Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dragele mele,

Am trimis pe mailul comun mesajul de predare a stafetei, asa cum l-am gandit eu. Initial am vrut sa il discutam dupa ce se termina toate nasterile, dar pe de alta parte vreau sa fie citit si "aprobat" de cat mai multe dintre voi. Presupun ca intr-o saptamana majoritatea fetelor (sau macar cele mai active) vor intra si isi vor da cu parerea. Va rog sa downloadati attachment-ul si sa completati / reformulati pe unde considerati necesar, cu un font colorat, apoi sa retrimiteti varianta voastra.
Sper sa nu se supere fetele care nu au nascut ca vorbim deja de predarea stafetei, dar as vrea sa nu facem asta in graba pe ultima suta de metri. Mie una mi se pare un moment tare frumos si emotionant si sunt sigura ca, asa cum am asteptat si noi data de 1 ianuarie, asa asteapta si mamicile de fluturasi, prin urmare merita sa le acordam toata atentia noastra.
Astept opinii.
Pupici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

CARMEN multumim de aprecieri.
Ai fost tare frumu la botez. Sexy mama !
Eu am comandat Infacol englezesc, dar nu l-am primit inca. Cred ca maine vine.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

de unde l-ai comandat ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetele,

Laura, multumesc ca ai anuntat fetele si pentru galerie, la ce dureri am avut m-am consolat cu gandul ca am o armata de mamici si burtici care se gandesc la mine.

Noi am ajuns azi acasa, ne place , tati o tine intr-o betie de cand s-a nascut printesa, mami a avut o mica depresie .

Felicitari fetelor care au nascut si refacere usoara si multa putere celor care au mai ramas.

Eu nu va povestesc experienta mea , cel putin nu am de gand sa o mai repet vreodata.

Acum partea interesanta.... intrebari

- cand ati facut dus cu sapun prima oara(pt. cele care au nascut natural si epiziotomie + rupturi)
.................am uitat tot , cand imi revin va intreb

Va pup ma duc sa mai prind o ora de somn

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Dragele mele,

Am trimis pe mailul comun mesajul de predare a stafetei, asa cum l-am gandit eu. Initial am vrut sa il discutam dupa ce se termina toate nasterile, dar pe de alta parte vreau sa fie citit si "aprobat" de cat mai multe dintre voi. Presupun ca intr-o saptamana majoritatea fetelor (sau macar cele mai active) vor intra si isi vor da cu parerea. Va rog sa downloadati attachment-ul si sa completati / reformulati pe unde considerati necesar, cu un font colorat, apoi sa retrimiteti varianta voastra.
Sper sa nu se supere fetele care nu au nascut ca vorbim deja de predarea stafetei, dar as vrea sa nu facem asta in graba pe ultima suta de metri. Mie una mi se pare un moment tare frumos si emotionant si sunt sigura ca, asa cum am asteptat si noi data de 1 ianuarie, asa asteapta si mamicile de fluturasi, prin urmare merita sa le acordam toata atentia noastra.
Astept opinii.
Pupici

Ce opinii, ce schimbari...ca abia am putut sa citesc printre lacrimi. mesajul de predare a stafetei trebuie sa transmita emotie...iar eu am simtit din plin emotii , am retrait toate momentele odiseei...si cele frumoase,si cele triste.Doamne nu imi vine sa cred ca a venit randul nostru sa incheiem odiseea, parca ieri eram cu burtile la gura,primeam cu lacrimi in ochi stafeta de la ursuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Un mesaj cu adevarat emotionant,bravo Roxana,esti minunata

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

CARMEN multumim de aprecieri.
Ai fost tare frumu la botez. Sexy mama !
Eu am comandat Infacol englezesc, dar nu l-am primit inca. Cred ca maine vine.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

de unde l-ai comandat ?

Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetele care dati vitamina C la bebei, ce scrie pe flacon? Este "vitamina C natural" sau simplu "vitamina C"?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX super mesajul. Citit, bazait, PLACUT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Super, Roxana!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Eu nu pot sa intru pe gmail.

imi mai dati parola odata?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput