Gravidute&Mamici de IASI(125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata side la noi!!!

Kmy sa-ti fie de bine co!!!

Anilansa multa santate,ai mare grija cu raceala;si cind ai de gind sa mergi la control...

Multa sanatate copilasilor bolnaviori

Eu sunt bine,asta mica face tumbe la mine in burtica,e o mare bucurie cind o simt

Va pup!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 32+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hihihi! Si noi tot sambata botezul!

Andrei a adus raceala si a impartit-o tuturor , iar el mai ar ein plus si conjunctivita motv pt care ni s-a spus de la gradi sa-l tinem acasa cateva zile sa-si revina. Beah! ata ete! Sper sa se faca bine ca e cm varza mititelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

aepeju, felicitari si petrecere frumoasa sambata
ella, sincer sata nici nu am avut timp ... a fost o alergatura totala ... sper sapt viitoare sa mergem sa vedem samburelul...si sa ne hotaram la un doctor... lucru care mi se pare cel mai greu

noi ieri la 5 am fost la biserica ... finutul a fost cuminte, am discutat toata slujba cu el ... o discutie intre nasa si fin... a fost ff cuminte sper sa am sapt viitoare poze sa le vedeti

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aaaa
am uitat sa dau cafeaua

o zi frumoasa si un inceput de weend frmos

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ne vedem maine? Pe la cat? Cine vine?

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am reusit ieri sa mergem la gradi sa ducem prajiturele si sa le ornam! Ia placut mult. Cu toate ca a preluat o viroza si nu se simtea tocmai bine, ia facut bine concursul!
Poze cu activitatea de la gradinita

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Am vazut azi bebele. Suntem mari de-acum, avem 26.8 mm , bb e bine, i-am auzit inimioara, totul e bine.

Ce facem cu intalneala de maine? Cine vine, pana la urma? Si la ce ora ne vedem?

andreea doctorita ta Cacicovschi, cred ca o cunosc. La prima sarcina a inlocuit-o o data pe dr mea, ca era prea busy. Ea e doar la Arcadia? Eu la CV am cunoscut-o

emma sanatate!

ani felicitari pt finutul botezat!

aly ce cofetar iscusit!
Vad ca ai pus si tu aceeasi intrebare ca si mine. Eu vin. Altcineva?

de si9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
desi am intrat in concediu , am mai putin timp decat am sperat, si in mod automat sunt si mai obosita decat atunci knd mergeam la munca!!!
speram k sapt viitoare sa se remediee situatia si totul sa fie mai linistit!!!

kmy 32+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Da e doar la Arcadia, din pacate. Eu cum stau cu frica ca o sa nasc mai devreme fiind cu iminenta de nastere prematura, contractii, etc...nu cred ca o sa imi mai permit sa nasc acolo. Si stau cu stres ca nu voi naste cu ea, care imi da incredere asa multa si ma si cunoaste ca pacient. Ca sa ma duc la Cuza trebuie sa vb cu un dr nou, pe care nu il cunosc, nu stiu dar nu ma simt chiar comfortabil psihic. Eu ma rog sa stea bebe la caldurica macar 37 de sapt ca sa fie sanatos sa nu aiba nev de terapie intensiva si sa pot naste si eu cu Dr mea. Apropo cat costa o cezariana la Cv cu tot ce implica nu numai doctorul? Si din ce sapt bebe nu mai are nev sa stea la aparate, adica nu mai e prematur?

...asteptand o minune in viata mea!
30w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Imi pare rau ca nu a mai avut loc intalneala, poate sambata urmatoare ne organizam..
Alessia a facut iar febra si m-au chemat la gradi, am mers iar la pediatru si are angina pultacee.Acum suntem pe antibiotic si 5 zile iar acasa.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput