Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna felelor! La multi ani delfinasilor sarbatoriti astazi!
Diana si fetita mea se forteaza cand face kk dar nu mi-a trecut prin cap sa o pun la olita. De altfel cred ca pozitia de sezut la olita ajuta. Cu siguranta o sa incerc si eu. Chiar daca nu-si controleaza sfincterele obiceiurile capatate de mic se inradacineaza bine.
la bebelusii bolnavi, nu inteleg de ce sunt asa de multi. Doamne ajuta noi n-am facut febra niciodata pana acum, si nici cu baietelul pana la 1 an jumate. Ori sunt sistemul imunitar mai puternic la noi, ori cine stie? poate aerul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Isa la multi ani pui drag!
La multi ani si pentru:
Iulia
Anamaria
Iulia de mousel!

bumblebee- domnisoara, domnisoara dar la dormit e bebe mic de tottttttttt! o sa cer consultatii la Cris in curand! Ceva homeopate ai incercat cu puiul tau? Ma gandeam la ceva care sa stimuleze imunitatea.

ooana- Urmatorul www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php" target="_blank">scaun. Si acum o pun in el - e montat in masina mea cu care fac drumuri scurte gen magazin, inot, parc. Sta cate 20-30 de minute in el fara probleme. Cand adoarme imi e mil ade ea ca ii vine capul asa in piept ca la babute. Maxi Cosi Opal e in masina mare cu care ne plimbam cu tati departe de casa - si Opal e bun pana la 2-3 ani dar are defectul asta cu izo fix-ul.

Paula - Eu ador sa citesc. Macar daca nu am timp de romane si alte cele acum citesc carti de crescut copiii.

Ma duc la copil urlacios si uracios - nu stiu ce are azi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Delfinasa sefa multa sanatate

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel

Bumblebee-eu i-as da eurespalul...nurofen noua nu ne-a dat...doar aerosoli si eurespal...tot asa a avut si David putina tuse la inceput 2-3 ori pe zi...dupa au inceput mucii in gat...la batista bebelusului nu iesea nimic
multa sanatate

Paula-ai dreptate...nu trebuie sa-i mai lasam pe pat dar cum el nu era asa miscaret...am zis ca nu face el 2 rostogoliri pana ajung eu la bucatarie si inapoidar m-am inselat

Crispo-multumim de capitol
bine ca ai cu cine-l lasa pe Vladut si poti iesi ...eu cu soacra nici gand sa-l pot lasa plus David inca doar cu el de gat pot pleca undeva
f interesant articolul

Rodyka-ce noapte ati avut

Giorgia-ce nazdravanii mai face Antonia mica?

Tina-ce mai face Raducu?

Roxana_theo-tare ma enervez si eu la faze din astea ...sa treaca supararea

Coteasca-petele le scot cu Ariel pt pete...

merg sa pregatesc pranzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Delfinasa sefa Sanatate multa!!

Iulia, frumoasa de arissa Mami, tu ce mai faci?
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel Poate o mai lasi pe mami sa mai intre pe la noi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

SI DIN PARTEA NOASTRA

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunite !!!!!!!!
Hannah Isabela
Anamaria
Iulia(arissa)
Iulia(mousel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Petele de mancare de pe haine si barbite le scot astfel: frec pata cu sapun de casa, las 5 min, clatesc si apoi bag la masina cu det. obisnuit( Ariel sau Persil)

Mergi la inceput

ieri am facut controlul de 6 luni si vaccinul.
uf,am stat 3 ore !
8 kg,67cm
(cred ca 67 pt ca medicul a scris 77cm si nu are cum atat de mult,iesea din grafic )

RODICA m-a distrat visul tau cu inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lauri-ca, diana, bamboletta, baby, aelita,

cristina, m-am uitat peste articolul cu 8 luni acum cateva zile, dar la noi e dat programul de somn si de masa de tot peste cap. adica inainte de amiaza nu mai dormim (foarte bine, ca se trezea la 10.30, papa la 11 si la 12 dormea), dar i se face somn pe la 13.30-14, cand trebuie sa luam pranzul... uneori reusim sa mancam, alteori doar supa. doarme cate 2-2.5 ore, si mancam pireul de legume la trezire (daca nu a mancat inainte). apoi ora de somn de la 20-21 iar am scos-o o vreme, si nu mai dormea la 23, ci la 22... dar acum la 20 ea nu mai poate de somn!! si nu se mai trezeste dupa o ora! asa ca masa de la 21 ciu-ciu! deci noaptea recupereaza ce nu a mancat ziua... ca prin somn nu-i pot da cu lingurita. deci, daca la 20 nu mananca (ca e prea aproape aproape masa de cea de iaurt/branza sau ce e), o pun la san ca asta merge si dormind. iar "gustarea" care i-o dadeam san/lp la 23 dormind, acum nu mai am cum. drept pentru care se trezeste noaptea sa manance, cand nu mai poate de foame . si chiar mananca, nu-si cauta joaca sau altceva. cum o iau in brate, cum incepe sa ma prinda cu gurita de ce apuca... daca doar pun mana pe ea, imi trage mana sa o bage in gurita si apoi incepe plansul ca nu e ce vroia. asa ca ii dam fetitei ce vrea, o vreme, pana gasesc o modalitate de a o culca/trezi cand vreau eu fara sa fie sacaita toata ziua apoi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA m-a distrat visul tau cu inghetata

si eu am inceput sa rad cand m-am trezit dezvelita si "inghetata" de-adevaratelea

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

RODICA hahaha pai ai inghetat la loc inghetata daca se topea

COTEASCA-

Citat:
Cat despre detergenti, noi folosim dalin lichid si vanish pe pete, dar nu are succes, hainutele au ramas patate. Chiar voi cu ce scoateti petele de mancare de pe hainute????
La bucale ploua si e urat, nici azi nu iesim afara, poate un pic luni, pana atunci stam la caldurica in casuta.
va pup mamici
eu pun imediat intr-un lighenus cu vanish (sau ce ai) si las acolo pana le vine randul la masina de spalat.albele le bag la 50º ,bag si la masina vanish,din nou.daca vreuna a ramas inca patata,o dau la o parte,si o bag din nou la masina cand vine randul,cu vreo solutie pe pata.se ia pana la urma.dar asta se intampla cu petele uscate pe care nu le-am inmuiat la timp.in rest,se iau toate.
cand bagi la masina,da pe pete cu ce solutie ai tu,asa bucata cu bucata.eventual,la final mai pui odata masina pe clatire,daca ai pus prea multe.

Mergi la inceput