Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am primit mesaj de la Alinush. e in spital , nu are laptic pt printesa inca. ne pup.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata! Noroc cu printesa ca vrea desene si asa fur si 5 minute sa intru la voi.
Madutza, bine ati revenit!

Noi suntem bine, am avut azi noapte iar contractii, si un bebelus agitat in burtica, acum ma doare putin spatele. Nici nu ma mai gandesc, cand o fi sa vrea sa iasa afara va fi binevenit.
Va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!
raportam o super noapte! Donsoara a adormit la 12, s-a trezit la 5 sa pape si apoi la 9!

MVB, si noi tot pe Infanrix mergem.

ZIKI, esti frumusica foc! O sa-ti fie dor de "burtoi", o sa vezi...

TUNDE, mie dr mi-a spus sa nu-mi pun nici o centura, sa las muschii sa lucreze singuri, si vad ca a avut dreptate, s-0a dus burtica aproape de tot!

FOXY, imi par erau ca pustiul tau e agitat...nasol cu colicii astia, hai ca acus fac trei luni si scapam toate de beleaua asta (...si dup-aia incep dintii, alta epopee!)

VAS, ZIKI, HAIDETI FETELOR CU BEBELUSII!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

va multumim pentru urale!!!
va uram tuturor celor care asteapta bebe sa treaca cu bine peste durerile nasterii si sa se bucure de pruncii lor.
noi deja avem 9 zile, si am experimentat colicii,constipatia, diaree.
acum incercam sa tratam constipatia cu debridat+espumisan.deh,daca atunci cand avea scaune moi i-am dat 1 zi prenan+zeama de orez,la indicatiile medicului, am pus-o pe butuci.
acum incercam sa reparam greseala cu debridat, sau supozior in caz de maxima urgenta.
oricum am inteles ca debridat este destul de bun in colici si constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA FETELOR

Fifitza mea e foarte rea seara...cred ca o iau de coditze
Easa cum ziceti si voi agitata...tzatza ba ii trebuie ba ma zgaraie si o scuipa..nu-si trage piciorusele...nu pare a fe durere de burtica doar nervi...pana la 1.30 ne-am distrat amndouaseara de la 8...
As lasa sa urle dar mi-e mila de baietzi..asa se aude in toata casacand urla de nu pot sa dormi..
Seara iarasi am ajuns la provizii...cand sunt epuizata la maxim nu mai am lapte...ma doare la ulcer..si spatele..ce mulg ziua ii dau seara
M-am hotarat sa nu-i fac baie numai tot a duoa zi

Mi-am luat inima in dinti si m-am uitat in oglinda...numai atze...nu arata bine deloc...oare cand trebuie sa cada ?
Mai am si hemoroizi..
offf....

Eram asa de fericita si linistita cu bebe cuminte
Dar daca ai copil agitat ..te agiti si tu fara sa vrei

pffai ce postare negativa..

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

Tunde, stai linistita, eu m am uitat la 2 saptamani dupa nastere, abia atunci mi am facut curaj...ziceai ca a scapat papiota de ata acolo,mi au cazut intre a 4 a si a 5 a saptamana, saptamana asta merg la control , sa vad ce zice, cum e, mi e groaza de valvele alea iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

Ce liniste,unde ati fugit ?
Tunde..nu e rea mai printesuca,are ea ceva de o deranjeaza,poate colicii,chiar daca nu isi strange picioarele sigur o deranjeaza burtica..poate e si prea obosita..ooof

Eu m-am trezit la 8 cu o energie cum nu am mai avut de mult..la 8.30 eram la cumparaturi,am facut puiul cu smantana pentru iubit,ardei copti,pulpe si aripi de pui la gratar..acu astept sa bag painica la cuptor ca deja sare din castron,asa tare s-a umflat in pene acolo.
diseara mai execut niste clatite(tot potfele sotului) si gata.
oricum sper ca de la 2 sa bag somn de voie.

Ziki ... ???

Sa aveti o duminica frumoasa!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lucia..Tunde,asa rau v-a cusut mai ?
Ma gandeam ca daca au avansat cu operatia de cezariana( de o coase asa misto,subtire si nici nu lasa urme)..credeam ca si cusatura de la dansa va fi altfel..ca au mai lucrat la ''indemanare'',e aiurea asa. Am avut si eu la prima nastere cusaturi..dar nu stiu exact ce durea mai tare,cusatura sau hemoroizii vb lu Tunde..a fost groaznic. Oricum se simte si acu taietura,e pielea super sensibila si subtire acolo.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

in sfarsit mai am o pauza...doarme!
Exact la fel si la mine-uite tzatza nu e tzatza, urlat, dat din picioare, stat treaz pana nu mai poate...
Bai nene, o fi zodia de-s asa de agitati copchiii astia?
Roxx da' ce incurajare ai pt noi....las' ca trec colicii astia...ne apucam de masele!!! uiuuu
Tunde dar esti rezistenta draga-de la 8 la 1.30!!! eu dadeam cu pernele de pat aseara. bebele l-am plasat lui buni, ea era calma . L-a adormit pe bebe...pana la urma!
Asta e, procesul de crestere!
Shines - ti-ai revenit vad, iar gospodina infocata! Bravo!
am plecat, iar vrea tzatza...

mami fericita de KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata si de la noi!

noi raportam un bb cuminte foc. pana acum. ziua doarme de rupe, noaptea trecuta a dormit, dar papa cam des. de la 1 la 9 cand m-am trezit, de 5 ori. nu vreau sa cedez tentatiei de a-i da lp, desi asa imi propusesem. il mai las, poate isi face program. oricum, eu prefer un bb mancacios si care sa ma frece nitel cu mesele decat unul urlacios.
se pare ca burtica nu-l mai supara, dar am lasat-o si eu mai moale cu fructele de toate neamurile.

azi a avut sotul o iesire dragastoasa si m-a ciupit de fund si cand colo intrebare: auzi, tu porti pampers?...tamponul de lauza, deh...de unde sa stie d-astea.

tunde, incearca sa fii si tu linistita. stii ca starea de agitatie a mamei se transmite copilului. hai ca-si face fifitza un program si sa vezi ce bine o sa va intelegeti. eu m-am uitat din primazi si pt.ca nu m-a taiat, s-a umflat ca o gogoasa . tare speriata am fost, dar se pare ca s-a retras aproape complet.
de dureri de fund am scapat tura asta. la david ma durea mai tare fundul decat taietura.

vas, ziki? pup burticile rabdatoare.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput