Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
vai, black...34 de ani..ce stire!
abia adormise si s-a trezit...tre' sa fug!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

unde ati disparut toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

N-am disparut pe nicaieri.

We asta se pare ca a venit cu vant asa ca azi am cam faurit-o prin casa.
Am facut si eu o rulada cu foetaj..dar cred ca am gresit putin, ca in loc sa pun carnea putin calita, am pus-o cruda, amestecata cu ou asa ca mi s-a cruzit aluatul la mijloc . Sau poate mi s-a cruzit din cauza ca am pus niste crema de unt in interior??
De fapt aveam niste resturi prin figider si-am vrut sa fac o rulada cu legume. Ca sa fie mai savuroasa am zis sa pun si niste carne de pui asa ca am tocat si am bagat-o acolo.
Mai bine faceam o pizza si puneam carnea de pui la gratar.
Am sa incerc data viitoare sa schimb cateceva pe-acolo si sa pun si niste cascaval.

Ma bucur enorm ca fii-mea si-a facut toate temele pentru saptamana viitoare asa ca putem si noi maine sa ne facem un program mai relaxat.

Mergi la inceput

Seara buna!
Olim, si noi suntem prin zona, ne uitam cu mic, cu mare, la romanii au talent.
eu va invit la un ceai...nu's ce m-a apucat de-am facut ceai, ca eu de voie nu beau niciodata...nu-mi place, da-n seara asta am facut o exceptie.
liliac, vai...acusi ma asteapta si pe mine temele. Ce mai face Raducu cel mancacios? In seara asta am linistit-o pe Adelina cu o bucata de paine... si m-am gandit la voi. asa am reusit si eu sa mananc.
totusi, ma duc sa culc gasca...noapte buna!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Black, momentan nu zice dar ...o urma...caci la Bucurest cica umbla cainii cu servicii in coada...
Lora, sunt multe...se simtetensiunea in aer din partea lor...Ioana merge si marti la Bucurest cred ca ii face serclaj, pare se ca e colul putin deschis. A luat tratament si nu cred ca s-a rezolvat ceva.Mai e si cu diferenta de RH intre ei( ea pozitiv el negativ) mai ramane sa fie prima sarcina la ea, nu intreb caci supar cu orice intreb. Dan e la fel, cam stresat de starea de tensiune din casa.Lor li se pare ca li se cuvine TOT! sunt multe de zis.Momentan nou tacem si asteptam sa vedem: o fi doar ceva pasager? asta din partea Ioanei acum, nu vorbeste decat strictul necesar cu noi, fara nici o discutie in prealabil, isi mananca ei doi la ore diferite de noi...si altele...e o chestie penibila si nu o intelegem...dar bine eu gatesc si fac tot caci o protejez la propriu, dar mi se pare ca ma ia chiar de tampita!de cand a venit de ;la dr. si ne-a zis ca nu e Ok colul am hotarat sa tea in pat si sa f eu tot, dar....nici asa nu e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele!

Eu sunt racita cobza, nu stiu de unde am furat-o

liliac1 ,taci, ca nici mie nu mi-a iesit un chec, a ramas crud la mijloc ,dar am incropit repede niste clatite cu Nutella si m-am scos

Sunt un pic stresata din cauza dietei ,am stagnat si ma enervez repede

Va ca plec la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Koky sanatate multa! e vremea gripelor, le gasim peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Este urat, ploua, este frig (si la Sibiu, si la Brasov), iar eu sunt cu stomacul in gat de emotii! Ieri am trecut de proba practica (eliminatorie), maine am cele 2 probe scrise si saptamana vitoare rezultatul! A fost urat, mai ales ca am dat cu o comisie super serioasa de la Cluj. In fine, trebuie sa ma obisnuiesc caci in meseria mea am enorm de multe examene de dat, mult stress depus aiurea pe coronare, desi eu vreau sa-mi vad si nepotii!

Lora, sa pupi fetele frumoase! Nici nu te mai intreb ce-i dai de mancare Adelinei, deja este cu mult mai divesificata decat Dragos. Ieri a montat sotul si patutul-masina al juniorului, asa mult i-a placut lui Dagos de a dormit intreaga nopate neintors! Sper sa ai si tu parte numai de nopti linistite!

Liliac, deja inventii in bucatarie! Ce face piticul casei? Ce spune nou? Sunt stresata iarasi, caci Dragos nu spune decat "a ma" (banuiesc ca a mea, caci spune asa exact in momentul in care vreau sa-i iau ceva din mana lui), "taci", "pai" dar asta spunea ieri sarind de bucurie in jurul patului nou. Il duc iar la reevaluare dupa sarbatori si caut musai logoped.

Olim, cum merg terapiile? Banuiesc ca bine, te-am simtit mai prezenta pe forum.

Doina, daca este sarcina cu risc, exact asta ar tb sa faca Ioana: sa stea in pat, sa se menajeze, sa nu se supere, sa nu care greutati. Cate o plimbare usoara, din cand in cand. Stiu, am trecut prin asta, si nu-i usor sa stii ca poti pierde sarcina, mai ales ca este pretioasa! Cat despre faptul ca mananca separat de voi, nici eu nu mananc in acelasi timp cu sotul. Numai micul dejun de sambata si duminica, in rest fiecare cum apuca si cand vrea! Asta nu-i motiv de suparare, insa faptul ca este atmosfera incarcata nu-i bine! Te incarca si pe tine negativ, dar si pe Ioana! Sper ca Saptamana Mare sa ne mai descreteasca fruntile la toti!

Kokiy,de obici apare si perioada de platou. Un pic de efort fizic in plus (dupa ce te insanatosesti) sau o dieta mai lichidiana cateva zile, numai cat sa misti acul cantarului in jos.

Si ca tot vorbim de sarbatori, ce aveti de gand sa le cumparati copiilor de Iepuras? Eu tot imi storc mintea si nu gasesc ceva convenabil. Dar de gatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutari din .....madrid
marius are 3 zile de reuniuni veterinare la madrid, si suntem si noi cu el
nu avem net, ca stam la 5 stele si acolo se plateste45 de euorpe 24 de ore, dar ne descurcam
aseara am fost la Santiago Bernabeu cu Alex, care a fost fff incantat de Real Madrid, adevaru ca nerita vazut.
dupa ce ajung acasa, pun poze pe FB.

va pe toate

Mergi la inceput

Fetelor, scuze ca nu mai reusesc sa scriu, dar pana nu ies dintii astia.... Adelina a facut iar febra azi si e nervoasa si agitata de numa', mi-e asa mila de ea ca trage tot cu gingiile, baga tot in gura si tipa, mititica. Da' scapam noi si de asta! In rest, e bine, mananca, se joaca, dar cand o iau durerileeee!!!

Mergi la inceput