Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
crispro - eu nu stiu cum este cu inimile si creierii dar iti pot spune din tot sufletul ca imi esti draga de mor. Imi esti draga pentru bunul simt de care dai dovada, pentru modestie, pentru grija pe care o ai pentru fiecare nou venita, pt incercarile de a o face sa simta bine in conditiile in care de cele mai multe ori nou venitele sunt ignorate.
De-a lungul timpului am intalnit muuuulte specimene si multi oameni speciali pe acest forum....tu esti o persoana speciala.
Bravo si felicitari!
Desi nu postez f des si probabil nu o voi face nici de acum incolo am avut placerea sa ma intersectez aici cu cateva fete remarcabile.
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 De-a lungul timpului am intalnit muuuulte specimene si multi oameni speciali pe acest forum....tu esti o persoana speciala. Bravo si felicitari! Desi nu postez f des si probabil nu o voi face nici de acum incolo am avut placerea sa ma intersectez aici cu cateva fete remarcabile. Sunt totalmente in asentimentul tau Catalina |
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
catalina2307 spune:
katalina - imi reamintesti te rog ce carut sport ai cumparat tu de la Maclaren si cum o poti contacta pe tipa din Anglia?
Sau daca stie altcineva.....
Multumesc frumos.
lauri_ca spune:
Ilinca, fata mea sta cuminte in scaunel cand mananca. Nu-i pun masuta sa nu o distraga si inca e prea mica sa incerce sa pape singurica. Mancam f. repede pt. ca inghite ca pelicanul si e f. nerabdatoare sa ii dau urmatoarea lingurita. Asa ca masa dureaza cam 5 min ( 150-200 ml. de papica groasa).
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena rodica m'ai facut sa rad cristina, si eu am facut la fel cu fumatul. si la fel n'am putut. si am incercat sa fumez nanotek d'alea gri. mi s'au parut super taaari ma luase ameteala. acum fumez, la cafea, sau cand mai iesim in oras.dar rar fumez toata tgara. imi ajunge un pachet cam o saptamana. mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
eu nanotek gri fumam inainte sa raman gravida
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Am venit acasa... copilul destul de marait in vizita, dar in l,imite rezonabile. Era somnoros, obosit, stiti voi cum e!!! I-am dus safe feeder-ul cu mine, si s-a mai linistit. Am venit acasa, unde e o matusa prezenta in vizita, si care nu stiu ce a facut cu el, ce a vrut sa ii arate, ca cred ca s-a lovit copilul de ceva furtun ce i-l arata. Asa de tare a urlat... Noroc ca se linisteste relativ repede... si va ziceam ca simt ca ma paste o raceala de cateva zile- si lui Vlad ii curg mucii... Bine ca nu are febra. I-am dat si lui oscilo de 2 zile. Tot stranuta. ce nu-mi place sa fie bolnavior!!!
Ilinca,. Nu am fost io mare inimoasa si atenta veci, dar copilul asta m-a schimbat nitel, ma invata sa gandesc si cu sufletul!
Iuliana, . A fost bine in mare ieseala... a mai fost acolo un copilas de 5 luni, s-au juact un pic intre ei copilasii. dar putin, ca noi ne pregateam de plecare pe cand ei veneau. Nu-i bai, ca mai repetam experienta. V-am zis eu ca ne-am facut program , acum il respectam! Socializam!
Salvat reteta Ilincai! mai peste o luna o fac si eu- cam atunci ma gandesc sa introduc banane si unt.
Catalina, acum vad si mesajul tau... Si eu am fost candva noua pe forum, si la fel m-au primit fetele!!! cu multa, multa caldura!
Asa e Matusa, avem aici fete una si una, v-am zis eu!
Ilinca, si la noi e musai in timpul mesei sa aiba ceva in mana- preferabil jucarii. Mai incerc cu lingura, dar era sa si-o indese in ochi- asa ca momentan am renuntat. Ii mai dau servetel de hartie umezit cu apa, ca asa macar se mai sterge, Doar ca ultimele cumparate sunt albe si nu il atrag deloc.. ii mai dau borcanelul in mana. In general la legume il las sa faca cum vrea, numai sa manance. Azi i-am dat la pranz cartof dulce cu dovlecel, atat. Ioi, nu i-a placut de nici un fel!!! Am zis eu ca nu ii place dovlecelul, ca s-a mai strambat la el, si tind sa cred ca ala e de vina.. sa vedem maine ce ii mai dau, daca face nazuri!
Ma duc sa culc copilul, ca sotul i-a dat papa, si aud ca a temrinat!
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui coteasca Cat despre detergenti, noi folosim dalin lichid si vanish pe pete, dar nu are succes, hainutele au ramas patate. Chiar voi cu ce scoateti petele de mancare de pe hainute???? Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
am cumparat 3 pijamale special pentru servirea mesei
numai asa pot "salva" hainele...ca altfel nu am reusit
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
aelita spune:
OANA-uite www.ikea.com/es/es/catalog/products/70179754" target="_blank">aici niste bluze din ikea,2 la 4€,cauta la voi in catalog,sunt f bune pt masa .
ooana spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Ilinca, fata mea sta cuminte in scaunel cand mananca. Nu-i pun masuta sa nu o distraga si inca e prea mica sa incerce sa pape singurica. Mancam f. repede pt. ca inghite ca pelicanul si e f. nerabdatoare sa ii dau urmatoarea lingurita. Asa ca masa dureaza cam 5 min ( 150-200 ml. de papica groasa). mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
5 min - eu nici nu imi permit sa visez asa ceva...ci doar de la 30 min in sus pentri 200gr
Noi 2