Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ma gandeam ca nu stii exacat cand vii si cum faci... pt o saptamana chiar nu cred ca merita, ca e lung drumul, e Isa mica, e putina vacanta. pentru 2 sapt parca mai merita! Eu te astept cu mare drag!

cris, aseara vb cu sotul ca imi doresc tare mult plecarea asta, si dupa o vreme ii spune nasului: pai prima saptamana venim noi la voi 3-4 zile (cate o zi la fiecare din parintii nasilor de la tara si o noapte in Zalau-city, la nasi acasa), si mie nu-mi ieseau zilele. apoi zice: pai o zi sa ai si tu cu Cristina, nu?!

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cu FB- nu am mai intrat deloc, de cand ne-a "certat" Otilia, cu o singura exceptie- cand am aflat de Bea lui Crissy- si acum ii dau dpretate Otiliei in ce a spus, ca si eu ma simt "pe dinafara", cand vad ca se discuta aici depsre ce s-a mai zis acolo, si nu inteleg despre ce era vorba, si raman asa in plop.. Dar mai mult, motivul principal pt care nu am mai intrat e ca acolo se scrie si ce aici nu s-ar scrie.. si nu imi place, ca imi pare ca un soi de barfa... ca daca e ceva, se pot spune si aici, nu doar pe Fb , unde nu raman salvate... Poate ca is io dusa cu plugusorul, dar asta e. Io nu am treaba cu nimeni, sa nu intelegeti asa ceva, Doamne fereste!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, tu parca ai facut prima reteta pe care ai posta-o, nu? Vreau si eu sa-mi fac.

da, dar am pus si faina integrala... au iesit tare buni, data viitoare pe cativa o sa pun chimen sau susan (pentru noi, desigur)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Homeopate pentru lactatie URTICA URENS CH5, le-am vazut recomandate tot aici pe forum la alt topic. Daca va intereseaza o sa cer detalii si despre administrare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

da, da eu vreau
citisem de RICINUS COMMUNIS CH5

Ilinca BLW merge combinata cu diversificarea...i-as da fructele coapte in manuta sa pape el...dar nu vreau sa il innebunesc de cap pentru ca i-as da ocazional doar nu as face din asta auto-diversificare, dar sa stie ca si el poate sa pape daca vrea

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

si mie mi-a recomandat dr homeopata tot Urtica Urens... asta cand eram la inceputurile lactatiei..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput