Prietene la bine si la greu - 107
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lidia74
![]() ![]() ![]() Lidia ![]() |

mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09) in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
inseamna ca nu e cazul sa ma ingrijorez cu uitatul in gol , nu? ca nu auzisem pana acum pe nimeni care sa zica de asa ceva |
cred ca multi copii au astfel de momente, doar ca sunt rare si pasagere. E drept ca eram mai mare, dar eu imi amintesc si de mine ca ma uitam asa cand aveam cativa ani. Si mi se parea f interesant
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 cred ca multi copii au astfel de momente, doar ca sunt rare si pasagere. E drept ca eram mai mare, dar eu imi amintesc si de mine ca ma uitam asa cand aveam cativa ani. Si mi se parea f interesant Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
De-or fi pasagere, ca rare nu sunt... cred ca o surprind de cel putin 5-6 ori pe zi, am observat asta de aproape o saptamana, o voi tine sub observatie

ps: stiu ca toata lumea are momente din astea, cand parca ti se goleste creierul si te gandesti la nimic, uitand sa-ti mai muti privirea dintr-un punct, dar nu credeam ca se intampla la varste asa fragede, si nu asa des.
lili_a spune:
Bueeeei, acu ma faceti de-mi pare rau ca v-am pus filmu cu maimutica de fiica-mea. Noi sintem toata familia obsedati de animale, am dus-o si la ferma, toata ziua vede animale vii nu numai din carti, asa ca ma asteptam sa faca ca gradina zoologica. Asta nu inseamna ca face ceva deosebit pt virsta ei ci doar ca e atrasa de o anume directie catre care o impingem si noi. Lego de exemplu habar n-are sa faca, nu stie sa bea din pahar si nici sa manince singura si as putea da evident mai multe exemple cu ce nu stie sa faca decit cu ce poate, dar, la fel ca laura-andreea, si eu ma concentrez pe ce ii iese si ma mindresc cu ea citeodata chiar prea mult ![]()
Ce-a scris angi mi se pare foarte pertinent ca si ce a zis monis, ca daca unei mame i se pare ca nu comunica ok cu copilul, fara a-l compara cu altii, e bine sa cerceteze directia asta. Am si eu de la dovlecei testul postat de monis, si mie mi s-a parut cam exagerata faza cu iq-ul dar mi s-a parut ok ca centralizeaza diverse achizitii ale copilului pe care sa le verifici si ca-ti si arata la rezultate ca la anumite chestii stie cit un copil mai mare, la altele cit unul mai mic si uite asa iese media buna ![]()
ionela felicitari multe de tot, ma bucur tare pt voi
many draga mea, vad ca ne inmultim cele care te visam cu gemeni 
raluci cum a fost punctia?
lumi, andre si eu in teorie cred ca e bine ca un copil sa aiba frati, dar mi se pare ca daca as face acum alt bebe, as participa inevitabil mai putin la anumite evenimente din viata ei, si nu sint pregatita pt asta. De abia astept sa mergem la teatrul de papusi, la gradina zoologica, la cite si mai cite, si stiu ca daca as mai avea un bebe mic n-as fi in stare sa ma impart prea bine, eu nu-s prea priceputa la multitasking in general. + ca nici pe dl sotz nu-l trage ata sa facem inca un copil asa ca am zis ca mai vedem cum or sta lucrurile peste vreo 2-3 ani. Ma bucur insa enorm pt gravidutele prezente si viitoare (
) si ma emotioneaza fiecare veste despre 2II
di imi pare tare bine ca ne-ai scris 

Mai aveam bineinteles multe de raspuns dar m-a luat valul cu discutia asta cu ce fac/nu fac copiii si nu mai sint in stare sa mai zic mare lucru asa ca ma bag sa vad pozele de la intilneala
grigore_tina spune:
Buna seara,
Noi azi am fost la bunicii paterni unde ne-am intalnit cu nepotica.Copilutii s-au jucat foarte frumos.
Many felicitari pentru oute.Sa iasa acum si mult doritul pui.
Raluci succes si tie(p.s. tie ti-ar trebui gemenica tot vrei inca un baiat si apoi o fata).
Monis mi-e testul mi s-a parut super relevant.Cam asta gandeam si eu despre Geo.
Ancutza si Geo mai are momente din astea cu uitatul in gol cateva minute.Nu-i un capat de tara.Si ei au griji ,preocupari,sunt stresati.Alea sunt momente cand reflecteaza.Lasa piticii undeva sus sau pune-i pe fundul butoiului si iesi de acolo.
Uite George de cand a invatat sa mearga(aici ma refer la mers in sensul de :se poate da jos din pat si veni la noi direct in picioare,poate pune si lua de jos o minge fara sa vina in nas cand se apleaca sau se ridica,poate da cu sutul in minge) a inceput sa fie preocupat de jocuri noi,de limbaj,rade mai mult,e mai vioi,stie ce vrea.Zilele astea ne-a surprins:daca ii zic ca mergem la nani se duce direct in dormitor,facem patul apoi merge la usa de la baie(urmeaza dusul/baia),daca ii zic sa se duca la tati il cauta in casa si se duce la el.
Lucrurile astea le face acum,de cand si-a perfectionat mersul.Ai putina rabdare.Daca ii dau maselute,e racita,etc. stii ca va regresa putin dar va recupera.
sper sa nu te superi
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
Ancutza_Bro spune:
bai, eu nu am visat-o pe Many cu gemeni , dar am avut un feeling acu vreo 2 sapt si mi-a trecut ideea asta prin cap, jur!... doar ca am avut o retinere sa-i spun ![]()
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grigore_tina Ancutza si Geo mai are momente din astea cu uitatul in gol cateva minute.Nu-i un capat de tara.Si ei au griji ,preocupari,sunt stresati.Alea sunt momente cand reflecteaza.Lasa piticii undeva sus sau pune-i pe fundul butoiului si iesi de acolo. Uite George de cand a invatat sa mearga(aici ma refer la mers in sensul de :se poate da jos din pat si veni la noi direct in picioare,poate pune si lua de jos o minge fara sa vina in nas cand se apleaca sau se ridica,poate da cu sutul in minge) a inceput sa fie preocupat de jocuri noi,de limbaj,rade mai mult,e mai vioi,stie ce vrea.Zilele astea ne-a surprins:daca ii zic ca mergem la nani se duce direct in dormitor,facem patul apoi merge la usa de la baie(urmeaza dusul/baia),daca ii zic sa se duca la tati il cauta in casa si se duce la el. Lucrurile astea le face acum,de cand si-a perfectionat mersul.Ai putina rabdare.Daca ii dau maselute,e racita,etc. stii ca va regresa putin dar va recupera. ![]() sper sa nu te superi[/i][/blue] de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici! ![]() |
merci, nu ma supar deloc

many_bani spune:
Vi s-a pus pata pi mini?![]()
Cum o vrea DD, dar daca ies gemeni faceti cheta ca intru in faliment![]()
mami de
Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la 
Ancutza_Bro spune:
Lili probabil ca mi-a placut prea mult de Lila in filmuletul ala de am ramas setata
sa iti spun sincer, filmuletul e la favorite si ma uit des la el, mi-e prea draga!
(chiar si sotul trage cu ochiul cand o aude)
a, si mi-am adus aminte ca aveam o intrebare, va rog sa o catalogati drept nestiinta, nu prostie
, pot sa-i dau Sabinei broccoli crud? gatit nu-i place sub nici o forma, azi i-am dat un bastonas crud si l-a papat 

Anca, mamica fericita de
de