America (219)
Raspunsuri - Pagina 14
LucasMom spune:
Da, rashul de la Augmentin l-a facut, dar nu imediat, dupa a 5-a doza, adica a treia zi; si a erupt asa violent in 2-3 ore. Pozele le-am facut imediat dupa ce a erupt insa dupa o zi arata muuult mai rau, mai ales pe fata, ardea si se umflase.
Azi merge la preschool iar, sa vedem ce ne asteapta.
Miere, sa fie cu noroc si sa ai o sarcina si o nastere super usoara!
Amandoua numele sunt frumoase, ce coincidenta cu "Nadia", foarte frumos!!
Noi am ales Lucas ca furam in Cabo San Lucas intr-un weekend prelungit cand s-a intamplat minunea. Daca era fetita o chema Julia/Iulia (ca era July). Amandoua numele au venit foarte simplu si le-am ales in primele 5 minute, sa scapam de grija...
alintaroma spune:
Alina am savurat pozele cu Lucas! pupam poznasul mic Va dorim sa faceti rezistenta la colectiv cit mai repede, ca tare greu mai e! Vai saracutul ce reactie urita a avut la Augmentin :(
Si pe tine mami te asteptam la , sper ca toate's bune, altfel.
liris spune:
am fost si am revenit.
respectele mele doamnelor care pot conduce in LA.
am asteptat in consulat 4h. a fost ceva ... cu doi copii. bine Robert a fost tolerabil dar Diana ... uha! copila mea e cuminte cu exceptia cazului cind e obosita. cind e obosita acasa doarme singura etc, ca la boieri. reversul medaliie este ca dc e obosita dar nu e acasa, si nu are pat sa puna cornitele, e crunt :))
Denisam, de ce nu o intrebi direct pe Sinzi. eu cred ca te poate ajuta, no worries. scrie-i pe pm sau dc vrei ii dau eu un poke pe FB. e singura despre care stiu ca a facut asta.
Miere, iti spun si aici sarcina usoara si sa vina sanatoasa/sanatos! e tot ceea ce conteaza.
Denisam spune:
Liris-multumesc mult, pot sa o intrebi te rog pe Sinzi-ca deja incep sa ma stresez, o sa caut si eu sa vad dc gasesc user-ul ei sa ii scriu si un PM.
Sarumina
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
lai spune:
Elle, Oana, Alina, Andreea, multumesc pentru sfaturi! Am luat pana la urma cages de la Home Depot. Acum mai trebuie sa le instalam.
Andreea, a copili se refera la a taia frunzulite ramuri care se ingalbenesc? Se vede cat sunt de versata, da?
Cu geamurile consortul si-a exprimat vointa de a le pune el!! N-a mai pus niciodata, sunt curioasa cum va decurge demersul. Dar na, daca el are vointa, eu nu pot decat sa-l sustin Pana una-alta tre' sa le gasim, si sa fie si ieftine, si bune, si sa se si potriveasca la stilul casei...
Alina, am vazut si eu pozele cu Lucas, e un dulce Frumoasa povestea numelui.
Si cu Nadia e super-faina combinatia, Miericico.
Lirisul, imi pare rau ca a fost asa greu. Eu mi-am dat drumul la condus in LA, de nevoie. Pana la urma nevoia te invata orice Apoi mi s-a parut hilar cand ne-am mutat aici si toata lumea se scuza de ce trafic nasol au. Care trafic?!
Lai
buflea spune:
Alina - am vazut si eu pozele - e mortal Lucas pe skiuri. Mie mi se pare cam mic deocamdata ca sa invete. La 4 ani este varsta ideala si dupa mine, cel mai eficient este sa ii pui 3 zile instructor ...
Eu sunt foarte mandra de copiii mei ca au invatat sa skieze - cred ca am mai spus asta, nu ? Alex acum stie si ski si snowboard si zice ca ii place mai mult placa ca e mai cool ...totusi eu nu as vrea sa piarda skiatul, la iarna viitoare sper sa il conving sa alterneze. Flavia vad ca nu vrea snowboard. O sa incerc sa incarc pe youtube un filmulet cu ei pe partie, am reusit sa ii filmez cu aparatul foto.
Ma bag si eu la sfat de cultivat rosii - caci noi (adica tata) crestem rosii de 6 ani. Tata le pune tzarusi si intr-adevar le copileste aproape zilnic - copilite nu cresc deloc mari si nici tufanoase ...si daca au apa si soare, fac la rosii de mancati toata vara .
Miere imi place foarte mult Nadia - si este un nume care se poate pronunta si in romaneste fara probleme ... eu sper sa fie fetita
philip spune:
lai, copilite, inseamna rarite frunzele ca sa aiba lastarele puternice unde face rosii. uite aici explicat frumos:
http://cuelisa.com/2010/04/27/copilitul-rosiilor/
felicitari tuturor skiorilor!
lai spune:
Doris si Andreea Foarte bun linkul, explica fix la nivelul meu de intelegere in domeniu
Mey, sper ca nu e musai sa le copilesc chiar in fiecare zi, ca renunt inainte de a ma apuca
Asa, si inca o intrebare daca tot sunteti dragute - cat de des trebuie udate? (am citit mai multe variante: de doua ori pe zi/o data pe zi/o data la doua-trei zile)
Daca-mi ies, fac cinste pe DC cu rosii
Lai
Elle_23 spune:
Lai nu te lasa asa usor
De udat eu le udam doar seara, si de copilit din cand in cand (nu in fiecare zi). Important e sa le plantezi undeva unde au soare mult. Eu le-am avut undeva unde la batea soarele toata ziua si tare bine le-a mers.
philip spune:
lai, mi le arunci peste ocean???
I agree with Elle, copilite din cand in cand, soare din belsug, si noi le udam in fiecare seara