Prietene la bine si la greu - 107

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc, Tina.

Mai am o intrebare pt voi . Mai toate cartile zic sa nu le dai copiilor nimic de mancare intre mese, ca ciugulitul e rau etc. Asa ca, si din lipsa de crantanele bebelusesti, dar si tinand sa respect ce scrie la carte, eu nu i-am dat Anei niciodata sa rontaie nimic intre mese. Am observat la intalnirile noastre ca unele din voi dati copiilor sa rontaie/manance una, alta. Si cu ocazia asta, am mai observat ca si Anei ii place sa rontaie si ca mananca ok si la masa urmatoare, deci nu isi strica pofta de mancare.

Acum eu sunt cam incurcata si nehotarata, i-as da sa rontaie mici gustarele intre mese (ca am observat ca o preocupa si linisteste activitatea), dar nu reusesc sa inteleg de ce sunt atat de hotarati cei care zic in carti sa nu le dam??? Voi ce credeti? Ati dezbatut cumva subiectul asta cu pediatrii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Dozz eu stiu ca fructele sunt ok intre mese (parca in Supernanny am citit), recunosc, in schimb, ca si eu ii mai dau Sabinei sa rontaie cate ceva intre mese, asta pt ca mereu ma ia de mana si ma duce in bucatarie sa-mi ceara cate ceva, o rondea de orez, o maslina, o felie de mar, o feliuta de ardei gras rosu crud, bucatele de ananas, cam asta papa Sabina intre mese, si daca ii place mancarea care ar trebui sa constituie "masa de pranz/cina" o mananca toata si pe aia, chiar daca a rontait ceva inainte.

am fugit la nani, noapte buna

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dozz eu ii dadeam lui Geo biscuiti,rondele de orez expandat,panitze dm intre mese pentru ca tot rodea la jucarii sau isi sugea degetele.Acum (de vreo 2 luni) nu mai accepta nimic intre mese dar mananca mult mai bine.
Dimineata mananca mult(ex:meniul de azi): 3 felii pomelo inainte de masa,apoi dovleac copt cu branza,miere,cereale, o felie de cascaval.cand am mancat noi (peste 15 min) a mancat si o jumatate felie de branza cu o jumatate galbenus de ou si un biscuite
-la 12.00 lm si nani
-la 15.00 a papat mai putin ca de obicei:orez cu zucchini,morcov si ardei
-la 18.00 cereale

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,nu cred sa aiba ceva daca ii dai legume crude....

Dozz,si eu ii mai dau intre mese legume,fructe,paine sau biscuiti(ultimele 2 mai rar,ca nu se mai da in vant dupa ele),dar nu mananca mult,mai mult le imprastie prin casa.
Nu cred ca putem si trebuie neaparat sa ne crestem copiii "ca la carte",asa ca o chestie de rontait nu are ce strica.

In legatura cu uitatul in gol,si noi am trecut prin asa ceva,si chiar se discuta pe forum ca nu ar trebui sa existe momente de "melancolie" la copii. Dar vad ca a fost ceva trecator,acum nu mai are astfel de momente si ma gandesc ca si la voi e doar o etapa.

Annabelle stie sa imite vreo 13-14 animale,da paginile cartii sa-mi arate unde este un anumit animal de care o intreb,imi da obiectele pe care i le cer(in majoritatea cazurilor),stie sa-si arate cam toate partile corpului(dar cred ca asta e pt ca am insistat noi cu astfel de jocuri,nestiind altele),incearca sa rasfire degetele ca si mine cand numar pe degete,intelege cate ceva si cand ii vb in engleza... Vocabularul ei este,in continuare,destul de limitat.
In privinta cuburilor,lego si ce se mai poate construi,e la pamant,are o placere deosebita de a distruge. Si spune "auuu" cand strica ceva... Nu are chef nici sa bage formele sau sa aseze cerculetele.

Problema mea este ca nu mai pare atrasa de copii.... cand am mers la locul de joaca,ea tot singura se juca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor, Iulika de la dovlecei a nascut!!!
Vai,cat e de frumoasa atmosfera acolo,abia astept si nasterile "noastre"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,

Am fost sunata de la clinica, din 8 ovocite 7 au fost mature si 6 s-au fecundat, Asa dar cred ca voi transfera 3 (Licu )si 3 le voi criogena. La mine a iesit Soarele si la propri si la figurat.

O zi faina va doresc

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata,

Am fost sunata de la clinica, din 8 ovocite 7 au fost mature si 6 s-au fecundat, Asa dar cred ca voi transfera 3 (Licu )si 3 le voi criogena. La mine a iesit Soarele si la propri si la figurat.

O zi faina va doresc

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

asa sa iti tot incepi ziua

hai ca va dau si ua sa va reveniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata,

O zi faina va doresc

Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru tine
Tare tare ma bucur!!

bine eu is si mai sensibiloasa in ultima perioada

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

aviz curioaselor ca mine sa cumpere Parizaki Ifantis, este oribil, dezgustator, eu nu pot manca asa ceva dar un copil... PAM-PAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

Lyly - cu drag imbratisez ideea ta, doar ca as schimba locul , propunerea mea este Hard Rock Herastrau

Hai mai Licu am si zis ca am facut "punctie" in ghilimele.

Many

Interesante discutii

Eu zic ca merge brocoli crud, ba chiar mult mai bun decat fiert/aburit.

Poppy - mai zi si tu ceva ?

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput