Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 7
happymumy spune:
Uff, eu nu mai am timp de nimic. Suntm super ocupata la servici, aseara am venit la 7, si cind ajung acasa sunt buimaca si am dureri de cap ingrozitoare.
Pisoi, felicitari! Cit despre dus, nici nu mai tin minte, ca a fost tare demult!!
Rox, nu stiu daca mai e valabil nr de tel care il am eu ( unul de acum 6 ani
), si oricum nu as fi indraznit sa te deranjez duminica. Am rezolvat pia la urma, am cautat pe net si am ajuns pina la urma pe Bld Mamaia la vaya dent, parca. A auzit cineva de cainetul asta? Sau de dr Monica Gheorghiu? Sper sa fi retinut bine . I-a extras dintisorul buclucas si mi-a zis ca are nevoie de aparat denar. Asta stiam si eu , numai ca dr la care am dus-o eu inainte, mi-a explicat ca aparatul se pune dupa ce isi schimba toti dintii de lapte, asa ca am stat linistita. Acum, doamna dr la care amfost duminica mi-a spus ca nu e nevoie sa astept, ba dimpotriva e mai indicat sa-i pun aparat dentar acum pina nu ii cresc toti cei definitivi. Pina la urma i-a luat si mulajul dintisorilor , ca sa-i dea comanda de aparat. Mi-a spus ca ma costa 10 mil. E ok ca si pre? E mult, putin? Dar , mai mult ma intereseaza daca opinia ei e una corecta sau nu, ca nu mai inteleg nimic.
Pupici! Am putina treaba.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
bettyk spune:
neata fetele! sunta tare matinala azi
. m-am trezit cu o durere de burta,nu am mai putut dormi asa ca mi-am pregatit cafeluta. o las aici si pentru voi!![]()
sanatate bolnaviorilor! nu stiu ce se intampla,dar e tare pacatoasa viroza asta. da febra mare,cateva zile la rand .si fetita prietenei mele a avut febra peste 39, 3- 4 zile la rand. stau cu ochii pe fii-mea mereu si o controlez nonstop. sa nu imi ia ceva de la scoala ca sunt ingrozita.
Happy, e bun aparatul dentar dar la varsta ei ar trebui sa fie mobil. cel putin mie asa mi-a zis doctorul la care am fost cu Alexia mea. cel fix nu e pentru cei mici,intrucat e mai greu cu igiena orala. si eu am fost cu copilul la stomatolog. a trebuit s aii extraga ambii premolari de lapte. ii ieseau cei definitivi si ieseau strambi.mi-a recomandat si mie aparat dentar dar dupa controlul de peste 6 luni. sa vedem pana atunci evolutia exacta.
pupici!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
Dodo-pui spune:
dragelor
Va doresc o zi frumoasa si numai bine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
mneatza,
azi sa ma iertati daca scriu prostii. nu vad bine...imi ard ochii, ma doare capul, oasele si tot...copilul e super, eu sunt praf.
pisoi, eu am facut dus dupa cezariana inca din spital. a doua zi.am avut peste cusatura un mic pansament si atat. dus la greu.era si f cald, si nu cred ca as fi rezistat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Cristina!! (Crig) sa fii sanatoasa si iubita si fericita!! 

Pisoi felicitari pentru alaptarea exclusiva. tot inainte cu succes! fa dus linistita.
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgipuia Fetili da un cost la cercelusi plus procedeu stiti? ![]() |
da, asa cum a zis Gabi, vreo 20-30 de lei costa. cerceii de unica folosinta care se pun se tin o luna, apoi ii pui tu de care vrei.
Ghiulten, numarul meu e fix ala
gata, la munci cu mine.
sa aveti o zi buna si sanatate tuturor bolnaviorilor!
mihaela77O spune:
'neata...
Crig,la multi ani,sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Crig- Cristina draga LA MULTI ANI! Sa ai o viata plina de multe realizari, de fericire si liniste sufleteasca...pup si pe Mariuca 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
jone spune:
buna dimineata,
Cristina LA MULTI ANI! multi pupici dulci!
eu am pus binacai si ma costat cercei + pusul vreo 45 de ron.
si am vrut musai cu pietricica rosie.
i-am tinut mai mult de o luna.
si georgi... sa ii dea semn pe lobul urechii (de acasa) cu pixul.
lulu e gripa ( sau raceala) clar!
pup.
ps. nu am dormit azi noapte ca bia a avut nasul infundat.
Dodo-pui spune:
Crig72

la multi ani sanatosi,fericiti ....iar comoara ta sa-ti aduca numai bucurii
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisoi_aluna spune:
Multumesc, fetelor. Am facut pana la urma dus aseara, cu un pansament ca cel din spital, ca macar sa fereasca de sapun daca nu de apa.
In schimb, ma omoara gatul. Nu pot sa zic ca ma doare, dar ma deranjeaza foarte tare pana la tuse involuntara, care imi da dureri la operatie de nu mai stiu de mine. Iau propolis cu vitamina C, Homeogene, Osscillo, miere la greu, ceaiuri degeaba...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...