Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata,

Ziki, multumim de cafea si tratatie. Bucura-te de burtica ta, nu te lasa prada gandurilor negre! Am auzit ca in State te lasa si pana la 42 de saptamani daca sarcina e ok, asa ca mai poti duce .

Multumim foarte mult pentru urari, fetele: gabrielaromt, tunde, missmj, madalina_m! Sa va traiasca si voua puiutii! Sa fie sanatosi si NECOLICOSI!

Raportam o noapte cu 4 ore de somn in sir . Fata de zero sau o ora e mult, asa ca acum sunt fresh . Pe vremuri, fara 9 ore ma simteam ametita rau. Uite asa se obisnuieste omul cu putin . O alta veste buna este ca ne-au ocolit colicii ! Nu stiu daca de la ceai sau daca pur si simplu asa se intampla. Sunt asa de minunate parturile si kk fara dureri... Devine doar serioasa cand le face, nu mai plange. Am mai citit despre colici si am decis sa nu-i mai dau picaturi (nu stiu totusi ce-o sa fac la disperare), pentru ca se spune ca pot avea efecte secundare. In plus ma ingrozeste zaharul din ele.

Am ramas datoare cu un raspuns. Da Doloress , laptele meu se pare ca nu are nimic, este doar insuficient. Bebelina il papa cu pofta din biberon si se vede ca se simte mai bine cu LM decat cu LP. Ce as vrea sa am si eu mai mult lapte! Din pacate in zilele si noptile de maraiala nu am apucat sa ma mulg cum trebuie si acum dau mai putin. Nu ma las totusi, stau agatata de pompa . Nu as generaliza totusi. Sunt organisme si organisme. Asa cum unele mame au lapte insuficient, poate ca altele nu il au destul de consistent. E ca si cum ai spune ca inima functioneaza perfect la toti oamenii. Asta este parerea mea, desi multi doctori spun ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun.

Si da, alaptarea pentru mine este un subiect extrem de sensibil, cum cred ca este pentru orice mama care nu o face cum isi doreste. pentru toate fetele care au trecut sau trec prin asta.

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

ziki, stiu ca efectiv nu mai poti, dar nu apela la cezariana daca ti-ai dorit o nastere naturala. e pacat, acum pe ultima suta de metri. o sa-ti para rau pt. o saptamana in plus. doar nu o sa nasti la 45 de saptamani. eu am cel putin 4 cunostinte care au nascut la 42 de saptamani si totul a fost foarte ok cu bebelushii. gandeste-te casi pe flavia ai nascut-o tarzior, deci poate asta e termenul la tine, 41+. hai ca te incurajam si noi cat putem sa mai rezisti oleaca.

fug, ca plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata!
Ziki mama stai linistita. Te inteleg perfect, eu azi dimineata am si bagat un plans, dar acum mi/am revenit.Aceleasi ganduri ma macina si pe mine, greutate, riscuri, dar cred ca corpul nostru stie mai bine ce si cum.
In cel mai rau caz poate totusi sa/ti faca inducere daca tot nu nasti, dar vorba lui Sherbi la tine cam asta e termenul. AM si eu multe prietene care au nascut peste 40 de saptamani asa ca nu e anormal si sa stii ca beblusii nu au depasit 3.200 kg. Eu i/am calculat inclusiv la maica/mea sa vad la cate saptamani m/a nascut si a iesit fix 40. Asa ca.....
Eu azi aveam data propusa de mine, 22, mai este pana seara timp, asa ca sper. Cu toate ca azi noapte nu am avut decat o contractie, iar in rest m/am uitat numai pe pereti sperand sa mi se rupa apa. Imi stiu toate defectele tavanului. Si la ora 7 m/am trezit.
Nu ma simt grea dar eu nu prea pot respira. Azi cred ca voi face mai multa miscare, poate, poate.
Roxx, foarte frumos mesajul..........

va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la noi!Imi pare rau ca nu reusesc sa fiu foarte activa,dar la noi mai dureaza pana ne acomadam una cu cealalta.
Sa fac si eu putina galerie pt burticutele noastre:

HAI VAS!!!HAI ZIKI!!!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

roxx, foarte frumos si emotionant mesajul. eu il gasesc perfect, transmite exact ce simtim toate dintre noi. multumim din suflet ca te-ai ocupat de misiunea grea de a compune acest mesaj care ne reprezinta pe toate. sunt convinsa ca si mamicile de martie aprilie vor fi profund emotionate la citirea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata si de la mine!

Doamne ce ninge afara si ce s-a asezat
Am avut o noapte o foarte buna..cu somn de la 10 la 4..apoi papa si somn pana la 7

Ziki..ne te gandii la cezariana ,e pacat. Hai ca vine el
Daca si la Flavia a fost la fel,inseamna ca asa ''lucreaza'' organismul tau..totul va fi ok

Roxx..e foarte frumos scris mesajul,nu cred ca cineva ar avea completari sau modificari.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' ubitele

Ziki, curaj mamica mumoasa, acum vine printisorul

Eu am avut o prima noapte buna, printesa este bine, hranace, pacat ca nu am eu lapte asa sa o satur, de fapt nici nu cred ca este lapte, dar ma rog ......oricum fata din spital , lp papa mai putin.Tzitzile mele sunt franjuri, am incercat cu mameloane de silicon, dar nu se lasa pacalita.
punem si pozici ma tarziu

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici si mamici.

O mica galerie mai intai:

HAI ZIKI!!!HAI VAS!!!

HAI BEBEII CA ABIA VA MAI ASTEAPTA MAMICILE VOASTRE!!!

Roxx super mesajul de predare a stafetei. Cuprinde tot ce a caracterizat odiseea noastra. pt mami talentata.

Despre noi nu e mare lucru de spus. Ne place sa ne certam cu tzizti seara inainte de culcare. Desi ne e foame papam dintr-o tzatza, nu ne somnul, apoi facem scandal si nu mai vrem sa papam din nici una. Adormim intr-un final si ne trezim la 11 juma ca ne e foame iar.

Nu am avut timp sa citesc din urma. Sper ca toata lumea e bine si sanatoasa. Pupici la toate mamicile si buburuzele, dar si pt burtici.

Sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Roxx-foarte frumos mesajul de predare al stafetei.Multumim mult ca te-ai ocupat de el.

Fetelor am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.
In maternitate am dat fetita cu pudra si a ajuns pudra la putulica si nu reusesc sa o scot de acolo.Cum sa fac sa o curat??Am incercat la baita si cu betisor de ureche dar nu am reusit.
E lipita tare acolo.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..la baita,tine-o cu fundul in apa sa se inmoie bine si incearca sa cureti cu sapunel. si ziua cand o schimbi de kk..spal-o de fiecare data cu apa calda..servetelele irita.
Pentru edi e o bucurie spalatu la chiuveta deja..il bag cu fundul acolo si e tare nemultumit cand il scot..el crede ca face baie :)))

Edit: unge-o cu ulei de masline fiert si racit dupa baie,inmoiae si protejeaza pielea

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput