Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Lasam o cafelutza calda si aromata..
Ruxita...sa va fie de bine iesirea la mall, si cumparaturile.
Bea...offf, cat va mai chinuiti si voi...dupa dinti si masele, acum rosu in gat....Pupam Ivanelul, sa-i treaca repede! Despre kg, n-ar trebui sa-ti faci probleme...ai pus masa musculara, care este stiut ca este mai grea decat grasimea. La cantar o sa se vada probabil mai tarziu.
Larisel....mi-a placut mult mesajul tau.."hi...bye!"
, si urarea prinde de minune.
Ana...ce bine ca a adormit pruncul la bibe!...inseamna ca sunteti aproape intarcati!
Miki, Simply...mult succes, si muult antrenament, in proiectul "maybe baby". Eu una am pus punct, si am sudat si instalatia, pentru mai multa siguranta.
Ioana...mult succes mamei tale la doctori! Sa dati de capat problemei cat mai repede! Tare bun patutul tip tarc...Noi avem de lemn, cu gratii, si nu prea ne ajuta deloc, ca ramane intzepenita printre gratii ba cu o mana, ba cu un picior, si se enerveaza rau. Cred ca pana la urma tot un patutz tip tzarc o sa ne scoata din impas....Poate reusesc sa o fac sa doarma noaptea in el, sa ma pot odihni si eu ca oamenii. Imi place tare mult sa dorm cu ea, dar nu reusesc sa ma odihnesc, stau stresata ca o sa cada, ca se loveste...
Dany...poate impartasesti cu noi ceva tips-uri care functioneaza, legate de somn..
Un week-end placut si odihnitor va doresc!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
neatza
si eu la cafeluta
ca se vorbea de patut, noi avem de lemn, 60 pe 120, Dragos doarme foarte bine in el, se invarte, nu are treaba..cand il punem in pat cu noi nu are loc neam, ne impinge, se intinde..comedie...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa ca se vorbea de patut, noi avem de lemn, 60 pe 120, Dragos doarme foarte bine in el, se invarte, nu are treaba..cand il punem in pat cu noi nu are loc neam, ne impinge, se intinde..comedie... |
![](icon_smile_big.gif)
Mandra mea n-are loc in ditamai patul, si dorm numai eu cu ea. Tati doarme in sufra. Asa ca il cred pe Dragosel ca n-are loc ...
![](icon_smile.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() Mandra mea n-are loc in ditamai patul, si dorm numai eu cu ea. Tati doarme in sufra. Asa ca il cred pe Dragosel ca n-are loc ... ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
probabil ca ai dreptate
![](icon_smile_big.gif)
separati sa dormim cu el nu am mai incercat de cand a reusit sa cada din pat cand dormea cu tati
![](icon_smile_big.gif)
mai safe in patut...se invarte el acolo, in gasesc ba intr-un colt, ba in altul dar vad ca incet incet incepe sa doarma toata noaptea, oricum lapte nu i-am mai dat peste noapte de ceva timp, daca se mai trezeste ii dau un bibe cu ceai din care suge de cateva ori si adoarme la loc ca dimineatza il gasesc aproape plin
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatza fetili....e cafea? ca je are maaare nevoie....
din senin ieri..in timp de dormea de aiaza jiji a fc febra...peste 39...dat nurofen..tt la greu..la greu...copil mai marait etc...vine seara...am fc o baie..mai rece...culcat..dupa o ora ed tt....timp in care si-a fc efectul alta doza de nurofen....jiji era fresh...la 10 mi-am fc un sandvis ca l-am auzit pe ta-su mancand...a vrut si el...pe la 11 dormea...eu...nimic..i ete asa pana pe la 4 am av o crunta insomnie..dupa ce m adormit s-a trez jijicare..o ora juma a fost fresh...de l-a trez si pe ta-su care la 5 facea cafeaua...eu muream de somn...iar tt..tt la greu...de s-a saturat si el...nurofen..si a ineput sa-si caute pozitia in tot patul...pana la urma cred ca am adormit cred, inaintea lui...iar el ...pe la picioare,,,pana pe la 8 juma...
de mancat a mancat...o fi reactie la ror?
si se presupune ca azi e o noua zi in care tre sa fiu vesela si odihnita...mai vad si vremea asta ca re ma termina....offffff
ma duc sa recuperez
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Xela[/b, ....need help, please..
[b]Cu ce umpleai clatitele aperitiv?
(sau fetele care va amintiti)...
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Neatza,
Ma servesc si eu repede din cafeaua vostra ca tare buna e facuta de altii.
Dece, imi pare rau ca jiji a avut febra si a fost asa marait. Posibil sa fie reactie la vaccin, zic si eu.
Inca ceva, cand zici despre sot JM ma gandesc mereu la al meu ca pe el asa il cheama JM( Jean-Marie
). Sa ne traiasca JM-ii
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Xela[/b, ....need help, please.. ![]() [b]Cu ce umpleai clatitele aperitiv? (sau fetele care va amintiti)... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Salutare!
Pun poza acum in album cu reteta ptr cele cu somon.
In rest eu mai faceam cu spanac (putin calit in unt, sare si piper) si bucatele de feta si altele f bune cu salata verde, salam sibiu f subtire si cascaval hohland felii.
Distractie placuta maine!
Asteptam poze
![](icon_smile_big.gif)
F inspirata alegerea cu cateringul, scapi de balamuc.
danyelana spune:
Azi dau si eu de baut ca avem de sarbatorit elucidarea misterului steriletului plimbator.
Ieri dupa-masa m-a sunat medicul meu gine ca a primit rezultatul la eco si cum nu eram langa tel mi-a lasat mesaj. Deci nu l-am pierdut asa cum am crezut si sperat ci a plecat si s-a localizat in abdomen. Sa sau sa
? Mi-a zis ca imi tel iar luni sa vorbim mai mult dar la prima ora il sun eu sa stiu in contro o apuc.
Nu am nici un chef sa ma operez ca sa scot un kk de sterilet plimbaret
.
Deci, de baut pt toata lumea.