FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 19
Arina21 spune:
'neata fetelor,
Va doresc o zi minunata asa cum e cea de la noi, din Valcea, plina de soare si liniste.
Simt ca as vrea sa dau o floare fiecareia dintre voi , si asta nu de bucurie ca am mai facut un test care de data asta a iesit pozitiv :)) ci pentru ca pur si simplu meritati (stiti voi de ce). Mie personal mi-ar parea rau daca cineva ar pleca de pe forum si sper din suflet sa nu se intample.
Eu nu fac nimic spectaculos, dureri de burta si o balonare enervanta. Sanii sunt normali. Cei de la Viena mi-au spus ca testez pe 16.03 si am de gand sa-i ascult.
VA pup pe toate
Arina
balanta_tm spune:
arina, ai facut un alt test de sarcina care e pozitiv, sau era o metafora? (m-ai confuzat ).
Arina21 spune:
Draga mea, era o auto-ironie a propos de gestul meu deplasat de zilele trecute cand am facut bhg-ul.
Dar pentru tine, o sa fac un test pozitiv Dar mai asteptam pana pe 16.03
Arina
balanta_tm spune:
Ma gandeam ca poate ai inceput sa faci pipi pe teste .
Ar fi minunat sa vii cu un test pozitiv de sarcina in 16.
Am o curiozitate: tu ai avut vreodata injectia aia de Decapeptyl (asa zisa injectie de implantare - aia care se da la vreo 6-7 zile de la punctie)?. Eu nu am avut-o la FIV1 si cred ca nu mi-o va da nici la FIV2 (ca mi-a zis clar ca nu vrea sa schimbam nimic fata de FIVul care a fost castigator).
balanta_tm spune:
aadina, iti scriu aici, ca nu mi se incarca mailul: am sunat la Cargus, le-am spus ce am de trimis si unde, insa fata de la telefon mi-a dat de inteles ca nu ar avea grija speciala daca este vorba de o trimitere cu continut fragil. Sigur ca eu am sa-ti pun medicamentele intr-o cutie, sa fie cat mai protejate, insa ma intrebam daca nu ar mai bine sa te interesezi si la alte firme de curierat si sa insisti ca este vorba de o trimitere cu continut fragil.
Arina21 spune:
Balanta, la FIV 1 la Polisano nu am facu Decapeptyl, dar la cele doua FIV-uri de la Viena mi-au dat sa fac injectia a doua zi dupa transfer. N-a prea ajutat in cazul meu...
In cazul tau chiar n-ar avea sens sa-ti schimbe ceva in schema. Tu cand incepi?? (scuze, dar am memorie scurta )
balanta_tm spune:
Incep in cateva saptamani (nu am foaia cu protocolul la mine, si nu stiu din cap).
Acuma am o alta probelma: aia de la hotelul unde am stat, nu mi-au deblocat banii ce mi i-au blocat cand am facut rezervarea pe booking, desi factura am platit-o cash la plecare. Fain asa
aadina spune:
Balanta am vorbit si la Fan Courier , si sunt aceleasi conditii. Asa ca trimite cu Cargus. Sper sa nu fie nici o problema, eu am mai cumparat de pe net si am primit la fel, fara conditii speciale. Au fost ambalate bine, invelite in carton sau folie cu bule de ambalaj. Daca este nevoie iti mai trimit bani pt. o cutie mai zdravana. Multumesc.
Si eu am facut Decapetyl in ziua 6 de la transfer.
Arina21 spune:
Aadina, ai facut Decapeptyl la 6 zile de la transfer sau de la punctie?? Ca mie mi-a dat sa o fac la o zi de la transfer cu blasto.