America (219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Anamaria, sa faci poze inainte si dupa.
Nici mie nu mi-e fun gradinaritul dar imi place sa arate bine, fara contributia mea. Dupa un super exces de zel din partea sotului cand cumpara tot felul de scule, i-a trecut cand m-am revoltat o data ca pierdeam cate un weekend intreg curatin curtea si taind iarba.
Noi am preferat sa platim si gradinarii ii schimb o data pe an ca altfel se lenevesc si abia mai sufla praful o data pe saptamana. Cei noi angajati au mult zel la inceput, fac si dreg, pun flori, repara sprinklers, etc. apoi o lasa mai moale, si sfarsesc prin a-i suna insistent pana repara un sprinkler. Am studiat patternul asta in ultimii 3 ani si e foarte precis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele - va salut si eu ...
Miere, felicitatiuni maxime. ma bucur foarte mult pentru voi.

N-am mai scris de mult pe aici dar ca deobicei , am avut tot felul de drame familiale. Cea mai mare a fost cea de acum 2 sapt cand ca am reusit sa imi sucesc genunchiul drept la ski, atat de bine incat nu am mai reusit sa ma ridic de acolo. A fost cu show, cum se putea altfel ? Copiii erau in fata si nu m-au vazut cazand, eu am incercat sa ma ridic si mi-a fugit efectiv genunchiul din rotula ...m-am pus pe plans, s-a oprit lumea - foarte, foarte multa solidaritate pe partie ...cineva mi-a luat numarul de telefon si s-a dus sa-mi culeaga copiii, m-a sunat si am reusit sa vorbesc cu Alex sa ii explic ce s-a intamplat ... altcineva a chemat ski patrol-ul care a venit cu o sanie din aia de salvare si m-au dus pana jos - de acolo cu masina pana la baza, caci evident ca eram ca cuca macaii ...si la baza direct la punctul medical. M-au consultat si mi-au spus ca am ligamentele rasucite, ca nu e grav dar am incheiat-o cu skiul pe anul asta ... am stat fetelor 4 zile cu piciorul in sus, am mancat la pat (m-a hranit mama mea, draga de ea, cat de mult pot s-o iubesc) si am vazut toate programele posibile la TV ... acum sunt mai bine, adica merg schiopatat, urc si cobor scari cu greutate dar pana la iarna viitoare sper sa-mi treaca ca doar n-o sa ma opresc din skiat acum cand amandoi piticii mei haiducesc pe partii ...

A doua drama este ca mi s-au imbolnavit copiii - toata iarna nu au avut nimic, un muci, o tuse, nimic - si acum au inceput pe rand - Flavia infectie la sinusuri si cum a terminat ea, Alex cu durere de cap, febra, apoi diaree, iar febra ...etc.

Acum, ca Alex s-a mai pus pe picioare, ma incearca pe mine virusul - clasic, mancarime in gat, dureri musculare ...etc.

Si in plus, compania barbatului se vinde pana la sf lui Martie, deci cred ca mai are serviciu max 2 luni.

In rest - noi suntem neschimbati

P.S. Apropo - ce mai face Sanziana cu piciorul sotului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Oh Buflea, sanatate multa pruncilor si tie recuperare usoara si sa te faci ca noua pina la iarna . Sa scrii mai des caci we missed you !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

http://www.facebook.com/album.php?aid=54003&id=1832428372&l=fa72dde7ed

sunt atat de bucuroasa :))

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- felicitari! si ce frumoasa e cea mica/acum mare

buflea- recuperare rapida!
ti-a plecata soacra?
poate ajuta

ocebine-spor la treaba!
alina- cum mai e Luc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Corina, felicitari!

Anamaria, spor la gradinarit Nici eu nu le am, dar incerc sa fac un efort de dragul barbatului, care ar sta toata ziua in gradina si e topit daca manifest si eu o oarecare urma de interes Acu' cica m-am facut responsabila cu gradina de legume

Speaking of which, care gradinareasa mai priceputa imi da si mie un sfat - cum sa proptesc rosiile in mod cat mai eficient, inclusiv dpdv financiar? Ca unii zic ca musai cages, da' cages pe care le-am vazut ori sunt de o calitate super proasta, ori sunt scumpe; iar in cartulia mea de rosii scrie ca nici macar cages nu sunt suficiente cand isi iau plantele avant (sa fiu suficient de optimista si sa presupun ca-si vor lua chiar asa? )

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mai am o intrebare Trebuie sa schimbam niste geamuri. De unde o apuc cu cautatul?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragele mele vecine,
Ma scuzati ca dau buzna dar stiu ca mereu gasesc help si info. CIne a trimis copilul in romania, mai mare de 5 ani, cu insotitor-ce companii ofera acest seriviciu si cat a fost extra pt insotitor. Stiu ca Sinzi a facut asta, dar cred ca e prinsa cu recuperarea sotului,
Buflea-sanatate maxima si imi pare rau ca ai suferit atata.
Irina-felicitari maxime si de data asta o nastere USOARA si poate niste fundite.
Multumesc anticipat.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Lai, eu am pus rosii(cherry tomatoes) vara trecut si nu le-am stopit cu nimic. Spre uimirea mea chiar au facut ceva rosii. Eu le udam des si le copileam (raream crengutele) astfel incat pe crengile care se formeaza fructul sa aiba loc ca acesta sa se dezvolte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lai, daca nu ma inseala memoria eu la socrii mei am vazut cages ceva de genul asta:
http://tinyfarmblog.com/stakes-and-cages/
(poza nu reprezinta gradina lor, e o poza luata de pe net)
niste chestii nu prea sofisticate.
Nu stiu cum tre sa-si ia avant rosiile, io nu le-am vazut sa fie mai inalte decat cages, da' vad ca sunt suficiente, are soacra-mea toata vara rosii din belsug.

Oana_B

www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!

Mergi la inceput