Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Petele le scot cu Ariel Professional pt pete.
Vasele piticului le spal cu Fairy si buretele lui de vase. Clatirea este foarte viguroasa, dar si pt noi consum apaaaaa.
Aelita, voi ce mai faceti?
Victo, cum ati dormit azi noapte?
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Neata la amiazazi, dragelor!
asadar...multu pt sfaturi... pana la urma i-am dat Nurofen la ora 22,i-am pus feliute de cartofi la talpute si l-am tot vegheat azi noapte...dimi la 5 avea 37.5, deci mai bine...i-am pus totusi un supozitor de paracetamol...apoi pe la 10 avea 37.9, am sunat dra de fam, a zis sa continui cu Nurofen azi si maine(sau pana devine afebril)...
ce ma enerveaza e ca de aseara a inceput sa stranute si sa aiba ceva mucisori...mama lor...nu stiu daca e reactie la vaccin sau nu...ca ieri n-avea muci si nu stranuta...
aaa..aseara i-am facut baie...si vroiam sa va intreb: ce stiti despre baia in ziua vaccinului? mie nu mi-a zis nici un medic pana acum ca n-ar fi voie...desi unii sustin ca sa nu se faca baie in ziua vaccinului...oare am gresit????
oricum, Filip nu e tocmai in apele lui...e cam morocanos si repede se supara... acu doarme puiutu...sper sa ne treaca repede...
revin! merg sa-i fac supica...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Cris drag si asa nu stiu cum le ti tu minte pe toate - ai o inima buna imensa! Excursia noastra nu era ceva importnat - cand e cate un delfinut bolnavior asta e important restul... or sa mai vina multe excursii...
In capul meu tu esti inima odiseei, Racusor si Rodica creierul iar noi restul gravitam in jurul vostru - mai mult sau mai putin dupa cum ne lasa delfinutii. Sper sa nu se supere nimeni - asta e in capul meu subliniez!
Fug ca ma asteapta sotul. Plecam la plimbare si l-am trimis sa incalzeasca masina ca sa iti pot raspunde.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Cris drag si asa nu stiu cum le ti tu minte pe toate - ai o inima buna imensa! Excursia noastra nu era ceva importnat - cand e cate un delfinut bolnavior asta e important restul... or sa mai vina multe excursii... In capul meu tu esti inima odiseei, Racusor si Rodica creierul iar noi restul gravitam in jurul vostru - mai mult sau mai putin dupa cum ne lasa delfinutii. Sper sa nu se supere nimeni - asta e in capul meu subliniez! Fug ca ma asteapta sotul. Plecam la plimbare si l-am trimis sa incalzeasca masina ca sa iti pot raspunde. Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
hello hello
am adormit gasca de prichindei. ar tb sa dorm si eu, ca-s varza ..de bruxelles :):)
asa s-a nimerit ca saptamana asta a fost saptamana socializarii pt noi :)deja am obosit.:):)
l-am luat cu mine in pat si el a dormit mai binisor..oi mai fi atipit si eu cate 10-15 minute..io stiu..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Cristina da la PROTV ca a inceput Romanii au talent
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Cristina da la PROTV ca a inceput Romanii au talent ![]() Iuliana mami fericita de minune ![]() |
Merci, Iuliana!!!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Merci, Iuliana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Iuliana mami fericita de minune
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
cris, si pentru mine tu reprezinti inima odiseei, exact cum a zis Diana!
Am facut praji de bb si vad ca are succes. E ca un fel de chec ca si textura, doar ca se coace in tava dreptunghiulara mica si are grosimea de aprox. 1 cm. Eu i-am taiat feliute mici dreptunghiulare pe care sa le tina in manute si a papat foarte bine.
Reteta:
100 gr. faina integrala
1 lingurita praf de copt
50 gr unt
2 banane medii coapte, pasate
1 galbenus
Se amesteca toate si se coace aluatul la 160 gr. cam 40-50 minute. Pofta buna!
Tot vreau sa va intreb daca ai vostri copii stau cuminti pana mananca. Al meu trebuie mereu sa aiba si o jucarie doua pe masa pe care le baga in gura si le murdareste cu mancare Plus ca tot timpul incearca sa puna mana pe perete, pe frigider e vesnic intors in toate partile
Ba ii trebuie si castronul de mancare, cateodata plange daca nu i-l dau...iar daca i-l dau evident ca zboara pe jos cu tot cu continut.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)