De tot rasul...
Cateva zambete nu strica...
http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/strut-modest-sau-randunel-pisica-topul-celor-mai-amuzante-nume-romanesti.html
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Raspunsuri
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana mie imi place #30 |
Am avut un coleg de grupa pe care-l chema Joaca-Bine Ionel. Si la un examen ca care nu facuse mai nimic ,profu' anunta notele si cand a ajuns la el a zis , Joaca- Bine Ionel , azi n-ati jucat bine!
lisssa_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
Am avut un coleg de grupa pe care-l chema Joaca-Bine Ionel. Si la un examen ca care nu facuse mai nimic ,profu' anunta notele si cand a ajuns la el a zis , Joaca- Bine Ionel , azi n-ati jucat bine! |
Mama de Ana si 19+
Rufus spune:
Incearca la
http://www.dailycotcodac.ro/2011/02/top-100-cele-mai-amuzante-nume/
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Stefana spune:
Joaca-Bine Mirel
Eu am cunoscut toata familia Joaca-bine
Pe Trita Fanita, Aliodor Manolea, Nini Sapunaru si Culita Tarita ii stim cu totii si am ras deja o tura.
Pe Salomeea Guinea o tinem minte de la subtitrarile TVR.
Leopoldina Balanuta nu e chiar asa grav, iar dumneaei s-a ridicat mult peste nivelul in care numele ei ar mai fi contat.
Ruptureanu Rozeta
Dar Carmen Stamatescu ce cauta in lista asta?
Stef 37s cu Tudor Stefan
AMR 3 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Joaca-Bine Mirel Eu am cunoscut toata familia Joaca-bine Pe Trita Fanita, Aliodor Manolea, Nini Sapunaru si Culita Tarita ii stim cu totii si am ras deja o tura. Pe Salomeea Guinea o tinem minte de la subtitrarile TVR. Leopoldina Balanuta nu e chiar asa grav, iar dumneaei s-a ridicat mult peste nivelul in care numele ei ar mai fi contat. Ruptureanu Rozeta Dar Carmen Stamatescu ce cauta in lista asta? E un DOMN!! Stef 37s cu Tudor Stefan AMR 3 saptamani It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 18+