Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, iti scriu in PM detalii. Fetele stau cu tati, si-a luat el concediu pana la 2 ani. Am lasat impresia vreodata ca bunicii paterni sunt dispusi sa stea cu ele? Oricum, e mai bine asa si-am fi ales varianta asta chiar daca ar fi fost bunicii dispusi, e cel mai bine pentru toata lumea si nu exista discutii - eu nu astept nimic de la ei, ei nu asteapta de la noi.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!
Lora, cum e acum cu serviciul?timpul e limitat, te cred, mai sunt si momente cand nu ai timp si chef pentru toate!
Black, timpul le vindeca pe toate, asa este.Acum 30 minute m-a sunat sa ma invite la cununie.Normal ca nu pot sa las sa primeze ambitie, razbunare sau orice alte sentimente de acest gen din partea mea.Cred ca as face sa prelungesc conflictul la nesfarsit.Trebuie sa dau dovada de maturitate.Eu sunt hoatarata sa merg indiferent de ce s-a spus...facut de el, ea...voi ce ziceti? procedez bine?
La noi e foarte cald, la voi cum este? Fetelor am depasit 20 pagini! eu nu ma pricep cu se face...care aveti timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, felicitari pentru decizie, esti o mama adevarata! Sa nu iei vorba niciodata de ceea ce s-a intamplat...decat, poate, peste ani si ani, daca vor dori ei sa clarifice lucrurile. Vezi...tot raul spre bine!
La serviciu e foarte bine, exact ca inainte.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lora, asa sunt hotarata si eu!fara discutii din cea fost, eu le las in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Avem, in sfaaaarsit, captiol nou, fierbinte-fierbinte, de vara!

Mergi la inceput