Mi-a fost rusine (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Intamplare povestita de un amic pompier. E din vara trecuta cand erau calduri cam ca cele de acum:

Cand colo ce sa vezi?! Prietena omului era tolanita pe pat, complet dezbracata din motive de caldura mare, nenicule.. Amicul se scuza, fata isi ia un halat, rosie de rusine, amicul stacojiu ca, peste toate mai era si colega sotiei lui.

Daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie. Ar exista numai tari invidioase, care nu īsi vorbesc.

Io cred ca de caldura nu inteleg: cum adica, prietena amicului era colega cu sotia lui? ...Sau care-i faza?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Intamplare povestita de un amic pompier. E din vara trecuta cand erau calduri cam ca cele de acum:

Cand colo ce sa vezi?! Prietena omului era tolanita pe pat, complet dezbracata din motive de caldura mare, nenicule.. Amicul se scuza, fata isi ia un halat, rosie de rusine, amicul stacojiu ca, peste toate mai era si colega sotiei lui.

Daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie. Ar exista numai tari invidioase, care nu īsi vorbesc.

Io cred ca de caldura nu inteleg: cum adica, prietena amicului era colega cu sotia lui? ...Sau care-i faza?...

pretena era a omului care a sunat dupa pompieri ca nu raspundea la telefon ....si mai era si colega cu nevasta pompierului viteaz ...nu?

https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystall

bine ca s-a terminat cu bine.

Mi s-a intamplat acum ceva timp.
Intr-o seara se stricase ceva la cablul de net si tv de pe scara, si venise o echipa de cativa tinerei (cam pustani) sa il repare.
Iar eu tot ieseam pe palier sa vad cum mai sta treaba -eram ingrijorata- si sa le dau si un scaun sa se cocoate, chestii dintr-astea.
Si, la o ultima iesire pe palier, i-am intrebat ceva, si la final, in loc sa le zic "la revedere" , sau "o seara buna" ii zic unuia : "ok, multumesc, saru-mana" - eu, ditai femeia unui amarat de pustan vreau sa zic ca am intrat rapid in casa si n-am mai iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Trebuie s-o spun pe asta, sa tinem topicul viu, nu de alta!

Acum vreo 15 ani lucram intr-o companie destul de mare, cu conducere straina, nu foarte stricta, dar nici prea lejera.
Tin minte ca in perioada aceea inca nu erau interzise reclamele alea penibile gen "8989" cu tot soiul de dudui cochete (vorba sa fie! ) care debitau delirant ineptii de genul :"iubitule, te vreau, fa-mi aia, drege-mi aia, sunt a ta, suna-ma blablabla".
Pentru ca ma scoteau din minti, si ca sa fac pe clovnul, sunam pe interior la diverse departamente si, cu vocea prefacuta bagam din top:" Suna-ma acum! 89-89-10-13. Voi fi a ta, nu mai rezist fara tine, iti promit ca vom avea o experienta incendiara blablablabla". Imi ieseau atat de bine si inventam chestii atat de traznite, incat colegii se rugau, din timp in timp de mine sa ii mai sun.
Intr-o buna zi (hm!) ma suna contabila sefa sa ma roage insistent sa mai trag un 89-89 caci se impune cu necesitate. Ma conformez. A fost una dintre cele mai de top prestatii din cariera mea de comic ambulant.La un moment dat, imi intrerup sirul aberatiilor, cu un sentiment ciudat de...ascultare "activa". Ma opresc si spun: "Asteptati putin, am ceva de verificat si revin". Las telefonul, o iau la fuga in capatul celuilalt al biroului, urc la etaj si ma opresc pe scara siderata, cu picioarele tremurand, ca doua macaroane fierte: in jurul biroului contabilei sefe, si al telefonului pus pe speaker stateau stransi ciopor majoritatea colegilor plus directorul general, presedintele firmei venit de peste hotare in vizita de lucru si un prieten-partener de afaceri al acestuia.
Am crezut ca lesin. Am respirat adanc, adapostita de scara curbata si am fugit inapoi la biroul meu, dupa ce mi-am recapatat suflul.
Nu vreau sa-mi amintesc privirile brusc admirativ-ironice ale sefilor mei a doua zi....
Am mai lucrat inca trei ani acolo dupa patania cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

super tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

salutare la toata lumea sa va povestesc si eu una tare s-a intamplat cam acum un an. munceam ca ospatarita la un restaurant aproape de roma era un botez de italieni. la acel botez erau foarte multi copiii si tin sa specific ca erau foarte obraznici era o nebunie totala dar nu va zic ca era unul de vreo 12 ani care ii intrecea pe toti mereu dadea peste ospatari tipa in fine....servim primul fel de mancare apoi trebuia sa punem in mijlocul mesei scoici care erau puse pe niste tavite micute din portelan cei din bucatarie au manjit tavitele alea cu scoici de debea le puteai tine in mana erau foarte alunecoase mergand printre mese cu trei tavite cu scoici in mana m-am dat mai langa o masa sa ii fac loc si altui ospatar sa treaca in momentul in care m-am dat laoparte mi-au alunecat tavitele din mana nu le-am scapat dar toata zeama a curs direct in capul copilului de care va ziceam ca era foarte obraznic la care maicasa care statea in fata lui ridicanduse de la masa "vezi daca nu stai si tu linestit asa iti trebuie sa te inveti mine sa nu te mai misti de pe scaun ca nu stiu ce iti fac" copilul saracu incerca sa zica ca el nu a facut nimic si maicasa tot o tinea pe a ei. eu mi-am cerut scuze i-am adus niste servetele si am plecat, mai pe la sfarsitul petrecerii servea un alt ospatar in niste pahare cu picior serbet cand ajunge ospatarul in dreptul aceluiasi copil a alunecat pe zeama de la scoici si ia varsat aceluiasi copil tot serbetul in brate la care mama copilului "ti-am zis ma sa nu te misti de pe scaun". La momentul acela am murit de ras. v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

salutare la toata lumea sa va povestesc si eu una tare s-a intamplat cam acum un an. munceam ca ospatarita la un restaurant aproape de roma era un botez de italieni. la acel botez erau foarte multi copiii si tin sa specific ca erau foarte obraznici era o nebunie totala dar nu va zic ca era unul de vreo 12 ani care ii intrecea pe toti mereu dadea peste ospatari tipa in fine....servim primul fel de mancare apoi trebuia sa punem in mijlocul mesei scoici care erau puse pe niste tavite micute din portelan cei din bucatarie au manjit tavitele alea cu scoici de debea le puteai tine in mana erau foarte alunecoase mergand printre mese cu trei tavite cu scoici in mana m-am dat mai langa o masa sa ii fac loc si altui ospatar sa treaca in momentul in care m-am dat laoparte mi-au alunecat tavitele din mana nu le-am scapat dar toata zeama a curs direct in capul copilului de care va ziceam ca era foarte obraznic la care maicasa care statea in fata lui ridicanduse de la masa "vezi daca nu stai si tu linestit asa iti trebuie sa te inveti mine sa nu te mai misti de pe scaun ca nu stiu ce iti fac" copilul saracu incerca sa zica ca el nu a facut nimic si maicasa tot o tinea pe a ei. eu mi-am cerut scuze i-am adus niste servetele si am plecat, mai pe la sfarsitul petrecerii servea un alt ospatar in niste pahare cu picior serbet cand ajunge ospatarul in dreptul aceluiasi copil a alunecat pe zeama de la scoici si ia varsat aceluiasi copil tot serbetul in brate la care mama copilului "ti-am zis ma sa nu te misti de pe scaun". La momentul acela am murit de ras. v-am pupat

saracul copil, pai nici nu e de mirare ca era neastamparat cu asa mama "vigilenta"... daca tot il invinovatea de toate alea macar sa fi facut si el cate una alta...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Va povestesc si eu un moment in care mi-a fost rusine.
Aveam vreo 18 ani si eram cu sotul meu,pe atunci doar iubit,intr-un bar cu o multime de prieteni.
Radeam,povesteam,toate bune si frumoase.Intra cativa politisti si jandarmi in bar-razie!
Toti isi scot buletinele.Numai eu nu il aveam la mine.Insa,sotul meu i-a rugat sa imi ia datele(le stiam pe de rost)si sa nu isi faca probleme ca sigur nu vor avea necazuri cu mine,ca ma duce el direct acasa cand plecam din bar.Ok.Noteaza ei datele tuturor.Penultimul a fost sotul meu apoi,m-au intrebat pe mine de nume,adresa,serie si nr buletin,etc. La un moment dat,cum scria domnul politist concentrat ridica privirea si imi spune : Ok,si pe tine unde te bag?
La care eu foarte senina si zambitoare : Pai,sub el!(aratand spre partener).Toti incepusera sa rada inainte sa ma prind eu.Ii priveam mirata ca nu intelegeam ce spusesem gresit.
Politistul incepuse sa rada si imi zice : Ei,sub el.. va rezolvati voi doi,nu-i treaba mea!

Mult timp apoi ne intrebau prietenii unde ma bag\ ma baga sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Mi-am amintit alta.
In adolescenta facusem o adevarata pasiune pentru un vecin,Radu.Nu cred ca visam la o relatie cu el(era casatorit)dar imi amintesc ca imi placea dara de parfum ce ramanea in urma lui,imi placea stilul sau vestimentar,ca era amabil si zambitor,glumet,etc.
Intr-o dupa amiaza coborasem in beci cu prietena mea(ne facusem acolo o camaruta in care stateam,vorbeam,dansam,etc.
Si ii povesteam de Radu.Am inceput sa cant 'Radu,Radu stiu ca ma vreeei,toata noaptea te gandesti la femei,Radu,Radu nu mai visaaa,Hai la mine la o cafeeea!!'
Ajunsa acasa-consiliu de familie.Nu mi-am dat seama ca boxa din beci era fix sub baia apartamentului vecinului mult indragit si astfel,sotia lui auzise tot.
Nu va spun ce pedepse am primit! Acum radem impreuna de intamplare ba chiar sotia lui e coafeza mea in Romania. Au o fetita de 6 ani si le spun sa aiba grija cu vecinii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, of, mami_stef:))) Ce minte o fi avut si sotia bietului Radu, sa fuga repede cu para la parintii tai...de parca Radu al ei era unicul din lume, alt Radu nici ca exista:)) Si chiar de cantai despre Radu "al ei", sa-si puna mintea cu o fatuca...slaba minte o fi putut avea...saracu' Radu!!!:))

Mergi la inceput