NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -4
Raspunsuri - Pagina 25
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mik
pardon, teodoreanu Mik. |
Si cine e Teodoreanu?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
ramiris spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Si cine e Teodoreanu? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Ionel Teodoreanu, un mare scriitor roman.
A scris printre altele "La Medeleni".
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ramiris
Ionel Teodoreanu, un mare scriitor roman. A scris printre altele "La Medeleni". |
Aaaaaaaa, stiam doar ca nu s-au facut 'conexiunile'. Multumesc.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris Cine e Ionel Teodorescu? |
Un Ionel Teodoreanu in tenesi.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Un Ionel Teodoreanu in tenesi. |
Nu, mey. In ten-Ieshi.
PS : Cind am scris "perla" ma gindeam la Hortensia Papadat-Bengescu care scria neologismele in franceza.
Ioana_Pos spune:
"scapa de acnee - descopera puterea ingredientelor profesionale". aici nu se potrivea mai bine 'profesioniste'?
viviana spune:
Cred ca profesionist se refera numai la persoane.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Monnvas spune:
Nu am gasit sensul asta atestat nici la "profesionist", nici la "profesional", asa ca dictionarele nu ne ajuta.
Eu as vota cu profesionist.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
bbea spune:
pe mine ma intriga acum folosirea adverbului "tare"....Pe toti ii aud "Imi place tare"...Ca sa nu mai spun ca invatatoare fiind, innebunesc cand fostii mei elevi care sunt studenti acum imi trimit mesaje cu prescurtari ciudate pe care le folosesc ei pe chat/mess/facebook...un fel de traducere fonetica la prosteala...nu e limba romana pe care m-am chinuit atat sa le-o predau
corap spune:
Bunurile care servesc la exercitarea ocupatiei debitorului nu pot fi supuse executarii silite decat numai in lipsa de alte bunuri urmaribile si numai pentru obligatii de intretinere, chirii, arenzi sau alte creante privilegiate asupra mobilelor.
(art. 401 din codul de procedura civila).
si nu va ganditi ca-i de 100 de ani exprimarea - li s-a parut un text atat de reusit incat l-au preluat nemodificat si in viitorul nou cod
bine, toata legislatia e plina de exprimari delicioase - de multe ori te gandesti ca-i facuta de picatii la bac
in alta ordine de idei, eu zic ca profesionist se refera numai la o persoana (fizica sau juridica ), nu si la ingrediente. profesional eu il inteleg referitor la o profesiune, legat de o profesiune, si mi se pare ca ingredientele pot fi numai profesionale, nu si profesioniste (parerea mea)