Ce parere aveti despre Calma Baby???

Ce parere aveti despre Calma Baby??? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am iar probleme cu copilul meu..de vreo 10 zile nu mai doarme deloc bine noaptea...maraie tot timpul si se trezeste din ora in ora...deja suntem ff obositi..nu stim ce mai are (presupunem ca ii ies incisivii superiori, cu toate ca nu prea pare..dar in fine)...Am citit cateceva despre un sirop Calma Baby de Erbavita, parca...Si ma tenteaza sa-l incerc...este natural si are efect calmant...Voi l-ati incercat? Daca da, ce parere aveti? Isi face efectul sau aruncam banii pe fereastra..
Sa nu fiu prost inteleasa..nu vreau sa il sedez, doar sa se calmeze un pic si sa doarma mai bine...
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oana,daca ii ies dintisorii nu ai ce face.
Nu am auzit lucruri bune despre calma baby si nu l-as incerca.
Si noi suntem obositi,stai sa vezi nebunie la canini si maselute..,dar asta este.Pt ei este mai greu,ca ei nu doar ca nu dorm saracutii,dar mai suporta si atatea dureri.
Poti incerca diverse geluri pt dintisori,noi avem doua,nu pot spune ca l-au ajutat cine stie ce..
Este greu sa nu dormi,eu am avut un copil care dormea super bine noptile,iar de cateva luni a fost si inca este nebunie in casa.Inca se mai trezeste noaptea,este intr-adevar greu,dar nu ai ce face.Toti trecem prin asta,o sa creasca si o sa vina altele.
Oricum calma-baby nu l-ar ajuta la durerile de dintisori.
Sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Eu am incercat cand era mai mic Calma Baby si n-am vazut nici un efect. Ba dimpotriva cred ca l-a mai durut si burta de la el ca este mai sensibil la burtica. Asa sa acum sta Calma baby aruncat printr-un sertar si a mai fost si scump...

Sfatul meu, decat sa arunci banii pe geam, daca e sa fie problema de la dinti, mai bine ii dai odata la 2 sau 3 nopti o doza de Nurofen ca sa mai doarma si copilul fara chinuri cate o noapte si voi impreuna cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

la unii are efect, la altii nu....in nici un caz nu e pt durere, e pt reglarea somnului....deci daca e de la dinti o rezolvi cu nurofen, nu cu calma baby. la noi a dat rez acest sirop dar in reglarea somnului. are extracte nat de tei, musetel si alte plante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pai tocmai, ca nu da semne ca de durere n-ar dormi...Il dau cu Calgel si degeaba..La dintii de jos a functionat..dar acum nu mai functioneaza...De aceea ma gandeam la Calma Baby pt reglarea somnului...Daca l-ati incercat astept in continuare opinii..Multumesc..

Problema e ca am aici langa mine o farmacie naturista si am vb cu farmacista si a zis ca nu are dar daca vreau imi face comanda din Italia si luni va primi siropul..e si scump..45 lei..macar sa aiba efect...Imi pare rau ca am zis sa-l comande..dar nu mai pot da inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Calma baby nu a avut efect la cea mare, dar ea are probleme cu dormitul de cind s-a nascut, in schimb gelul de dinti homeopat si medicamente homeopate pt dinti sint minunate, cu ele am "supravietuit" nu stiu daca se gasesc asa ceva prin Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

oana, noi l-am folosit cu efect...dar sit era asa..piticu avea aproape 1 an, nu avea nici o noapte dormita ca lumea inca din prima zi de viata, toate noptile erau cu min 3 treziri lungi....de la oboseala devenise ft nervos si agitat, de asemenea nu dormea nici ziua ca lumea, nici nu mai manca normal si slabise asa ca am recurs la sirop...nu i-am dat doza normala....i-am dat jumatete, 2,5 ml seara, inainte e culcare cu cca 1 ora. nu stiu daca in prima seara am avut rezultate dar stiu cert ca intr-o saptamana a inceput sa nu aiba decat 1 trezire pt lapte si imediat adormea iar la cateva zile a inceput sa doarma toata noaptea. in total i-am dat sirop max 2 saptamani, seara e seara. nu s-a molesit, nu s-a pleostit....sau a devinit leguma....nu, stric asupra somnului a "lucrat".
vezi ca e luna plina, o fi de la asta????....nu stiu, zic si eu ca si eu am insomnii de cateva zile

Mergi la inceput

Ms mult pt raspunsuri. Emanouela m-ai facut sa rad cu faza cu luna plina..poate asa o fi..cine stie, cu toate ca eu nu prea cred in astea...Sper sa functioneze si la noi Calma baby..nu vreau sa doarma neaparat toata noaptea...daca se trezeste o data sau de doua ori e ok..sunt constienta ca tre sa manance, ca i se face sete..dar nici asa, din ora in ora...Acum oricum ce cumparat e ca si cumparat ca daca am facut comanda tre sa il iau..macar sa functioneze..

Daca mai aveti experiente pozitive cu acest produs va astept cu pareri..si pro si contra..nu ma supar...Oricum dupa ce il testam si noi o sa va tin la curent cu efectele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

buna,eu personal i-am dat copilului meu la recomandarea dr.si cu el a reusit sa doarma linistita,nu a avut niciunun fel de probleme din cauza lui,eu l-am recomandat cu drag si altor persoane,sfatuindu-le sa-si intrebe dr. despre el,o cumnata ia dat si ea si la fel,oricum e pe baza de plante,si nu afecteaza cu nimic,si a ajutat foarte mult.Copilul meu era foarte agitat in aceea perioada si reusea sa adoarma cu greu si avea un somn agitat,era din cauza maselelor care ne-au dat ceva batai de cap,pe langa calgel care il administram si se mai calma dar pe o perioada foarte scurta si ceaiuri de tei care nu prea au ajutat dr. a venit cu ideea sa ii dau calma baby,atunci am fost cam in dubii,dar am zis "hai sa incerc"cu toate ca soacra mea turuia intr-una ca nu e o solutie ca pe vremuri nu era asa ceva.Si imi pare bine ca mi-am luat inima in dinti,am reusit sa dormim linistite si eu si fata,cand am fost la un nou control i-am multumit dr.Deci eu til recomand cu mare drag,dar bine e sa intrebi si dr copilului,ca "de "fiecare reactioneaza intr-un fel.te pup si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Imi cer scuze m-am grabit si am uitat sa specific,in afara de calma baby care e administrat ca sa ajute in problema somnului,pentru durere daca stii sigur ca de acolo e,adica de la dinti,nurofen ii mai dadeam gazei mele.Nurofen,calma baby,ceai de tei,si multa rabdare cu ea

Mergi la inceput

Ms frumos Clarmai..am mai primit sfaturi utile de la tine si pt asta iti sunt recunoscatoare. Sper sa functioneze si la noi...Noaptea ce abia s-a incheiat a plans mai tare..nu s-a odihnit mai deloc..abia astept ziua de luni..

Am si eu inca o intrebare, e posibil sa ii apara caninii inaintea incisivilor superiori? La el e albita tare gingia si umflata in dreptul caninilor...Sper sa nu iasa inaintea incisivilor..

Mergi la inceput