 el A.
Holly Molly, ati vazut asta??
http://www.grindtv.com/outdoor/blog/25306/florida+kayaker+has+close+encounter+with+enormous+shark/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+
blackpanterro spune:
Si eu tot 0 si copiii la fel dar doar la mine trag
Ramona J spune:
Miere, cred ca faceam infarct instantaneu!
Panteruta, cred ca o sa te simti ca acasa daca zici ca asa era in Italia. Aici nu-i umezeala, chiar ne-ar trebui ceva mai multa ca vara lesina toate plantele.
Avem in schimb tintari. Pe unde am mai locuit orasele dadeau cu spray pentru tintari, am fost si eu uimita sa vad ca pe aici nu se practica. Acum caut sa cumpar haine subtiri, dar cu mineca lunga si pantaloni lungi, ca sa limitam chimicalele. Dar e tough! Cind e sezon ploios este imposibil sa iesi pe afara, ca te maninca tintarii de vie!
miereamara spune:
Ramona creatura se plimba pe unde voiati voi sa veniti anul trecut (Panama City:D) Cica avea 12 m:))- 40 ft
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+
AB_AC spune:
tup si io:) Un tzuc cu drag:)
Wow ce pet micut .. bine ca-i inofensiv :))
Panterutzo contra tantarilor mi s-au parut destul de faine emitatoarele de dioxid de carbon. Is jale pentru mediu si punga, dar le-am vazut in functie... si a fost singura data cand am mers la o petrecere in rochie de seara pe langa o mlastina locala si m-am intors nepiscata.
Noi avem toti grupa zero ba chiar si aceiasi corpusculi inauntru, dar tot la fatuca mea trag...
Noi in wkd am zis sa sarbatorim faptul ca am trecut de zapada de joi, de gripa de la inceput de martisor si de stomach flu-ul de la mijloc de martisor si nu ne-a dat nimeni afara de la job:)) asa pe amiaza top la zoo in Bronx:)) N-am dat ochi cu fugitivul si adolescentul cobra certat cu statul in cusca... si nici n-am sters-o acasa instantaneu:))
http://www.bronxzoo.com/multimedia/headlines/reptile-house-closed.aspx
Daca vine si vremea buna... chiar avem noroc, nu?:)
LucasMom spune:
Miha, La multi ani pt Andra, sa creasca mare si sanatoasa si voi sa va bucurati din plin de ea!