FIV Europa(41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bruni, bravo, asta asteptam de la tine, sa ne spui ca esti pe drumul cel bun.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Si mie mi s-au parut cam mici, si nu stiu ce inseamna asta. Nu sunt la inhibare. Despre TSH si eu cred ca e cam mare, stiu ca tr. sa fie sub 1.50. Acum iau DHEA 25 mg, laptisor de matca, coenzima Q 10, omega 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo ia progesteron! eu nu am lauat duphaston niciodata, doar pe cale vaginala, se asimileaza cat trebuie , cred ca e mai ok!
hai ca vreau sa se intample minunea si la tine!bafta! cand ar trebui sa faci beta?

arina bafta draga mea! sa fie cu noroc !

balanta vei merge pe acelasi protocol?

eu o sa fac protocolul scurt, ovarele sunt ok, in schimb nu am discutat cu ce voi face, joia viitoare ar trebui sa ma vad cu el , insa vad ca sunt tot in spital si poate se modifica planurile! eu sper ca nu, deoarece nu mai pot face alt fiv pana la toamna , daca nu fac luna asta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bruni, noi tinem pumnii! pup fata draga!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Of aadina!
Oare nu cumva DHEAul ala te-a dat peste cap? [(posibil si/sau) laptisorul de matca].
Parca tu ai facut FIV1 la Wunsch si tratamentul ala ti l-a recomandat dr Ana? (cel putin partea aia cu DHEA?). Fie ca mai faci sau nu FIV2 la Wunsch, tu scrie-le ca si cum ai face FIVul la ei, spune-le ce tratament iei si ce valori ai la hormonale si intreaba-i ce sa faci.
Eu FSH intre 2-3 am avut doar cand m-am inhibat mai bine de 2 saptamani cu Suprefact, dar eu personal nu sunt de acord cu a lua DHEA si alte cele (nici macar cu Omega3 - prefer sa mananc somon si gata)

Mergi la inceput

bruni, inca n-am ajuns la clinica, fiindca Proful este plecat - in mod normal trebuie sa fiu acolo in primele zile din Martie; sper sa imi dea tot protocolul lung, fiindca eu am un E2 mare in Z2-3 si cred ca doar protocolul lung il poate scadea sub 50. Plus ca eu cu protocolul lung am reusit la FIV1.

Mergi la inceput

Balanta, deci E2 trebuie sa fie mai mic de 50?
Tocmai ce mi-am facut si eu analizele de z2 si mi-a iesit E2, 35. FSH mi-a iesit 5.3 iar LH 4.75.
Si ma intrebam daca nu cumva estradoilul e cam mic????

Mergi la inceput

arina, ai hormonale perfecte (FSHul se coreleaza cu E2 si la tine sunt f f bune). Felicitari!.
Eu am avut o singura data E2=40 (ca mi le cam faceam luna de luna) si Proful a zis sa nu ma bucur, ca din moment ce luna urmatoare l-am avut 67, valoarea reala este 67 si asa o sa il considere la FIV.
Anul asta, intr-o luna l-am avut 75 si luna urmatoare 68. Deci valorea reala este 75...F mare si implicit f proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ingeras multumesc ! sarcina fara pb iti doresc!

fetelor ma lamuriti si pe mine in functie de ce se da protocolul lung sau scurt? am facut 3 lungi si unul scurt!
eu am hormonalele ok!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

La FIV-ul trecut am avut E2, 46.
Da Balanta, sunt bune analizele, dar ce folos???
Dar poate reusesc de data asta, cine stie, daca tot mi-au iesit asa bune analizele!!!!
Mi-am facut si TSH care-mi iese mereu 1.90 si progesteron 0.2, deci bine.

Arina

Mergi la inceput