America (219)
Raspunsuri - Pagina 10
liris spune:
fetele din LA, va rog ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
venim in LA ptr doua zile, la consulat.
recomandati anumite hoteluri in zona consulatului? ce sa vedem asa rapid in 2 zile? un copil de 22 luni si unul de 4 ani juma.
multam frumos
LucasMom spune:
Miere, Lucas e mai bine acum, dupa ce a luat Augmentin. Dupa primul antibiotic a continuat sa faca febra la cateva ore si l-am tinut cu Ibuprofen. Vineri mergem la pediatra sa controleze iar urechile. Am incercat sa-i tin nasul curat de secretii dar e destul de dificil, el inca nu stie sa sufle nasul si imi e clar ca mucusul ajunge in ureche si asta ii cauzeaza infectiile.
O sa incerc sa-i dau ce mi-a sugerat ML (varianta pt infants) si poate asta-i mai intareste sistemul imunitar. Bagam fructe si suc proaspat de lamai si portocale la greu si speram ca pana vineri urechile sa arate mult mai bine.
Liris, daca vrei sa stai in apropiere, este un Holiday Inn, undeva la Sunset cu 405 FWY, foarte aproape de Getty Center; e probabli la mai putin de 2 mile distanta, nu e walking distance. Nu stiu care sunt conditiile dar am vazut ca reviews sunt acceptabile si in general Holiday Inn sunt la fel peste tot.
Daca vreti mai aproape de zona turistica, plaja, etc, preturile cred ca-s mai ridicate. Nu am stat la hoteluri in zona, ca noi stam la aprox 10 mile distanta, deci nu prea pot sa estimez care sunt conditiile.
Daca nu sunteti set pt Disneyland, as zice pe timpul zilei, plimbare la plaja (puteti face un tur cu bicicleta din Malibu pana in Venice Beach), Santa Monica Pier, 3rd Street promenade, drive along the coast on PCH (in zona Pepperdine e un playground frumos overlooking the Ocean unde noi mergem frecvent), LA ZOO (just so and so), o plimbare la Universal City Walk sau The Grove. Inainte de apus, o plimbare cu copilasii in Griffith Park, la Observatory, daca e zi senina cu cerul clear; de sus se vad foarte frumos luminile orasului.
corinadana spune:
Liris, eu locuiesc f aproape de consulat. La doua colturi de mine (unul de consulat) este un motel. Este mititel, nu stiu preturi si nu stiu cum este inauntru. Ma pot interesa daca vrei.
Tu zi mi ce vrei? apartament? camera? ok?
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=97A11F8D2C040A325F06C4E1F2AB4897
Ati vazut asta? John Stossel a pus degetul pe rana.
liris spune:
am gasit www.ramada.com/Ramada/control/Booking/check_avail?areaCode=&brandCode=RA,DI,BU,MT,HJ,SE,KG,TL,WG,WY,BH&searchWithinMiles=50&areaType=1&destination=los%20angeles&state=CA&country=US&checkInDate=03/18&numberAdults=2&numberRooms=1&checkOutDate=03/20&numberChildren=2&numberBigChildren=0&rate=000&useWRPoints=false&corporateCode=&variant=&id=24833&propBrandId=RA&force_nostay=false&tab=tab2" target="_blank">asta in Pasadena. cum e zona? preturile sunt mai mici cu cit de departezi de zona. si ptr noi e ok ca avem masina oricum.
noi ne-am gindit la California Science Center
Natural History Museum si La brea Tar PIts (eventual). si plaja da la santa Monica.
voi ce credeti?
LucasMom spune:
Colorado Blvd in Pasadena in zona unde e hotelul e ok, noi avem un prieten care a locuit pe Colorado cu Siera Madre Blvd, la cateva strazi distanta, insa trebuie sa aveti grija sa nu planuiti sa traversati orasul la ore de trafic, altfel o sa petreceti o gramada de timp in trafic
Daca bine tin minte Rose Parade e pe Colorado si trece si prin fata hotelului.
Elle_23 spune:
Liris,noi am stat acu ceva vreme aici http://www.comfortinn.com/hotel-hollywood-california-CAA41?promo=gglocal
Vad ca sunt in jur de 9 mile de acolo la consulat.Mie mi-a placut era renovat recent si arata bine. De asemenea e foarte aproape de Walk of Fame- asta in caz ca aveti chef sa faceti o plimbare.
Santa Monica recomand si eu :-)
lai spune:
Alina, multa sanatate lui Lucas!
Liris, n-as sta in Pasadena, chiar cu masina, mi se pare prea departe.
Santa Monica e dragut de plimbarit pe 3rd street Promenade si eventual pe Pier, si/sau de mers cu bicicleta sau role pe trail-urile de pe plaja. Idem Venice Beach. Dar daca vreti zi de plaja-plaja, eu m-as duce mai la nord (Malibu) sau mai la sud (Manhattan Beach).
La Getty m-as duce pt. locatie/vederi chiar mai mult decat pt. muzeu, si daca aveti timp si la Getty Villa in Malibu.
M-as plimba cu masina si la picior prin cartierele de pe dealuri, Hollywood Hills, dealurile care urca din West Hollywood, strazile din jurul lui Griffith Park.
Cu masina pe Mulholland Drive pt. vederi.
Los Feliz pentru o plimbarica, o cafenea, un brunch.
Melrose Ave. intre LaBrea si Fairfax pentru magazinase uschite.
Campusul de la UCLA.
Si downtown-ul l-au facut misto in ultimii ani.
Noi tocmai am tras o fuga in Florida, la Miami si in Keys. Foarte misto, si nici macar n-am fost calcati in picioare de spring breakers Floridiencelor, sa va traiasca
Lai
corinadana spune:
Daca te ai hotarat la Pasadena poate stai mai mult in trafic :(, este f departe de consulat...si de restul obiectivelor pe care ti le au recomndat fetele.
Uneori din Downtown pana aici faci 30 de minute.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family