Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 16
cosmi1975 spune:
salutare gagici....offf ce tragedie in japonia,asa ma inspaimanta chestiile astea
am dus papanul la gradii ,Bianca e acasa spre bine ...
Giova sper ca sunteti ok...
Maraki si Stefan vomita cand are febra ....pb asa reactioneaza organismul.....
Toanca ...nu era pb de bani ...dar mi se par multi pt o raceala si daca ma gandesc ac sunt atatia oameni amarati chiar o suma mare
Silvii am sa caut si eu serialul daca zici ca e bun
fug sa fac curat
andiaroro spune:
Fetelor, nici prin minte nu mi-a trecut sa minimizez ce s-ar putea intampla, daca s-ar complica scarlatina. Ca putem muri si daca ne intepam la un deget si facem septicemie. Doar ca modul de abordare mi s-a parut nitel exagerat si nu m-as fi apucat sa vorbesc, daca nu am fi trecut si noi prin asta...Cand sunt deja copii care au, dr ii suspecteaza pe toti cei care fac angina in aceiasi perioada si mai au si nesansa sa le apara ceva pe piele. Ca doar asa a fost la noi. Oricum, pentru noi a fost pana la urma o chestie pozitiva in sensul ca a tr sa-i dau preventiv si Anastasiei antibiotic si asa am descoperit alergia la penicilina si nefiind bolnava la modul "concret" de ceva nu ne-am mai batut capul cu solutii ca ar fi fost complicat sa apara alergia cand era bolnava de ceva si nu i se potrivea antibioticul...Si asa s-a intamplat de fiecare data cand ne duceam si credea el ca ar avea Alex scarlatina: antibiotic si analiza la urina la ceva saptamani dupa ca sa fie sigur ca a avut...Si n-a avut de fapt niciodata. Nici gand sa ne puna si pe noi sa luam ceva.
Poate in Ro aplica procedurile de "urgenta" pentru toata lumea
loren@ spune:
Iuliana Bia nu a mai mers din dec. la gradi. Scurt istoric..in oct. se pricopseste cu scarlatina si sta 1 sapt. in spital, inca 3 acasa pina termina moldaminul, iar in ultima sapt. incepe cu tuse si muci, care au durat fix pina la 1 ian. In acest timp am mers cu ea la "celebru" Stanciu, care decreteaza fara gradi, normal iar antibiotic, diagnostic faringita, concluzia lui sa o operam si de amigdale, ca prea se imbolnaveste des. Cind am auzit asa am stabilit sa o tin acasa pe toata perioada iernii, ma saturasem de atitea antibiotice la ea, de zile intregi de aerosoli pe care le facea in tandem cu Larisa. Ca atare, anul trecut am avut 2 internari cu Bia in spital, una in ap. cu pneumonie, alta in oct., o op. de polipi si sugestia de a o opera si de amigdale, dar nu am de gind!Cred ca pe 1 ap o trimit la gradi si gata. Mi-a parut tare rau de Matei cind l-am vazut lovit de creanga aia...cred ca ti s-au taiat picioarele...ca si mie cind si-a spart Lari mai sus de buza fata si a trebuit cususta. Sper sa nu ramina totusi cu semn cu trecerea timpului...acum e vizibil, chiar daca nu din avion. Dar vorba aia..ai copii, ai bucurii, asa ca incerc sa le iau cum sunt!
maraki spune:
Hello,
Doaamne....saracii japonezi!!! Daca ar fi fost la noiŽun cutremur atat de mare, nu ar mai fi ramas nimic in picioare! De tsunami sant amenintate si alte tari printre care si Rusia.Ma uit la CNN de cand am venit acasa
Ana, tin minte ca la mine in scoala a fost un caz de scarlatina si s-a inchis clasa, au venit aia de la sanepid cu dezinsectia.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Matraki si eu sunt bulversata cu imagile si toate cele de la japonezi
Lorena offf dar ce sensibila e Bia
toanca spune:
Doaamne....saracii japonezi.....cat au de indurat!
Cata, imi pare rau de Bia!
La Matei nu a ramas semn, desi atunci cand e frig afara sau plange se inroseste exact pe semnul unde a fost zgariat!
Maraki, nici la noi daca ar fi fost un asemenea cutremur, Doamne Fereste, nu ar mai fi ramas nimic in picioare!
Nici nu vreau sa ma gandesc!
Silvi, Alain sigur o sa fi incantat de bunica
Giova spune:
Edi a varsat aseara dupa ce a luat nurofenul...i-a scazut febra, a inceput sa arda dim. la 4. I-am bagat un paracetamol in fundic si sosete cu apa si otet in picioare, masaj pe tot corpul cu aceeasi compozitie si somn pana dimineata, pe pieptul meu.
De atunci nu a mai avut febra, laptele nu-l bea, de mancat mananca.
Marco e ok, fara febra si cu pielea curata. asa ca astept rezultatuil de la analize. Sper din suflet sa fie doar o simpla viroza si nu scarlatina...mai ales ca nu a intrat in contact cu nimeni bolnav.
Soacra a venit de dim. cu un buchet de frezi......am lasat-o cu copiii, eu am plecat in mall, acum ea freaca balconul, copiii dorm si eu pe net.
Cred ca pana luni va sta, din ce am inteles.
Sunt asa de mandra de mine....chiar i-au placut pozele mele profului. si desi nu am asa aparat performant, obiectivul cica e bestial. Un coleg, cu body mai performant decat al meu si cu acelasi obiectiv a scos niste cadre foarte inchise. conteaza sa stii cum sa setezi aparatul, distanta, unghiurile.....eu am fost ajutata de ceva colegi nikonisti de la curs....caci pana ma prind eu ce si cum, mai dureaza.
In schimb ieri am fost toti la o expozitie de am pozat si la toti ne-au iesit poze bune.
Am reusit sa mut si data examenului, de pe 29 pe 28. caci noi in 30 zburam spre Madrid din Cluj si trebuiau dusi copiii in Alba. si eram cam contra cronometru.
diseara ies cu sotul si nasii lui Marco la cina si prin vreun club ceva...si sa mor de stiu cu ce sa ma imbrac
ma pun sa citesc ce ati scris si revin.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
asa...
Cata ma bucur ca ai intrat, chiar daca numai sa-mi raspunzi mie. ne-am bucura daca ai face-o mai des.
Mai nu stiu ce sa zic, Filip al Candei a avut scarlatina si l-a internat e drept, doar ca nu stateau acolo...e groaznic in spitalul ala. mergeam la injectie seara si dimineata. si la el cica nu si-a facut efectul penicilina si a dat in otita, i-a schimbat antibioticul, dupa care a facut moldamin. Taminei i-a dat doar Clacid, a facut numai angina, dar era saraca dupa varicela.
Eu sper ca Marco sa nu aiba asa ceva, pielea e curata...dar vom vedea analizele de sange. caz de scarlatina, la ei in gradi nu au (cel putin nu a sesizat niciun parinte). si noi prin locuri de joaca, nu am fost. gradi si acasa, doar.
Imi pare rau de Bia ca a avut asa ceva, si mai ales ca nu sunt imunizati la acest streptococ.
Silvia deci si-a gasit job soacra la voi. si unde va sta? cu voi? sper sa te ajute de acum incolo cu Alain, sa mai iesiti si voi 2.
Cosmi cum mai e Bianca? spondiloza???deja???
Maraki pai nu am mers la homeopat. macar de mergeam, ca aia nu-mi dadea asa repede antibiotic ca dr. de familie. si uite ca acum din cauza augumentinului nu va iesi concludent exudatul. dar macar se vede in sange.
si ce parere sa mai cer? am fost la spitalul de boli infectioase si l-au studiat 3 dr. de specialitate. daca ei nu stiu, atunci cine????
ei au zis ca nu e scarlatina si ca prea s-a panicat dr. de familie. acum asteptam rezultatele sangelui.
Soacra a venit acum o saptamana din Germania. Miercuri a mers la aRAD la frate-su de i-a taiat un porc si azi dim. a venit la noi.
Ana sunt multe cazuri de scarlatina in oras, si chiar zicea si canda...de ce nu ne da tratament medicul de fam. si ne mai trimit la boli contagioase? asa o fi procedura in astfel de cazuri, cica trebuie sa te aiba in evidenta si trimit fisa la Sanepid...de ce...nu stiu. caci daca ar fi scarlatina, eu anunt la gradi. dar daca dir. nu anunta la sanepid sa vina aia sa dezinfecteze tot si sa faca exudate, tot naiba aia e...degeaba il au pe Marco in evidenta.
Cata of mai ce sensibila este Bia...draga de ea. dar a bagat antibiotice la greu, nu gluma.
am vazut si eu la tv dezastrul din japonia. of...ce tragedie!
si o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
M-a socat si pe mine faza cu cutremurul, Doamne fereste cum se poate totul darama intr-o clipa, nici nu ne gandim la asta...
Giova soacra mea isi va inchiria ceva deindata ce ajunge, o sa stea la noi pana ii livreaza mobila si se instaleaza. In vara sa vad cum reusesc cu concedii si restul dar poate ne mutam si noi, ma tenteaza sa inchiriem o casa ceva sa vedem ca mi-e si frica sa stau singura noaptea si cum al meu sot face in medie 7 garzi iti dai seama...Sanatate multa la pitici sa scapati cu bine. Sa ne arati ce poze ai facut
Iuliana sa il dai pe Matei cu ungvent cu propolis, cicatrizant, daca vezi ca are ceva urma de semn ca face minuni. Alain a fost cusut la cap si-a spart capul de vreo 2 ani in ceva colt de canapea cu mama langa el si a avut un fir l-am dat vreo 2 luni nonstop cu acest ungvent si nu are nici un semn desi toti ziceau ca se va vedea si ca pe masura ce creste va creste si cicatricea, am scapat cu bine .
silvi_2005 spune:
Am o leneeeeeeeeeee in mine de mor as avea si de spalat si de calcat...dar m-am intors din oras si ma invart ca o gainusa fara sa fac nimic